Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

are δημητρα πολυ χαμηλη πιεση..και πως δεν ζαλιζεσαι?εγω τιποτα δεν εχω και παντα σχεδον ψιλοζαλιζομαι...εμενα θα ειναι ψυχολογικο!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μαι πάλι και εγώ.

Δημητρούλα ωραία θα περάσατε ε? Για την χαμηλή πίεση και εγώ ξέρω ότι πρέπει να τρώγονται αλμυρά.

Εγώ αγωνιώ για αύριο, θα πάω το πρωί.

Και φυσικα, δεν μιλησαμε για τη βαφτιση, γιατι ηρθε ο νονος της μικρης και μιλησαμε για το γαμο του (παντρευεται τον Ιουνιο).

Σκεφτομαστε αρχες Ιουλιου, ψιλοξεκαρφωτο ονομα (δλδ της οικογενειας, αλλα οχι γιαγιας, του μπαμπα μου σε θυληκο. Ηλιας - Ηλιαννα).

Δε νομιζω οτι θα εχετε προβλημα με τον πολιτικο γαμο. Εδω μια φιλη μου βαφτισε το γιο της και δεν ηταν καν παντρεμενοι οι γονεις ουτε με πολιτικο γαμο.

Νομιζω οτι αυτο ηταν λιγο ραδιο αρβυλα παλια.

Δημητρουλα προσεχε, μην σου ερθει καμια λιποθυμια στα καλα καθουμενα.

νεφαλακι καλα αποτελεσματα αυριο.

Καληνυχτα κοριτσακια, ονειρα γλυκα και απονηρευτα.

4Rnfp3.png

τα νευρα μου!ο μικρος δε ξερω τι επαθε κ κλαιει κ ουρλιαζει εδω κ 2 ωρες γιατι θελει να παιξει!!!δεν κοιμαται...3 μερες το κανει αυτο!κοιμαται μονο αμα τον εχω αγκαλια γιατι προχτες χτυπησε στο κρεβατι κ απο τοτε το φοβαται!αλλα σημερα ουτε αγκαλια εκατσε!τον κρατουσα κ παλευε να φυγει:evil::evil: τωρα ξαπλωσε με τη ραφαελα η οποια κοιμαται η καημενη κ αν την ξυπνησει θα γινει χαμος!!!:evil::evil::evil::evil:

Holy Diver

Διαφημίσεις

εχω αναγουλες!!!ειναι απαισιο!!!!!!!ποτε δεν ειχα στις εγκυμοσυνες μια χαρα ημουν!μονο στον μικρο που εκανα για 15 μερες εμετους οταν ημουν 4 μηνων!πωπωωωω χαλιααααααααααα

Holy Diver

πολυ νωρις το ξερω!συνηθως μετα την 6η αρχιζουν!αχ ολυμπια με το ζορι κρατιεμαι μη παω κ τα βγαλω!ποτε σου εφυγαν εσενα?

μα ειναι κ βραδυ!συνηθως το πρωι γινονται αυτα!ουφ τι να πω!

Holy Diver

Mολις εκλεισα τον τριτο μηνα σταματησαν.

Αλλα οι πρωινες ακομα κρατουν.

Επισης με πειραξε και μενα ενα μαλακτικο και το αλλαξα αμεσως.

Δημητρουλα πιες σοδα με στιμενο λεμονακι μεσα, κανει καλο.

Α, και μην αφηνεις το στομαχι σου πολλες ωρες αδειο.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

κοριτσια,καλημερα και απο εμενα

εχω μερες να μπω στο καφε γιατι ειχα καποια προβληματα,κουραστηκα πολυ την προηγουμενη εβδομαδα και ειχα πονακια,πηγα στον γιατρο και εντοπισε συσπασεις μητρας και μου ειπε ολη την εβδομαδα ξεκουραση στο σπιτι και βλεπουμε.Τ ην πεμπτη θα ξαναπαμε για υπερηχο και νεες οδηγιες

εχω στεναχωρηθει πολυ

δεν μπορω να καταλαβω αυτη η κινηση που αισθανομαι χαμηλα,μεχρι τωρα νομιζα οτι ηταν το παιδι,τωρα αμφιβαλω ,μπορει να ειναι και συσπασεις??/

ολοι πεσανε να με φανε,οτι δεν προσεχω και τετοια

και ο αντρας μου ειμαστε συνεργατες τρεχει να κανει και τις δικες μου δουλειες

την πεμπτη ειχα επηρεαστει απο την θετικη σας διαθεση και ειχα παει και εγω να χαζεψω βρεφικα ειδη,αλλα μετα ....

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...