Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Κι άλλη μπεμπούλα!!!!!!!Αχ τι ωραία!!Καλά λέει ο άνδρας μου πού θα βρούμε γαμπρό με τόσες γυναίκες!!!:)

Πάντως rosebaby,για να σε δελεάσω,μπορώ να σου θυμίσω ότι η μπεμπούλα μου κάνει ακροβατικά,κρεμιέται από το πολύφωτο,κοιμάται στα τέσσερα,τουρλώνει όλο τον ποπό της στον υπέρηχο :)χαχαχαχαχαχα

Παναγία μου,τι θα κάνω με αυτό το παιδί,όταν γεννηθεί!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

υπάρχει κανένας που να ζωγραφίζει σε δωμάτια ?

να κάνω μια ερώτηση πόσο θα μου κοστίσει ?

έχεται υπόψη κανέναν ? Θεσσαλονικη

rosebaby, για τσεκαρε αυτο

www.babyroom.gr

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

που εισαι εσυ καλε!πριν λιγο εκανα μπανιο τα παιδια κ εβαλα σκουπα καλα χαμος γινοτανε κατω.εκανα ψαρια το μεσημερι κ γεμισε το πατωμα...ο μικρος ειναι στη φαση που θελει να τρωει μονος του αλλα μονο το μεσημερι το θελει αυτο:rolleyes: παντως πιο πολυ τρωνε τα πατωματα:tongue: παω να σφουγγαρισω να φυγει η ψαριλα!!!

Holy Diver

ουφ τελος!βολτα εεε?ωραια!κ εγω ηθελα σημερα αλλα εβρεχε κ αν αρχισει η βροχη εδω ξεχναει να σταματησει...εχουμε κανονισει να παμε bielefeld με το αυτοκινητο 9 του μηνος ελπιζω να εχει στρωσει για να κανουμε κ καμια βολτα εξω!!

Holy Diver

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ελπίζω να ξυπνήσετε όλες καλά. Εμείς σήμερα θα πάνε να κοιτάξουμε για ταπετσαρία και βόλτα στο ικεα να πάρουμε αποθηκευτηκά κουτιά για να μαζέψουμε σιγά σιγά τα τσιμπράγκαλα μας από το δωμάτιο της μπέμπας.

Την Δευτέρα έχω υπέρηχο και είμαι λίγο ανχωμένη. Προσπαθώ να μην το σκεύτομαι.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..ΕΓΩ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΗΡΑ ΤΣΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ Αλλαξιερα ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ..ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1,5 ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ!ΧΑΖΕΥΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ..ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ Μ\ΝΑ ΣΜΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ!ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ..ΜΕΤΡΑΩ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ 3-4 ΦΟΡΕς ΤΗ ΜΕΡΑ~ΕΧΩ Τ Ρ Ε Λ Α Θ Ε Ι!ΕΥΤΥΧΩς ΔΕΝ ΕΧΩ..ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ..ΑΧ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ!ΒΑΝΙΛΙΤΣΑ ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ?ΚΑΛΑ ΝΑ περασεισ!ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΕΥ ΠΩς ΕΙΣΑΙ?ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΠΑς ΓΙΑΤΡΟ?ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑΚΙΑ ΣΟΥ ..ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ!ΝΕΦΕΛΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...