Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

αχ, τι ωραια, κατι ειχα ξετικαρει, και δεν εβλεπα τα τικερακια σας, και ειχα βγαλει και το δικο μου, τωρα που το τικαρα, βλεπω και τα δικα σας, ξαναβαλα και το δικο μου

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε?

Εμείς εδώ σπίτι. Χθες μας ήρθανε και κάτι καλά ποτήρια που παραγγείλαμε και σήμερα από το πρωί πλένω και σκουπίζω. Τα βαριέμαι πολύ αυτά τα ποτήρια και τα πρέπει γενικά που πρέπει να έχει ένα νοικοκοριό.

Η χθεσινή βόλτα μας βγήκε λίγο ξυνή. Χάσαμε τα γυαλιά του άντρα μου, του αστυγματισμού του και κοστίζανε 500 ευρώ.

Τέλοςπαντων, ικεα δεν πήγαμε για κάτι κουτιά που θέλαμε γιατί γινότανε χαμός, ψιλοέβγαλα όμως άκρη με τον τοίχο. Θα κανω μια ταπετσαρία σε διαστάσεις κάδρου 1μ επι 2μ. Μπορεί να κολληθεί και σε μη σπατουλαριστό τοίχο. Για να μην σας ζαλίζω κυριακάτικα αν θέλει κάποια ας με ρωτήσει λεπτομέρειες. Το σχέδιο είναι περίπου σαν το παρακάτω αλλά σε μικρές διαστάσεις

http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=7091

και θα κοστισει 80 ευρώ περίπου.

Χαλί θα βάλω τελικά μονοχρωμο ροζ. Μην αγοράσετε κορίτσια χαλί από το enternet αν δεν το δείτε από κοντά. Εμένα αυτό που μου άρεσε από τα for ever friends, ήτανε τελικά πολύ έντονα τα χρώματα από κοντά που το είδα και το απέρριψα.

Συγνώμη που σας ζάλισα Κυριακή πρωί αλλά δεν είχα που να τα πω. Αύριο έχω υπέρηχο και έχω άνγχος γι αυτό προσπάθώ να σκεύτομαι άσχετα.

Καλημέρα κορίτσια. Εχω πάρα πολύ καιρό να μπω στο φορουμ και έχω χασει πολλά.:(

Αλλά γύρισα στη δουλειά μου και το έριξα και στις βόλτες!!!Μετά από τόσο καιρό κλεισμένη τώρα δε μπορώ να κάτσω σπίτι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εκανά και του β'επιπέδου και δε χόρταινα να βλέπω τη μικρή μου. Το "θαύμα" μου!!! πλέον κλωτσάμε καθε μέρα και η κοιλιά μου μεγάλωσε απότομα σε 3 εβδομάδες! Σα χαζή τη χαζεύω κάθε μέρα... την ψώνισα κορίτσια :rolleyes::mrgreen:

Από βδομάδα ξεκινάω να χαζεύω και για τα έπιπλα, τα ρουχαλάκια κλπ. και όχι πλέον μόνο απο το ίντερνετ αλλά από κοντά!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Πολλά φιλιά

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Μπράβο Newmummy, πάντα τέτοια ευχάριστα να ακούμε. Με το καλό να αρχίσεις τα ψώνια. Είναι υπέροχο συναίσθημα πραγματικά

Να είμαστε όλες καλά θεούλη μου με τα μωράκια μας. Και σύντομα και στην Φίφι μας και την Mermaid μας ένα μωράκι. Τα κορίτσια ταλαιπωρηθήκανε πολύ και τους αξείζει το καλύτερο. Να ξέρουν ότι όλες οι κοπέλες εδώ στο forum τις σκευτόμαστε συχνά και σύντομα ο θεούλης θα τις απαλύνει τον πόνο.

Διαφημίσεις

Ναι, πραγματι, κι εγω τα σκεφτομαι τα κοριτσια συνεχεια. Ελπιζω να ειναι καλα στην ψυχολογια τους, οσο αυτο ειναι δυνατον.

Νεφελακι δεν μας πρηζεις παιδι μου, σιγα, εδω ειμαστε για να λεμε τους "καημους" μας.

Νεα μαμα, μπραβο για τα πολυ καλα νεα σου. Ειναι ωραια φαση ε?

Μ' αρεσει κοριτσια που βλεπω τα τικερακια σας πια, γιατι πριν, δεν μπορουσα να συνειδητοποισω ποσο μηνων ήσασταν.

4Rnfp3.png

καλημερα κι απο μενα ..αχ νεφελακι μου καταλαβαινω το αγχος σου για τον υπερηχο αυριο!ολα καλα θα ειναι θα το δεις!κι εγω σπιτι ειμαι σημερα εκανα γενικο καθαρισμα..κι ο αντρας μου μαγειρευει!!!χτες κι εγω ψιλοχαλια περασα επαθα κρισαρα πανικου μαλλον οταν πηγα στην μαμα μου..ψιλοζαλιζομουν κι ενοιωθα ατονια και τρεμουλα πο πο δεν την παλευω αλλο!ευτυχως μετα επαιξα με το ανηψακι μου λιγο και συνηλθα..ετοιμη ημουν να πω στον αντρα μου να φυγουμε...μαλλον θα ξεκινησω παλι ομοιοπαθητικη για το αγχος..εχω πολλες φοβιες ρε γαμωτο και τωρα με το μωρο σκεφτομαι πως θα ειμαι...αχ αυτα τα νεα μου...

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

και η ταπετσαρια νεφελακι ωραια ειναι!οσο για το τικεραρακι μου ας ειναι καλα η δημητρα!αλλαζει συνεχεια οσο μεγαλωνει το μωρο ..αν πατησετε πανω θα δειτε ολη την εξελιξη που εχουν τα σπορακια μας!smoutsakiiii καλημεραααααααααααα..φιλακια στα μπουτακια της μπεμπουλας σου!

θα της τα δωσω ζωουλα μου, ευχαριστω. σημερα, εχουμε υποσχεθει με τον αντρα μου, στους εαυτους μας, οτι θα κατσουμε να συζητησουμε τα περι βαφτισης. Αντε να δουμε

4Rnfp3.png

για ποτε λετε η βαφτιση?ονομα θα παρει απο καποια γιαγια η ξεκαρφωτο?ρε κοριτσια εγω ενανα σαν την mpoumpou μας πολιτικο γαμο το δεκεμβριο και δεν θα κανω θρησκευτικο γιατι δεν μας αρεσει η ολη διαδικασια...μου φαινεται ενα στημενο πανυγηρακι με τρελα εξοδα..λετε να εχω προβλημα με την βαφτιση αργοτερα του μωρου μου?πιστευουμε κι εγω κι ο αντρας μου στο θεο και εννοειται θα βαφτισουμε κανονικα το μωρο?λετε να φερνει καμια αντιρηση ο παπας????

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια τι κανετε?εμεις ημασταν βολτα κ ευτυχως μολις ηρθαμε αρχισε να βρεχει γιατι ημασταν κ με τα ποδια κ θα γινομασταν παπιες:tongue:

τι νεα εσειιιιιις

Holy Diver

ωραια ηταν!ειχαμε να παμε για καφε πανω απο 2 μηνες:rolleyes: καναμε κ κανα 2ωρο βολτες στην πλατεια παιξανε τα παιδια αγορασανε κ κατι χαζα κ ενω ειχε ηλιο στο γυρισμο αρχισε να συννεφιαζει κ να βιαζομαστε σαν τρελη να παμε σπιτι μενουμε κ μιση ωρα απο κεντρο κ να φυσαει ε μολις φτασαμε εξω απο το σπιτι παταει μια βροχη!μιλαμε πολυ τυχεροι ημασταν!παντως ωραια ηταν!μαρεσει που ηθελα αυριο να παω για ψωνια.αμα βρεχει ετσι που να παω,δεν οδηγω κιολας.μαλλον θα παει ο αντρας μου στο ρεπο του:rolleyes:

Holy Diver

α καλα κοριτσια μου εδωσε ο γιατρος ηλεκτρονικο πιεσομετρο γιατι εχω πολυ χαμηλη πιεση κ επειδη ζαλιστικα την μετρησα κ ειναι 4,5-8:rolleyes: παω να φαω ενα σφιχτο αυγο (απαισιο) με ενα τονο αλατι απο πανω,μου ειπε οτι ανεβαζει την πιεση,δεν παμε καλααα

ααα επισης εδω κ χρονια απο το αριστερο χερι δεν τραβιιεται αιμα καθολου οταν κανω εξαιτασεις αλλα μονο απο το δεξι:shock::mrgreen:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...