Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Γκέλυ σε καμία περίπτωση δεν έχουμε σκοπό να μην ακούμε τυχόν ανησηχίες της Δήμητρας!

Δεν κατάλαβες μάλλον κάποια πράγματα που είπα χαριτολογώντας. Εξάλλου εγώ και η Δήμητρα έχουμε μιλήσει αρκετά γιατί είμαστε από την αρχή στο forum, αλλά και εκτός forum. Ημουνα και είμαι ακόμη ένα άτομο που πηρα και θα συνεχίσω να αποζητώ την στήριξη των κοριτσιών και σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνα κοπέλα που βρίσκεται στην θέση μου χωρίς συμπαράσταση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νομιζω πως η γκελυ μας εχει λιγακι νευρουλακια και αυτο ειναι λογικο γιατι ανησυχει!!Αδικα ομως ξανα λεω δεν ειναι τιποτα!!!

Οσο για την δουλεια γκελλυ μου μη φρικαρεις ...ο αντρας σου ειναι συνεργατης !!!εξαλλου η δουλεια για αυτους τους μηνες ειναι σε δευτερη μη σου πω σε τριτη μοιρα ...το ξερεις καλητερα μια και ερχεσαι απο εξωσωματικη....αλλες προτεραιοτητες εχουμε τωρα δεν μας καιγεται καρφι για ολα τα αλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

iA8hp3.pngWtKrp3.png

νεφέλη δεν ξέρεις πόσο ζηλεύω που τέλειωσες με τον υπέρηχο

εγώ 5:30 θα πάω μετά την δουλειά δεν θα φάω γιατι με ζυγίζει οότε άσε να κερδίσουμε κανένα γραμμάριο

ο μπέμπης μου στον προηγούμενο υπέρηχο ήταν περίπου όσο και η μπέμπα σου νεφέλη 865 περίπου αν θυμαμαι καλά

τώρα λογικά το έπιασε το κιλο

μετά εχουμε ραντεβού με ένα παιδί που ζωγραφίζει τοίχους να δει το δωμάτιο και να μας πει την γνωμη του τι σχέδιο να βάλουμε

απο λεφτά μας είπε γύρω στα 150 με έναν τοίχο ο δευτερος είναι υπερβολή λεει

λεπτομέρειες θα σας πω αυριο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

επιτελους μπορω να γραψω!!!!

σας παρακολουθω καιρο και αν και παλιο μελος στο παρεντς, εδω στο παρεντσκαφε δεν μπορουσα να συνδεθω και να στειλω μηνυμα.

να σας συστηθω...

λεγομαι Χριστινα και διανυω την 24 εβδομαδα κυησης στο δευτερο παιδακι μου....θα προσπαθησω να βαλω και τικερακια...

ειστε το καταλληλο παρεακι για μενα γιατι ειμαι παντα πολυ αγχωμενη με τα της εγκυμοσυνης και αν και δευτερο παιδι για μενα ...ειμαι γεματη αποριες....

καλη συνεχεια σε ολες μας κοριτσια...ελπιζω να αποτελεσω μελος της παρεας σας...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

γεια σου φυσαλιδα...με το καλο το μπεμπακι σου!!!!

το πρωτο μπεμπακι τι ειναι ??αυτο???Μη μας πεις και συ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ????

ειμαστε λιγες αγορομανουλες εδω στην παρεα και ψαχνουμε για αντρακια!!!!:mrgreen:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σου rosebaby!!!

σε ευχαριστω, ειστε οντως τρελοπαρεα..μοιαζουμε....

ελεγα...θα κανω την αυχενικη και θα ξεαγχωθω...μπα...τιποτα...λεω μετα θα κανω το β επιπεδου και θα ξεαγχωθω....επισης μπα.....

μαλλον η λυτρωση απο το αγχος θα ερθει με τη γεννα αλλα δεν πειραζει...γερα παιδακια να εχουμε ολες και ολα καλα!!!

tt1c3fef.aspx

βανιλιτσα το δευτερο παιδακι μου ειναι αυτο και ναι ειναι κοριτσακι....:D:D:D και το πρωτο μου κοριτσι ειναι αρα ειμαι οριτζιναλ κοριτσομανουλα!!!

παντως οντως με τους γαμπρους θα εχουμε προβλημα....πολλα κοριτσια βλεπω αλλα αντρακια οχι....θα τους ψαχνουμε με το κυαλι...:D:D:D

ευχαριστω σμουτς, να εισαι καλα!!!

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Καλωςήρθες στην παρέα Fisalyda. Με το καλό όλες να έχουμε μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

Rosebaby τι ωραία που βρήκατε επιτέλους άτομο. Και με καλή τιμή θα έλεγα. Γράψε μας λεπτομέρειες αύριο. Αντε ανυπομωνώ να σου έρθουνε τα έπιπλα μια και εγώ έχω ακόμη. Κοίταξε να μην μας ξεχάσεις τώρα που θα σταματήσεις την δουλειά, με ποιον θα μιλάμε το πρωί! Να βάλεις και φώτο από το δωμάτιο του μπέμπη, καλά?

Δημητρούλα σε αγαπάμε πολύ και σε στηρίζουμε και στο 3ο παιδάκι.

Εγώ αν σας πω το όνομα της πεθεράς μου θα γελάσετε. Σκευτόμαστε να βάλουμε αυτό για τα τυπικά και ένα δικό μας. Το δικό μας προς το παρόν είναι το Μελίνα. Γνωρίζετε αν γιορτάζει? Γιατί είναι αμφιλεγόμενες οι απόψεις.

δεν υπάρχει περίπτωση να σας ξεχάσω απο το σπίτι

μόνο οι ώρες μου θα αλλάξουν λίγο , τα πρωινά θα κοιμάμαι μεχρι να έρθει ο μικρός μετά ξέρω , σκοπιά.

και εγω έχω αγωνία να έρθουν τα πράγματα σε 2 εβδομάδες έρχονται

να δούμε τι θα πει αυτος με την ζωγραφική και θα σας πω αυριο τελικά αν θα το κάνουμε έτσι , ελπίζω δηλαδή γιατι έλεος δεν λεει τοση φασαρία για έναν τοιχο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλως ηρθες φυσαλιδα .

Εμενα κοριτσια την προηγουμενη βδομαδα το μωρακι μου ηταν 761 γραμμαρια .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...