Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

περασε την στο φεις κ μετα κανε δεξι κλικ στη φωτο κ πατα url εικονας.ελα εδω κ παντα απαντηση.επιλεγεις ενα κιτρινο τετραγωνο πανω πανω το 6ο απο δεξια που λεει εισαγωγη εικονας.κανεις επικοληση το url εικονας κ τελος

ρε δημητρα σοσ, δεν λεει url εικονας πουθενα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάρες καλησπέρα τι κανετε?????????

Πηγα σημερα το βραδυ στο ντοκτορ αλλα αρνουνταν πεισματικα να μου κανει υπερηχο μιας και ειμαι μια χαρα και ολα πανε καλα - και εφοσων οσονουοω θα παω για ντοπλερ...

Ειναι πολυ ανετος γενικα αλλα στο θεμα του υπερηχου ειναι καθετος, μονο τους απαραιτητους!!

Μιλησαμε και για μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης και αυριο θα μιλησω με τη μαια του μπας και καταφερει να μου κανει τπτ που φοβαμαι σαν τρελη τον τοκετο!!!

Μου ειπε και ευγε για την καλη φορμα που εχω διατηρησει!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

μπραβο μπουμπουκα μου. και να μην φοβασαι τον τοκετο. τα παρουσιαζουν ολα τοσο ασχημα στην tv (κυριως στα σιριαλ που ειναι προσποιητα) ρε παιδια. βλεπω τις γυναικες να φωναζουν, να χτυπιουνται. Ειναι πολυ ωραια εμπειρια, θα δεις. Αρκει να εισαι ψυχραιμη, με καλη διαθεση και προετοιμασμενη. Εγω ειχα διαβασει παρα πολυ για τον τοκετο, και ειχα κανει και πρακτις με βιντεακια απο το youtube.

Αλλα οπως ειπα και στη ροζ, παρε και τη μαια του γιατρου να εχεις μαζι σου στον τοκετο. θα σε βοηθησει ΠΑΡΑΑΑΑΑΑ πολυ.

4Rnfp3.png

Smoutsaki mου τη μαια θα την παρω εννοειται γι αυτο και τον ρωτησα, διοτι ειμαι καραφοβιτσιαρα λεμε οσο ψυχραιμη ειμαι τοσο καιρο τοσο πιστευω θα φρικαρω... Ελπιζω να χαλαρωσω με το θεμα

καλα βιντεακια εγω δεν αντεχω να δω με τπτ

ευτυχως ο ντοκτορ ειναι γενικα πολυ ανετος τυπος και αισθανομαι πολύ καλα μαζι του, κανουμε χαβαλέ και δεν με αγχωνει...

Βεβαια σημερα μου λεει, καλα μην περιμενεις να σου κανω επισκληριδιο με τη μια, αν κρινω οτι δεν χρειαζεται δεν θα σου κανω καθολου...Αουτσςςςςς

χιχιχιχιχ

Ελα ρε σιγα, κι εγω δεν εκανα επισκληρηδιο και μου το ειχε πει απο τον 7ο οτι δεν θα κανουμε. Την κανει λεει μονο σε γυναικες που του σπανε τα νευρα, ενω εγω εκρινε (σωστα απ΄οτι αποδειχτηκε) οτι ειμαι ψυχραιμη. Οταν γεννησα, και τελειωσαμε με ραμματα κλπ. μου εδωσε και συγχαρητηρια γιατι ημουν πολυ συνεργασιμη. Αμεεεεεεεεεε. Αλλα αν δεν ειχα τη μαια μαζι μου θα σου ελεγα εγω, τι συνεργασια θα ειχα. Τα καλυτερα λεφτα που θα δωσετε για τη γεννα ειναι οι μαιες.

4Rnfp3.png

μου ειπε τα καλυτερα για τη μαια του και την εχει απο πιτσιρικα συνεργατιδα!!!

Και τον πστευω γιατι γενικα δεν ειναι φαφλατας ανευ λογου!!!

Για να δούμεεεεεεεεε.. τι κανει το μπεμπεκι σου??

Ειδα εντρομη φωτο αγκαλια με νονο!!χαχααα

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα.

Η μικρη εχει ριξει τρελλους υπνους (κοιμαται ακομα) και ειπα να μπω κι εγω νωρις νωρις σημερα

φιλακια

Ροζ τι νεα ολα καλα?

Μπουμπου ειχε γκρινια εκεινη την ωρα, γιατι την ειχαν ζουπηξει πολυ και βγηκε αυτη η φωτο με αυτο το βλεμμα. Πλακα δεν εχει?

4Rnfp3.png

καλημερα κορίτσια

εγώ πήγα στην γιατρό χθες και ο μικρός αρνουταν πισματικά να βγει απο εκει που ηταν και δεν μπορούσε να κάνει τις μετρήσεις και μου ειπε να παω ξανα σήμερα

εχω ψιλοαγχωθει ελπίζω να τα καταφέρει σήμερα

πρώτη φορά τέτοιο πράγμα, θα μου πεις το απογευμα βγήκε ανάποδα απο νωρίς γιατι η γιατρός άργησε να ερθει και όταν μπηκαμε ήταν η ώρα του ύπνου του, δεν κουνιέται λέμε καθόλου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα καλημερα!!!!

ροουζ μην ανησυχεις, ολα καλα θα ειναι....σημερα πριν πατε φαε μια σοκολατινα και θα σου πω εγω τι κινησεις θα κανει ο μικρος....

σμουτς δεν εκανες επισκληρηδιο;;;

ουτε μετα στα ραμματα δηλαδη;;;αουτς...μπραβο σου ...παντως...εγω θα εκλαιγα σαν γατι....δεν φημιζομαι για την ψυχραιμια μου...

ουπς..τα λεμε σε λιγο γιατι με θελουν για δουλεια...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

έχω φρικάρει λίγο γιατι της έβγαινε μικρότερο στις μετρήσεις

αν και πάντα έβγαινε μικρότερο γιατι η γονιμοποίηση έγινε μια εβδομάδα αργότερα

απλά θέλει να το ξαναμετρήσει γιατι ήταν σε τετοια θέση που δεν μπορούσε να είναι σίγουρη ότι μέτρησε σωστα

είναι και μιρμίρα σε αυτά , δεν αφήνει τίποτα στην τύχη

και εδώ αναρωτιέμαι μπουμπού εσύ πως δεν αγωνιας που δεν σου κάνει υπέρηχο κάθε μήνα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Rosebaby και εγώ έχω φρικάρει γιατί μου την βγάζει 3 μέρες μικρότερη, ενώ πριν ήτανε δύο μέρες μεγαλύτερη. Αλλά μου εξήγησε ότι είναι φυσιολογικό και στον επόμενο υπέρηχο που θα είμαι 29η με 30η θα φανεί καλύτερα, όπως και σε εσένα σημερα. Εγώ θα έλεγα να φας μια καραμέλα. Ολα θα είναι καλά και θα κουνηθεί και ο μπεμπούλης σου. Και εμένα σήμερα από το πρωί δεν κουνήθηκε καθόλου.

Εγώ αυτήν την εβδομάδα πρέπει να κάνω και την καμπύλη ζακχάρου. Δεν φοβάμαι για το αποτέλεσμα αλλά περισσότερο για την αηδία που ακούγεται ότι πρέπει να πιούμε.

Η μπεμπούλα σου Smoutsaki δείχνει ότι έχει δυνατη προσωπικότητα και αν την ζαλίζουνε νευριαζει, χαχα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...