Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2010.pngMake a pregnancy ticker

τα πμ δε μου ανοιγαν!λοιπον κανε επικολληση ολο το παραπανω στην υπογραφη σου!ειναι αλλο σχεδιο τικερ ειναι τελειο!!το μωρο αλλαζει καθε μηνα η καθε 15 μερες δεν ειμαι σιγουρη κ ειναι σαν αληθινο

αν δε σαρεσει σου κανω το αλλο

Holy Diver

Διαφημίσεις

διπλα στο τικερ λεει Make a pregnancy ticker πατα εκει πανω μολις ανοιξξει η σελιδα κατω κατω αριστερα με μπλε γραμματα λεει Get a pregnancy ticker πατας εκει πανω κ σουυ βγαζει ενα τικερ ετοιμο.κανεις κλικ πανω του.ανοιγει η σελιδα κ δεξια με ροζ γραμματα λεει Get the code κ απο κατω εχει να βαλεις την ΠΗΤ σου.γραφεις την ΠΗΤ κ πατας calculate και μετα

Get the code.στο 2ο πλαισιο που λεει απο πανω

BB Code: (If this doesn't work, try the HTML-Code above)

εχει ενα λινκ.που αρχιζει με [url=http κλπ κλπ

οοοοοοοολο αυτο το κανεις επικολληση το πας στην υπογραφη σου κ πατας αποθηκευση

αχ ελπιζω να μη σε μπερδεψα!!!

Holy Diver

Γεια σας κοριτσια , τι κανετε? μαλλον οι περισσοτερες θα ειστε βολτα ,εχει πολυ ωραια μερα σημερα.Εγω εδω , σημερα η μπεμπουλα ειναι ηρεμη γιατι ολες τις αλλες μερες ειχε λυσσαξει ολο στριφογυριζε τοσο που ειχα αρχισει να ανησυχω οτι ειναι πολυ ζωηρο μωρο.

Ζοζα αγορασες τελικα και εσυ το δωματιο με τον φιογκο? ανυπομονω και εγω να παω να το κλεισω , θα περιμενω βεβαια ακομα λιγο.

Προς το παρων χαζευω χρωματα και ταπετσαριες για το δωματιο .Εχω κατι στο μυαλο μου αλλα δεν ειμαι σιγουρη ακομα .Αλλωστε μπογιατζη θα φωναξω στο τελος του αλλου μηνα αρκει να ειμαστε καλα εμεις.

Αυτα τα νεα μου εχω δει κατι ενδιαφερον πραγματα στο ιντερνετ και σκεφτομαι να παραγγειλω καποια απο δω .

Πολλα φιλακια σε ολες

Δημητρα πως εισαι ? εχεις καθολου αγχος ή εισαι χαλαρη μιας και τα εχεις ξαναπερασει ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα fairy μου εγω σπιτι μολις φαγαμε μα τον αντρα μου!το απογευμα θα παμε βολτα στην μαμα μου για καφε και φαγητο ..θα ειναι και ο αδερφος μου εκει με το ανηψακι μου...ναι ωραιο το λικνο και η συρταριερα που εκλεισα..την κουνια θα την παρω αργοτερα γιατι δεν εχω πολυ χωρο για ολα!αχ προσπαθω να βαλω κι εγω το τικερακι μου αλλα ειμαι ουφοοοοοοοοοοο

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

πηρες και το λικνο εσυ εεε? γιατι δεν πηρες το κρεβατι εξαρχης ? γιατι και το λικνο στοιχιζει και αυτο λεφτακια , μεχρι τι ηλικια ειναι ?

ε μεχρι 5 μηνων μου ειπαν..θα βολευτει πολυ ομως και αν κανω δευτερο θα μου μεινει..το λικνο ουτε ξερω ποσο εκανε το πληρωσε η πεθερα μου.

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

α το πηρες με την προοπτικη να το εχεις και για δευτερο αλλα αμα κανεις αγορακι θα του εχεις με τον φιογκο?

Αχχχχχχχ, κοριτσια ειμαι ΠΟΛΥ συγκινημενη.

Πηρα θηκες για ρουχα, για να μαζεψω τα ρουχα των προηγουμενων μηνων της μικρης. Αυτα που δεν τις κανουν πια. Ξεκινησα και μαζεψα ολα τα 3-6 και συνεχισα με τα 0-3. Τι συγκινηση ηταν αυτη που ενοιωσα με τα 0-3. Θυμηθηκα που ειχαμε παει με τον αντρα μου να της τα ψωνισουμε οσο ημουν ακομα εγκυος, με τι χαρα και τι διαθεση τα διαλεγαμε, και αναρωτιωμασταν, θα μας κανει αυτο, θα ειναι βολικο εκεινο? Και ειναι τοοοοοοοσο μικρα. Δεν θελω να τα δωσω σε κανεναν τα ρουχαλακια αυτου του τριμηνου.

Κοριτσια, πηγαιντε καντε τα ψωνια σας, χαλαρες, με αυτους που αγαπατε γιατι ειναι πολυ ωραια στιγμη που ΔΕΝ ξαναρχεται. Και αλλο παιδακι να κανετε, αυτη την αγωνια και τη χαρα του πρωτου δεν προκειται να την ξαναζησετε. Ασε που συνηθως το δευτερο φοραει του πρωτου.

Αυτα, φιλακια πολλα.

Η συγκινημενη σμουτσομανα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...