Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

γκέλυ μου, πρέπει να κάνεις ότι σου πει ο γιατρός τώρα

και μην τα βάζεις με τον εαυτό σου τώρα δεν έχει νόημα

ότι έγινε έγινε , κοίτα να ξεκουραστείς και όλα θα πάνε καλά, είναι λογικό όταν εργάζεσαι να συμβαίνουν και αυτα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα καλημερα καλημερα και απο μενα:D!!!

τι νεα κοριτσια ???ολα υπο ελεγχο?

Εμεις σημερα ξημερωματα γυρισαμε...ηταν ενα ονειρο!!Περπατησα αρκετα γιατι ειχε φοβερο καιρο και επισης εφαγα πολυ ΜΑΚΑΡΟΝΙΙΙΙΙΙ!!!!

Νεφελακι περιμενουμε νεα σου....δωσε φιλακια στην μπουμπου σου:tongue:

Γκελλυ μου ..σε ποια βδομαδα εισαι??γιατι και εγω μεχρι την 20η ειχα συσπασεις , μου ειχε πει πως ειναι κατα μια αποψη φυσιολογικο γιατι απο την 15η εως και την 20η βδομαδα η μητρα μεγαλωνει αρκετα και σε συντομο χρονικο διαστημα!!!Τι πονακια εχεις???πονους περιοδους η βαρος???

εγω για υπερυχο θα παω σε 10 μερες και δεν περνανε.....γμτ!!!

Δημητρουλα πολυ νωρις αρχισανε τα οργανα εεε???Να τρως λιγο και συχνα!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γκελυ προσπαθησε να ξεκουραζεσαι και υπομονη .

Δημητρουλα αστα και εγω ετσι ημουν καθε απογευμα μες στην αναγουλα μετα αρχισαν οι εμετοι , ολα αυτα γινοντουσαν αργα το απογευμα , δεν μπορουσα να φαω τιποτα , ενα χαλι ημουν.Θα σε βοηθησει πολυ το αγγουρι , τα μανταρινια , οι μπανανες οταν αρχισεις τους εμετους , φαε και κανα ξυνομηλο και αυτο βοηθαει .Εκανα πολλες δοκιμες να βρω τι μπορω να φαω εκεινη την εποχη .Μπορει και καμια φρυγανια αν και εμενα μου εφερνε καουρες μετα αλλα καλυτερα καουρες παρα αναγουλες.Υπομονη.

Νεφελη τελικα τριανταφυλλο διαλεξες , ωραιο με γεια.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

το κακο ειναι πως οταν με πιανει δε θελω να φαω τιποτα.κ μονο που σκεφτομαι φαγωσιμα θελω να κανω εμετο!χτες κοιμηθηκα ενα ρακος !τωρα ειμαι καλα μονο κομαρεσ εχω.το απογευμα παλι θα αρχισουν...

Holy Diver

fairy Μου πως εισαι ???σηκωνεσαι καθολου??Ποτε θα πας για υπερυχο???

Βλεπω μπαινεις στον 7ο??ε???αντε κοριτσακι μου σε λιγο καιρο το μπεμπουλακι σου θα το εχεις στην αγκαλιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

παιδια καποιες φορες αισθανομαι κατι που νομιζω οτι ειναι οι κλωτσιες του μπεμπη

αλλες φορες αισθανομαι πονους περιοδου αρκετα εντονους

και αλλες φορες αισθανομαι ενα βαρος χαμηλα

πετρωμα νομιζω οτι δεν εχω αισθανθει

αυτα ομως τα ειχα απο την αρχη σχεδον και δεν με ανησυχουν-λαθος μου βεβαια

αυτο που με εφτασε στον γιατρο και που δεν το εχω τωρα πια ειναι εντονοι πονοι περιπου εκει που ειναι η δεξια ωοθηκη,νομιζα οτι ηταν το εντερο μου ,ή η κυστη που ειχε εντοπισει τον 2ο μηνα και για την οποια ειχα παρει αντιβιωση

ομως ο γιατρος μου ειπε οτι ηταν ξεκαθαρες συσπασεις μητρας

δημητρα υπομονη,συμφωνω με την fairy baby δοκιμασε ποια φαγητα σε ικανοποιουν και τρωγε αυτα,εμενα το καλυτερο μου ηταν τα μανταρινια και το ψωμι με χυμο λεμονιου...εντελως κουλο για μενα

βανιλιτσα τι ωραια τα νεα σου,μπραβο,ξεσκασες,μακαρι να μπορουσαμε ολες μας...

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Ειμαι ακομα ξαπλωμενη μονο τουαλετα μπορω να πηγαινω , γενικα ειμαι προσεκτικη , θα περιμενω να κερδισω μερες να ειμαι και πιο ηρεμη μωρε .Παντως πλαγια δεν μπορω να κοιμηθω την ενοχλουν ολα μολις κοιμαμαι αριστερα κλοτσαει , μολις κοιμαμαι δεξια μετακινειται και αυτο .Μου εχει βαλει περιορισμους απο τωρα .Εσεις πως κοιμαστε ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες κοριτσια!!!

Τι κάνετε???

Εγώ σήμερα το βραδυ εχω επιτελους ραντεβου με το γιατρό αν και παλι προβλεπω να μου κανει το δυσκολο με τον υπερηχο, ειναι καθετος σε αυτα!!!

Νεφελη περιμενουμε νεα!!

Δημητρα υπομονη, πρεπει μαλλον να ειναι το συναισθημα περιεργο να μην εχεις ξανανιωσει αναγουλες και τετοια και τωρα να αισθανεσαι ετσι

Βανιλίτσααααααααααα, ζηλέυωωωωω θελω κι εγω ενα ταξιδακι, φανταστειτε οτι μεχρι και το Σεπτεμβρη δεν εμενα Αθηνα παρα μονο κανα ΣΚ το μηνα, ολο σκι και εκδρομες, φετος εχω λαλησει... Απειλησα τον καλο μου οτι θα εκραγω αν δεν μ ε παει εκδρομη μεσα στα επομενα ΣΚ!χαχαααααα

Γκέλυ κι εγω ειχα συσπασεις, γιατι δεν παλουκωνομαι κατω εχω καλη εγκομοσυνη δεν πηρα και πολλα κιλα και δεν το καταλαβαινω ποσο κουραζομαι...Εφαγα κραξιμο παιρνω και κατι χαπια, να δω σημερα τι θα μου πει ο ντοκτορ...Να ξεκουραζεσαι!!!!

Fairy Πως πας κοριτσακι, εισαι καλυτερα, ο ντοκ τι λεει, ποτε θα παρεις οκ για να σηκωθεις?

Rose και Σμουτσακι, καλημερουδιαααααααααα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

το κακο ειναι πως οταν με πιανει δε θελω να φαω τιποτα.κ μονο που σκεφτομαι φαγωσιμα θελω να κανω εμετο!χτες κοιμηθηκα ενα ρακος !τωρα ειμαι καλα μονο κομαρεσ εχω.το απογευμα παλι θα αρχισουν...

δημητρα αν και εσυ εχεις εμπειρια και ξερεις το σωμα σου,λεω μηπως και η τοσο χαμηλη πιεση δεν σε βοηθα να ανταπεξελθεις στις ναυτιες

μηπως πρεπει να βελτιωσεις πρωτα αυτο το θεμα γαι να βρεις το κεφι σου για φαγητο?

καλημέρα και πάλι στα κορίτσια που ήρθαν τώρα

εγώ έχω το απόγευμα μετά την δουλειά ραντεβού για υπέρηχο και έχω την κλασική αγωνία, η οποια δεν θα με αφήσει απο ότι κατάλαβα ποτέ

εκει μαζί μου μέχρι το τέλος

βασικά θελω να δω ποσο έφτασε ο μικρος σε κιλά

εγώ πάλι αισθάνομαι ελαφριά σαν πουλάκι παρόλο που έχω μεγαλούτσική κοιλια

δεν ξέρω τι έγινε μαλλον επειδή γυμναζόμουν τα τελευταια χρόνια αρκετά με κάνει ποιο ανθεκτική

άντε νεφέλη που είσαι να μας πεις

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Αντε με το καλό Rosebaby! ολα καλά θα είναι θα δεις!!!

Κι εγω αισθανομαι πολυ καλά μεχρι τωρα, βεβαια η κοιλια μου ειναι μικρουλα σχετικα κρυβεται και απο το υψος!

Μονο αν καθισω σε κανα καναπε που βουλιαζει δεν μπορω να σηκωθω μετα...χαααααααΑ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ρε συ μπουμπου εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα, κάθομαι συκώνομαι

ανεβαίνω σε σταντ ξέρεις στα καφέ

τι να πω αντε να δούμε ποσο πήγε ο μικρός και νομιζω οτι σταμάτησε το ρολοι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοριτσια δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο αναγκη το ειχα και εγω και ο αντρας μου.mpoumpou αν ειναι ολα καλα σημερα στον υπερυχο να παρεις τον αντρουλη σου και να πατε 2 μερουλες καπου!!!Πραγματικα αξιζει!!!

Γκελλυ μου δεν ειναι τιποτα ...θα ξεκουραστεις θα φας καλα αυτες τις μερουλες και θα κανεις χλιαρα μπανακια και ολα καλα!!!Λιγο πολυ συσπασουλες ειχαμε ολες και ενδεχομενος να ξαναυπαρξουν!!!Νομιζω και το smoutsaki ειχε στον 5ο μηνα εκατσε 10 μερουλες και οκ!!!εγω παλι τις ειχα κανα 2 βδομαδες...παλουκωθηκα στον καναπε , πηρα και 15 μερες αδεια απο το ΙΚΑ και ηρεμησα!!!Ολα αυτα ειναι στο προγραμμα!!!εξαλλου στην δουλεια δεν ειναι μονο το τρεξιμο και η κουραση ειναι και το στρες και οι φωνες κτλ...ολα αυτα μου ειπε ο γιατρος επηρεαζουν:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

μπουμπου,πλακα εχεις :-P:razz:

εγω βρε παιδια που ειμαι στην 21η εβδομαδα και στον υπερηχο το σαββατο με ρωτησε η νοσοκομα αν κανουμε πρωτο μαιευτικο?

τι πρωτο μαιευτικο αφου κοντευω να μπω στον 6ο μηνα?

μου λενε ολοι οτι εχω μικρη κοιλια αν και ειμαι παχουλη

ο μπεμπης ομως ειναι 330 γρ.ενω στην εβδομαδα του θα επρεπε να ειναι 300 γρ

τι να πεις...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...