Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ροουζμπειμπι μονες μειναμε μαλλον....να σε ρωτησω κατι;;;

εκανες καμπυλη σακχαρου;;και αν ναι ποτε;

εμενα μου ειπε να την κανω μεχρι 10 μαρτιου και το σκεφτομαι....τι αηδια ειναι αυτη που θα πιω θεε μου...

και στην τελικη ας μας δωσουνε να φαμε 2 κομματια σοκολατοπιτα παρα να πιουμε αυτο το πραγμα...

Φυσαλίδα μην το λες...Εμενα μου ειπε να φα δυο τεραστιες σοκολατινες παστα και μετα τη μιση ειχα αηδιασει τοσο πολυ οσο τιποτα, ακομα δεν εχω φαει σοκολατινα απο τοτε για να καταλαβεις!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

θα δουμε, δεν ξερω τι να σου απαντησω, ελπιζω ναι, κοντευω να τον πεισω, αν και του αρεσει και του ιδιου αλλα μου το παιζει δυσκολος.

και ναι τελικα συζητησαμε για γαμο. εντωμεταξυ η μελλουσα γυναικα του θα βαφτισει κι αυτη ενα κοριτσακι μια εβδομαδα μετα απο αυτη που θελουμε να βαφτισουμε εμεις, και μου ειπε οτι θα πανε μαζι για βαφτιστικα και ανακουφιστικα λιγο, γιατι οι νονοι ειναι αντρες και οι δυο και αναρωτιωμουν για το γουστο τους.

Αλλα ευτυχως, συνεννοηθηκαμε με την κοπελα και ησυχασα οτι δεν θα μου το κανουν λατερνα το παιδι μου. χαχαχα

4Rnfp3.png

ναι, κι εγω εντωμεταξυ δεν ειμαι της αποψης να πηγαινω με το νονο για να διαλεγει αυτα που αρεσουν σ' εμενα. Θελω να ειναι η δικη τους αποψη. ευτυχως ευτυχως. Εσυ πως εισαι σημερα? ο μικρος?

Εχεις προαισθημα τι θα ειναι το μπεμπε? Εκτος απο υγιες φυσικα?

4Rnfp3.png

ο μικρος ειναι στην τρελα του!εγω εχω απιστευτη αδυναμια ουτε το κουταλι δε μπορω να σηκωσω τοση ατονια μιλαμε!κ ζαλαδα!μολις σηκωνομαι μαυριζουν ολα:rolleyes:

το προαισθημα μου λεει κοριτσακι!στα πρωτα 2 επεσα διανα τωρα δε ξερω!ελπιζω να μη με επιρεασε ο αντρας κ η κορη μου που το λενε συνεχεια ΜΠΕΜΠΑ!:rolleyes:

Holy Diver

Να μαι και εγώ.

Δημητρα προγεστερόνη άρχισες? Να τρως και αλμυρά, ε?

Smoutsaki τα περι βάφτισης να μας τα λες γιατί και εγώ πρώτα ο θεός μετά την γέννα θα πρέπει να ετοιμαζομαι. Αν την βαφτίσετε Ηλιανα πάντως είναι πολύ όμορφο όνομα και νομίζω ότι της πάει κιόλας.

Διαφημίσεις

νεφελη παιρνω προγεστερονη εδω κ μια εβδομαδα αλλα δεν μου ειχε δημιουργησει προβλημα τις προηγουμενες φορες.τι να πω.τουλαχιστον αυτη η μαυριλα οταν σηκωνομαι να εφευγε!πρεπει να πιαστω απο καπου για να κανω τα πρωτα 2-3 βηματα!:mad:

Holy Diver

δε κανει λευκα τυρια νεφελακι γιατι περιεχουν ενα βακτηριο μεσα.ο γιατρος μου ειπε να τα αποφευγω...η υποταση φταιει?κ τις αλλες φορες ειχα υποταση αλλα δε ζαλιζομουν!να φανταστεις οτι εβαλα ενα τονο αλατι στο φαι το μεσημερι!:tongue:

Holy Diver

Εγώ πιστεύω ότι φταίει η υπόταση. Αυτό για τα λευκά τυριά πρωτη φορά το ακούω. Εγώ πάντως έτρωγα και στην αρχή και τώρα πολύ. Γενικά τα λευκά τυριά ή αυτά που υπάρχουνε στη Γερμανία?

γενικα τα λευκα καλε γιατι εδω οι αγελαδες ειναι αλλιως?:tongue: μωρε κ εγω δε το ηξερα κ ετρωγα στις προηγουμενες εγκυμοσυνες.δε θυμαμαι να μου το ειχε πει!παντως τωρα που το ξερω τρωω πολυ λιγο

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...