Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

fairy μου νομιζω βγαινει ο φιογκος!αυτο υο λικνο που πηρα εγω λευκο ειναι απλα η προικα θα ειναι ροζ!το ιδιο λεμε?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

smoutsaki ax ti ωραια τα λες..ετσι καμουμε κι εμεις τωρα οι χαζο μελλουσες μαμαδες..παντως εχεις δικιο σε ολα..αυτες οι στιγμες ειναι μοναδικες

Ζωζα εγω για τα επιπλα λεω.Ο φιογκος ειναι πανω σκαλιστος δεν βγαινει.

Σμουτσακι τι ομορφα τα λες και εγω ετσι ανυπομονω να περασιε ο καιρος να παω να αγορασω τα μπεμπεδιστικα να χαζεψω.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

αρα αλλο εκλεισα εμενα ηταν σκετο λευκο αυτο το ιδιο θα ειναι και η κουνια που θα παρω αργοτερα για να μπορω να τα χρησιμοποιησω κα στο δευτερο με το καλο..κι αν ειναι αγορακι αλλαζω μονο την προικα!fairy εσυ μεχρι να γεννησεις δεν θα σηκωνεσαι καθολου?τα ψωνια θα τα κανεις απο το ιντερνετ?αχ δημητρααααααααα που εισαι να τελειωσουμε το τικερακιιιιιιιιιιιιιιι?

Διαφημίσεις

Ζωζα τωρα ειδα το λικνο δεν εχει φιογκο μονο το κρεβατακι εχει .Εγω κανονικα ροζ φιογκακι θα παρω με εχει ξετρελανει.Μου ειχαν πει οτι ο φιογκος μπορει να βγει σε λευκο χρωμα ή γαλαζιο αλλα το ροζ ειναι ολα τα λεφτα.

Προς το παρων ειμαι προσεκτικη φανταζομαι οτι μετα απο καποιο διαστημα θα μ αφησει να βγω γιατι με την ξαπλα την πολυ δεν θα μπορω να γεννησω οποτε θα περιμενω την μερα που θα μου πει , ψαχνω και κοιταω στο ιντερνετ να ειμαι σε ετοιμοτητα μην τα αφησω ολα τελευταια στιγμη.Αλλωστε η αληθεια ειναι οτι νιωθω νωρις να κανω παραγγελειες απο τωρα , φοβαμαι κιολας .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Δημητρα πως εισαι ? εχεις καθολου αγχος ή εισαι χαλαρη μιας και τα εχεις ξαναπερασει ?

ποιο πολυ αγχος εχω πως θα ειναι τα παιδια χωρις εμενα οσο εγω θα ειμαι νοσοκομειο!αχ απο τωρα το σκεφτομαι!

ζωζα το εκανες???

σμουτσακι συγκινηθικες ε?εγω που τα εβλεπα κ μικρα τα 0 νουμερο τελικα τους ηταν κ μεγαλα :tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

εχω φτιαξει το τικερακι δημητρα εχω ανοιχτο αυτο το παραθυρο..μετα παω στο parents παταω βοηθηματα επεξεργασια υπογραφης και τσεκαρω την διευθυνση απο το τικερακι..κανω δεξι κλικ στο πλαισιο επικοληση και μεταω παταω κατω που λεει αποθηκευση αλλα δεν βλεπω να γινεται τιποτααααα

επιτελους τα καταφεραααααααααααα γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι χα χα χα!ευχαριστω δημητρουλα μου !τελειο το τικερακι που ανακαλυψες!αχ το σπορακι σου τι μικρουλακι ειναι ακομα!θα το βλεπουμε να μεγαλωνει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...