Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

κοριτσια δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο αναγκη το ειχα και εγω και ο αντρας μου.mpoumpou αν ειναι ολα καλα σημερα στον υπερυχο να παρεις τον αντρουλη σου και να πατε 2 μερουλες καπου!!!Πραγματικα αξιζει!!!

Γκελλυ μου δεν ειναι τιποτα ...θα ξεκουραστεις θα φας καλα αυτες τις μερουλες και θα κανεις χλιαρα μπανακια και ολα καλα!!!Λιγο πολυ συσπασουλες ειχαμε ολες και ενδεχομενος να ξαναυπαρξουν!!!Νομιζω και το smoutsaki ειχε στον 5ο μηνα εκατσε 10 μερουλες και οκ!!!εγω παλι τις ειχα κανα 2 βδομαδες...παλουκωθηκα στον καναπε , πηρα και 15 μερες αδεια απο το ΙΚΑ και ηρεμησα!!!Ολα αυτα ειναι στο προγραμμα!!!εξαλλου στην δουλεια δεν ειναι μονο το τρεξιμο και η κουραση ειναι και το στρες και οι φωνες κτλ...ολα αυτα μου ειπε ο γιατρος επηρεαζουν:rolleyes:

εχεις δικιο,δεν ειπα οτι μονο σε μενα συμβαινει να εχω συσπασεις,εξαλλου δεν εχω τιποτα αλλο,αιμα κτλ...

οσο για την ηρεμια ,αυτο δεν μπορω να το καταπολεμησω,σημερα ο αντρας μου εχει αφησει τις δικες του δουλειες και κανει τις δικες μου,ΟΛΗ ΜΕΡΑ...

αυτο απο μονο του με αγχωνει:oops::oops:

πρεπει να βρω νεες φορμουλες για την δουλεια μου αλλιως θα εχω συνεχεια τα ιδια προβληματα :?:???:

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γκέλυ τι ειναι το πρώτο μαιευτικό ?

ο πρωτος υπερηχος που κανεις μετα την θετικη β-χοριακη-νομιζα οτι το ειχα κανει την τεταρτη εβδομαδα

εγω όταν πηγα να κανω τη Β επιπεδου στην 22εβδομαδα λέω στη γραμματεια εχω ραντεβου για β επιπεδου κυρια ταδε...

Με κοιταει η κοπελα μου λεει Λαθος κανετε...

Απορω εγω, απαντω λαθος εννοειται εχω ερθει σε λαθος ωρα???

Οχι μου λεει αυχενικη διαφανεια λεγεται...

Κοκκαλο εγω, αλλα να επιμενω, οοοοοχι Β επιπεδου

Να επιμενει και αυτη και να μου λεει οπως μιλανε στα παιδακια του νηπιαγωγειου ...Κυρια μου πρωτα κανετε αυχενικη διαφανεια, μετααααα Β επιπεδου...Σε αυτη την εβδομαδα που ειστε ειναι η αυχενικη...

Σε ποια της λεω στην 22η????

ΚΟΚΚΑΛΟ η κιουρια γραμματεας...Μα δεν φαινεται μου λεει κοιλια συγνωμη....

Τωρα απο ποτε κοιτανε κοιλια για να καταλαβουν ποσο εισαι...τι να πω, αλλες κοπελες δεν κανουν μεγαλη κοιλιτσα, αλλες κανουν δεν ειναι στανταρ αυτο!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια, καλη εβδομαδα και καλο μηνα.

Η νεφελη που εξαφανιστηκε? Αντε να μας πει τα νεα.

Ροζ καλη επιτυχια και σε σενα.

Γκελυ μου, κατσε λιγο ξεκουρασου και θα περασουν. Εμενα μου ειχε δωσει και μαγνησιο για κανα δυο εβδομαδες.

Δημητρα, ειδες που ηρθε η ωρα, ολα αυτα τα κοριτσια που τα συμβουλευαμε τωρα σου δινουν εσενα συμβουλες. Παντως κι εμενα απογευμα με πιανανε οι αναγουλες και ειχα και τρομερη υπνηλια. Ειχε βουλιαξει ο καναπες το πρωτο τριμηνο.

Βανιλιτσα ωραια ηταν? Αντε, να ξαναπατε καπου πριν γεννησεις.

Εγω ηδη κοιταω για το προτζεκτ καλοκαιρινες διακοπες με το μωρο. Αντι να ασχολουμαι με τη βαφτιση... τελος παντων.

Μπουμπουκα μου, εγω νομιζω σας εχω πει την περιπτωση που πηγα στο γυναικολογο μου να του δειξω τα αποτελεσματα β επιπεδου και με ρωταει οσο περιμενα απ' εξω: Τεστ παπ ειναι να κανουμε? Δεν ηξερε πως να το μαζεψει μετα... χαχαχα

Φερι μου, αντε υπομονη κι εσυ, σε λιγο καιρο θα σηκωθεις και μετα χαλαρααααααα.

Αααααααα σας ειπα οτι σκεφτομαι να φτιαξω μονη μου τις μπομπονιερες για τα βαφτισια?

Και οτι η μικρη μου ειναι ετοιμη να μπουσουλησει?

Αυτααααααα, φιλακια πολλα θα ξαναμπω σε λιγο

ΥΓ. Μπουμπου α) ειπαμε ο αντρας σου και οχι ο καλος σου και β) μηπως μιλησες με εκεινη την κοπελα που μου ελεγες?

4Rnfp3.png

δεν το ξέρω γιατι δεν το έκανα σίγουρα

εγώ έκανα μόνο ένα τεστ clear blue και μετά στον γιατρό

ετσι ειναι γλυκια μου

στις κανονικες εγκυμοσυνες κανεις πολυ λιγοτερα πραγματα

εγω ερχομαι απο εξωσωματικη και εκει σε ψαχνουν απο πολυ νωρις για να βεβαιωθουν οτι καταρχην δεν ειναι εξωμητριο,και ποσα γονιμοποιημενα ωαρια επιβιωσαν ωστε αν χρειαστει να κανουν ελεγχομενη εκτρωση

γιαυτο σας παρακολουθω με φυσιολογικες εγκυμοσυνες και σας χαιρομαι

που κανετε σχεδια για τα δωματια και τα ρουχαλακια

εγω ακομη δεν τολμαω να σχεδιασω τιποτα τετοιο,μπορει βεβαια να κανω λαθος και αυτο να επηρεαζει αρνητικα την ψυχολογια μου....

Κοριτσάκια να μαι και εγώ. Γεια σε όλες σας.

Ολα καλά δόξα το θεό, η μπεμπούλα μας στα 850 γραμμάρια.

Rosebaby όλα καλά θα πάνε και με τον μπέμπη σου, είναι δικαιολογημένο ένα άνγχος πριν τον κάθε υπέρηχο, αλλά μην ανυσηχείς. Ολοκληρος παίδαρος θα έχει γίνει.

Βανιλίτσα ζηλεύω. Και εγώ θα ήθελα ταξιδάκι. Γκέλυ μου όλα καλά θα πάνε και με εσένα, μην ρίχνεις μόνο φταίξιμο στον εαυτό σου για τίποτε, ήδη κάνεις πολλά για το μωράκι σου.

Δημητρούλα εσένα ντρέπομαι να σου δώσω συμβουλές, όχι μόνο γιατί είσαι ψημένη με το θέμα εγκυμοσύνη, αλλά και γιατί τόσο καιρό εσύ με καθυσήχαζες.

Εγώ έχω κολλήσει πολύ τρελά με τον τοίχο του δωματίου.

Smoutsaki πολύ μου άρεσε η ιδέα με τις χειροποιητες μπομπονιέρες. Αντε με το καλό να βάζεται προς την βάφτιση. Εμείς πρώτα ο θεός και θα την βαφτίσουμε τον Οκτώβρη, σχετικά νωρίς. Με το όνομα έχουμε και εμείς ένα θέμα, με τον άντρα μου συμφωνούμε απλά δεν θέλουμε να δισαρεστήσουμε κανέναν και εκεί κολλάμε λίγο.

Rosebaby ήμουνα στον Γκιργκίρη το Σάββατο και μου είπε ότι εξαρτάται και από το είδος της ταπετσαρίας αν μπορεί να κολληθεί και σε μη σπατουλαριστό τοίχο. Εμας για παράδειγμα τα 2 τμ που θα είναι η ταπετσαρία, μας πρότεινε να πάρουμε ένα γιαλόχαρτο και να τον ξύσουμε. Υπάρχει και η λύση κορίτσια να κάνετε κάδρο την ταπετσαρία, αν δεν θέλετε να καλύψει μεγάλη επιφάνεια. Εγώ ψιλοφοβάμαι μήπως παρακάνω λιτό το δωμάτιο της μικρής και δεν πρέπει. Γιατί θα αποκλήνει αρκετά από τα δωμάτια με τα πολλά χρώματα και σχέδια με αρκουδάκια κτλ στον τοίχο και λένε από την άλλη ότι τα μωράκια θέλουνε χρώμα και σχέδια. Εμένα όμως μαρέσει λιτό

Μπράβο Νεφέληηηηη, μεγαλωνει η μπεμπουλα αχου το 850γρ

Βρε Σμουτσακι που να το συνηθισω να τον λεω ετσι δεν καναμε και κανα θρησκευτικο να το εμπεδωσω 3 λεπτα τελετη πολιτικου ηταν και μετα πηγαμε για καφε και κλαμπ σαντουιτς - γαμηλιο ταξιδι...χαχααααααα!!!

Εδωσα το τηλ σου στην κοπέλα, να δεις θα το ξεχασε η αλλοπαρμενη...θα της στειλω ενα sms!!!!

Σχεδιαζετε διακοπουλες ε??? Για που λέτε???

Ωραια θα ειναι αμα εχεις χρον ο να κανεις εσυ τις μπομπο... Τι θεμα λες να ακολουθησεις???

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ,δεν ειπε κανενας οτι δεν ξερει τι να κανει η δημητρα μετα απο 2 παιδια,αλλα οταν καποιος,οποιοσδηποτε ,λεει το προβλημα του περιμενει μια ανταποκριση απο τους συνομιλητες

μην φτασουμε δηλαδη να μας λεει η δημητρα το προβλημα της και να λεμε οκ,ξερει η δημητρα τι να κανει...η κοπελα προσπαθει να το μοιραστει μαζι μας

καλως το Νεφελακι με την σχεδον 1 κιλου κορακλα της!!!!!!!!!!

ολα καλα με την μπεμπα ε???Μπραβο μπραβο Νεφελακι!!!

πως θα την βαφτισετε???

Μαιευτικο υπερυχο νομιζω λεγεται το υπερυχο που γινεται μετα την 20η βδομαδα:rolleyes:

εχετε μιλησει κοριτσια με τον γιατρο σας για δωματιο στο μαιευτηριο ..και για ποσα θα σας παρει???εμεις λεμε να κανουμε μια συζητηση τελος αυτου του μηνα- στον επομενο υπερυχο δηλ!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...