Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

evi δεν εχω εμπειρια πανω σε αυτο!εγω ειμαι 26χρ,η αυχενικη ηταν 0.9 και προχτες στο β επιπεδου ολα καλα.μην αγχωνεσαι οταν υπαρχει προβλημα πχ συνδρομο νταουν ειναι πολλες οι ενδειξεις.θα κανεις το β κι αν ειναι καλο που θα ειναιπιστευω μην σκεφτεσαι τιποτα..πιθανοτητες 1 ψστο εκατομυριο παντα θα υπαρχουν..vanilitsa και fairy baby κι εγω θα παΩ για μεγαλυτερα εσωρουχα.σουτιεν σιγουρα 85 d..ηταν που ηταν μεγαλο...τωρα νιοωθω βαροςςςςςρε κοριτσια ποσα κιλα εχετε παρει?εγω ξεκινησα 68 και ειμαι 75!αλλα ευτυχως δεν μου φαινεται...ειμαι και λιγο ομορφουλα και καπως τρωγεται το παχος..χα χα χα.παντως σκεφτομαιο πως θα φτασω μετα τη γεννα το στοχο μου τα 60 κιλα???πολυ πεινα θα πεσει!και τι να κανω να μη χαλαρωσω???παντως τωρα βαζω βαζελινη καθε βραδυ και απο ραγαδες τιποτα!νεφελακι ποσα κιλα πηρες εσυ?φιφι εσυ?αχ δημητρουλα smoutsaki ντοκτοραδες!μετα πρεπει να μας βρειτε καλη διαιτααααααα:lol::lol::lol:

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχεις δίκιο...Αυτά είναι τα αρνητικά των φόρουμ.Έχεις διάφορα μπλεγμένα στο μυαλό σου και μπαίνεις,γράφεις μία γενική πληροφορία και τον τρελαίνεις τον άλλο!!Δεν έχω ξανακούσει ποτέ τέτοια περίπτωση γι αυτό λέω ότι έχουν κάποιες ελλείψεις οι πληροφορίες της.Μόνο για την μέτρηση του αυχένα λέει,για τίποτε άλλο.Νέες έρευνες λένε ότι ο συνδυασμός αυχενικής με papp A αγγίζει το 90% της διάγνωσης.Είναι στις "Δύσκολες στιγμές" θέμα "Διακοπή κύησης λόγω δυσπλασίας άκρων".Δεν έχει καμία σχέση με το θέμα αυτά που έγραψε,απλώς εγώ μπήκα για την Ντόλη μας...

Απλώς αναρωτιέμαι γιατί κάνουμε τότε όλες αυτές τις εξετάσεις??Και το κορυφαίο είναι ότι λέει ότι ευτυχώς που στην β επιπέδου είδαμε το πρόβλημα της καρδιάς που φαίνεται και πάλι μόνο στο 50% των περιπτώσεων συνδρόμου ντάουν γιατί δε θα το ξέραμε καν...Δηλαδή σαν να λέει ότι το παιδί της κατ' άλλα αν δε φαινόταν η καρδιά φαινόταν στον υπέρηχο υγιέστατο!!!!!!!!!!!!!!!Δεν ξέρω τι να πω!!!Ή ήταν μία περίπτωση τόσο σπάνια,1 στο δισ. ή δε δίνει αρκετές πληροφορίες ή δε θυμάται και τρελαίνει κόσμο...Συγγνώμη,δεν ήθελα να σας ταράξω,αλλά επειδή τυχαίνει να έχω διαβάσει αρκετά ιατρικά άρθρα πριν κάνω την αυχενική είχα μείνει ήσυχη ότι τα υπερηχογραφήματα μας καλύπτουν σε ένα μεγάλο ποσοστό και δείχνει κραυγαλέα πράγματα όπως το σύνδρομο ντάουν...Και θα έλεγε ο γιατρός με τόση σιγουριά ότι είναι αρνητικά όλα τα πιθανά σύνδρομα?????Θα με έπαιρνε στον λαιμό του???

σταματηστε να διαβαζετε τετοιες ενοτητες επιτελους!εδω συνηλθε η ΝΕΦΕΛΗΗΗΗ ρε κοριτσια!!ευακι η περιπτωση της κοπελας ειναι 1 στο δισεκατομυριο να βγει καλη η αυχενικη η η β επιπ. κ το παιδι να ειναι αρρωστο.

εσυ γιατι σκεφτεσαι τη 1 κ οχι τις 999.999.999???????

Holy Diver

Έχεις δίκιο,Δημητρούλα!!!Έκανα το λάθος και της απάντησα για να την συγχαρώ που είχε τη δύναμη να μη διακόψει την κύηση και μου λέει "να κάνετε αμνιοπαρακέντηση"μόνο αυτή δείχνει,εμένα δε φαινόταν τίποτα,δεν ξέρετε τι θα γεννήσετε και τέτοια...Συγκλονίστηκα!!!Μπήκα για την Ντόλη,δεν ξαναμπαίνω σε τέτοια τόπικ...

Διαφημίσεις

αχ τι ειναι αυτα που διαβαζεις βρε Ευη , τρομαζεις και εμας .

Εμεις νομιζεις δεν εχουμε αγχος για αυτα που λεει η κοπελα?

Δεν μπορει παντως και κατι αλλο θα της ειχαν βρει

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Σας ζητώ συγγνώμη,βρε κορίτσια...Δε θα ξανασυμβεί!!!!!Τους ίδιους φόβους νιώθουμε!!!!Κι εγώ αυτό πιστεύω ότι της είχαν βρει και κάτι άλλο ή κάτι τους διέφυγε,δεν μπορεί.Μπαίνουν και παραπληροφορούν και τρομάζουν τις έγκυες...Συγγνώμη και πάλι...

Ευα μου καλησπέρα. Λοιπόν αποφάσισα να σου πω την περυσινή μου ασχημη εμπειρία για να ηρεμήσεις. Η αυχενική μου έβγαλε 1/4 για συνδρομο Down! Η κύηση διακόπηκε χωρίς να κάνω αμνιοπαρακέντηση γιατί το μωράκι μου είχε σοβαρά ανατομικά προβλήματα που δε θα διορθωνόντουσαν και το καλύτερο σενάριο ήταν να γεννήσω στον 8ο ένα νεκρό μωράκι. Το έμβρυο στ'αλθηκε για καρυώτυπο για να δούμε αν όλο αυτό οφειλόταν σε κάποιο κληρονομικό παράγοντα δικό μου ή του άντρα μου. Ευτυχώς δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα και απλά ήταν κακιά στιγμή. Όμως ο καρυότυπος εδειξε επίσης ότι το μωράκι μου ΔΕΝ ΕΙΧΕ DOWN! Φαντάσου το ποσοστό που είχα και το τελικό αποτέλεσμα!!! Οι εξετάσεις αυτές μπορεί να μην είναι διαγνωστικές και απλά να μας δίμουν κάποια ποσοστά, όμως έχουν ανακαλυφθεί για να μας προφυλάσουν από επεμβατικές διαδικασίες που επιδρούν όχι μόνο στο σώμα και το μωρό μας αλλά και στην ψυχολογία μας. Φαντάσουν εσύ που έχεις ένα πολύ καλό ποσοστό να κάνεις αμνιο και να ρισκάρεις να αποβάλεις ένα υγειέστατο μωράκι??? Εγώ δε μπήκα ποτέ να διαβάσω αυτά τα κομμάτια του forum. Πείτε με εγωίστρια ή ακόμα και δειλή αλλά δε θέλω να βάζω στο μυαλό μου τέτοια σενάρια. Προτειμώ να ονειρεύομαι το παιδικό μας δωμάτιο κι ας μην έχω κάνει ακόμα β' επιπέδου. Πιστεύω ακρ'αδαντα ότι η καλή μας ψυχολογία και πάνω απ'ολα η ψυχραιμία μας βοηθάει πολύ να εξεληχθεί καλά μια εγκυμοσύνη. Δεν υπάρχει κανένα τεστ στον κόσμο που να μας εξασφαλίζει ότι θα κάνουμε ένα παιδί γερό από τη στιγμή που θα γεννηθεί μέχρι το τέλος της ζωής του. Ας ανησυχούμε λοιπόν για αυτά που θα μας προκύπτουν κατά καιρούς και όχι για το τι θα μπορεί να συμβεί!

συγνώμη αν σας κουρασα. Φιλιά πολλά σε όλες

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Εγω κοριτσακια μου εχω παρει 8 κιλα και ειμαι 20 εβδομαδων και κατι .Ο γιατρος οταν με ειχε δει μου ειχε βαλει χερι για τα 6!!! Αλλα και εμενα δεν μου φαινεται , εχω κανει κοιλια και το βυζι εχει μεγαλωσει. Εχω παρει κατι σουτιεν θηλασμου ΠΟ ΤΟ MOTHERCARE αλλα στην αγγλια και εχω παρει και κατι βρακια:D σαν την γιαγιας μου αλλα με σχεδιακια απο το marcs and spencer

Newmummy μου,έχεις απόλυτο δίκιο!!!!!!Απλώς τρομοκρατήθηκα και έγραψα εδώ στις φιλενάδες μου αμέσως χωρίς να σκεφτώ ότι μπορεί να σας ανησυχούσα.Η κοπέλα η συγκεκριμένη- που κατ΄άλλα είναι αξιέπαινη-συνεχίζει να γράφει τα ίδια κι έτσι κι εγώ έπαψα να απαντώ...Ας σκεφτόμαστε θετικά και μόνο θετικά!

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι 17+ εβδ. και από την αρχή της εγκυμοσύνης έχω χάσει 8 κιλά λόγω εμετών και αφαγίας. Τώρα έχουν σταματήσει οι πολλοί εμετοί (1-2 την εβδομάδα περίπου) αλλά η σιχαμάρα μου για το φαγητό παραμένει!!! Δεν έχω πάρει δράμι! Ελπίζω να μην τα πάρω μαζεμένα:confused:

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

mermaid σου ευχομαι να ειναι ολα τελεια...σε περιμενουμε με ευχαριστα νεα:tongue:

εγω κοριτσια εχω παρει 3-4 κιλα αλλα φοβαμαι μηπως αυξηθουν γιατι ειμαι 1,60!!!ευτυχως δεν μου αρεσουν τα γλυκα αλλα τρελαινομαι για ζυμαρικααααα:rolleyes:

παω τωρα να φτιαξω γαλατοπιτα , μου χει κατσει απο το πρωιιιιιι ....θα σας ενημερωσω για το πως εγινε σε καμια ωριτσα!!!!φιλακια:P

iA8hp3.pngWtKrp3.png

EVI για να σου λυσω ισως καποιες αποριες , τα προβληματα στην καρδια , στον εγκεφαλο , στο στομαχι και στην κυστη τα βρισκουν μονο με υπερηχο σε προχωρημενη εγκυμοσυνη .Ακομα και αμνιο να κανεις αυτα τα προβληματα δεν φαινονται .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Κοριτσάκια γεια σας και από εμένα.

Mermaid σου εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα μεσα από την καρδιά μου.

Τελικά δεν ξέρω τι να πω, αλλά μάλλον το να είμαι χαρούμενη δεν ταιριάζει στο προφίλ μου.

Σήμερα το μεσημέρι είχα κάτι πονάκια, σαν κράμπα κάτω στην κοιλιά στην αριστερή πλευρά. Κάποια στιγμή δεν μπορούσα να σταθώ όρθια. Πόναγα πολύ. Κράτησε 10 λεπτά περίπου και μου πέρασε. Εχει τύχει σε καμιά κοπέλα κάτι αντίστοιχο?

Δεν το περιγράφω το πως νιώθω αυτήν την στιγμή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...