Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γενικά υπάρχει ένα μπέρδεμα με αυτό το όνομα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει το να γιορτάζει γιατί αφού θα βάλουμε και της πεθεράς μου το οποίο γιορτάζει θα κάνουμε τότε την γιορτή της για να μην το αχρηστέψουμε τελειως το όνομα. Το πρόβλημα είναι ότι αν το Μελίνα δεν γιορτάζει δεν ξερω αν μπορεί να το δεχτεί η εκκλησία. Προβλήματα που έχω και εγώ θα μου πείτε. Και εγώ θα ήθελα το γυναικείο του πατέρα μου, Αγγελική, αλλά...

Καλωσηρθες Φυσαλίδα!!!

Εμεις ευτυχως δεν εχουμε θεματα με τα ονοματα μπορουμε να διαλέξουμε οτι θέλουμε αν και να σας πω την αλήθεια ο μπαμπας του καλου μου εχει αρχαιο όνομα και μου αρεσει πολύ και μιας και ειναι και καταπληκτικος ανθρωπος σκεφτομαι και αυτο...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

κοριτσια σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ για το καλωσορισμα!!!!!

αυτο με τα ονοματα μεγαλος μπελας...

αν αποφασισετε να μην βγαλετε γιαγια παππου ειστε μια χαρα..εχετε πολλες και ωραιες επιλογες....

εγω αν μπορουσα να διαλεξω θα εβγαζα το κοριτσακι μου που ερχεται ναταλια ή δαναη ....το μελινα μου αρεσει πολυ επισης...οπως και το ιολη....

πολλες οι επιλογες...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Νομιζω πως η γκελυ μας εχει λιγακι νευρουλακια και αυτο ειναι λογικο γιατι ανησυχει!!Αδικα ομως ξανα λεω δεν ειναι τιποτα!!!

Οσο για την δουλεια γκελλυ μου μη φρικαρεις ...ο αντρας σου ειναι συνεργατης !!!εξαλλου η δουλεια για αυτους τους μηνες ειναι σε δευτερη μη σου πω σε τριτη μοιρα ...το ξερεις καλητερα μια και ερχεσαι απο εξωσωματικη....αλλες προτεραιοτητες εχουμε τωρα δεν μας καιγεται καρφι για ολα τα αλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

αληθεια ,δεν καταλαβα πως καταληξαμε οτι εχω νευρα...τελοςπαντων

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

ροουζμπειμπι μονες μειναμε μαλλον....να σε ρωτησω κατι;;;

εκανες καμπυλη σακχαρου;;και αν ναι ποτε;

εμενα μου ειπε να την κανω μεχρι 10 μαρτιου και το σκεφτομαι....τι αηδια ειναι αυτη που θα πιω θεε μου...

και στην τελικη ας μας δωσουνε να φαμε 2 κομματια σοκολατοπιτα παρα να πιουμε αυτο το πραγμα...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

ροουζμπειμπι μονες μειναμε μαλλον....να σε ρωτησω κατι;;;

εκανες καμπυλη σακχαρου;;και αν ναι ποτε;

εμενα μου ειπε να την κανω μεχρι 10 μαρτιου και το σκεφτομαι....τι αηδια ειναι αυτη που θα πιω θεε μου...

και στην τελικη ας μας δωσουνε να φαμε 2 κομματια σοκολατοπιτα παρα να πιουμε αυτο το πραγμα...

καλησπερα κοριτσια!και εγω στο κλαμπ!

εμενα ο μπεμπης μου ηταν 850 γραμμαρια την προηγουμενη εβδομαδα.

οσο για την καμπυλη επειδη του εξηγησα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να το πιω αυτο το πραγμα μου ειπε το εξης.θα παω κανονικα να δωσω αιμα,μετα απο 10 λεπτα θα φαω ενα τοστακι και θα πιω μια πορτοκαλαδα και αφου περασουν 2 ωρες θα παω να μου ξαναπαρουν αιμα!κατι ειναι και αυτο!:P

Διαφημίσεις

εγώ δεν την έκανα την καμπυλη ζαχάρου

η γιατρός μου είπε εγώ δεν θα σου την έδινε με βάση το ιστορικό και τις εξετάσεις τώρα αν θέλω εγω ας κάνω

αλλά δεν ήθελα και έτσι το αφησα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γενικά υπάρχει ένα μπέρδεμα με αυτό το όνομα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει το να γιορτάζει γιατί αφού θα βάλουμε και της πεθεράς μου το οποίο γιορτάζει θα κάνουμε τότε την γιορτή της για να μην το αχρηστέψουμε τελειως το όνομα. Το πρόβλημα είναι ότι αν το Μελίνα δεν γιορτάζει δεν ξερω αν μπορεί να το δεχτεί η εκκλησία. Προβλήματα που έχω και εγώ θα μου πείτε. Και εγώ θα ήθελα το γυναικείο του πατέρα μου, Αγγελική, αλλά...

πεταχτηκα εδω μεσα απο το πουθενα!!! αλλα εχω απαντηση!!! εχω και εγω ενα μελινακι που βαφτιστηκε κανονικοτατα πριν 6 μηνες και γιορταζει στις 16 σεπτεμβρη! μην ανησυχεις δεν θα εχεις κανενα προβλημα με την εκκλησια... (και τι ωραιο ονομαααα!!!!!:-D:-D:-D:-Dτι ψωνιο που ειμαι απαπαπαπα...)

πλέον μου λεει την δίνουν όλοι οι γιατροι σαν εξέταση ρουτίνας γιαυτο το άφησε στο χέρι μου αλλα όταν μου ειπε τι να κάνω αν πάθω το ένα ή το άλλο απο το υγρό με έπιασε φρίκη και ειπα οχι ευχαριστώ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...