Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μαι και εγώ με το τικεράκι μου. Μετά από τόσο καιρό είπα να βάλω για να μην μπερδευόμαστε. Το θεωρούσα κάπως να το βλέπω γιατί ανγχωνόμουνα, αλλά πρέπει να τα ξεπερασω αυτά.

dev156pp___.png

Επεξεργάστηκαν by Nefelh1

Διαφημίσεις

άντε σε λιγες μέρες μπαινεις και εσύ 3 τρίμηνο

να μην είμαι μόνη

δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τις μέρες όλα καλά θα πάνε άσε τις σκέψεις

Επεξεργάστηκαν by rosebaby

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Το καρότσι το πήρα σε εκρού.

Μας το παραγγείλανε γιατί στην Ελλάδα δεν ήρθε ακόμη. Μας άρεσε πάρα πολύ και δεν φαίνεται καθόλου φθηνό που νόμιζα, το αντίθετο. Στην Ελλάδα κάνει 900, αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να δώσεις τόσα χρήματα. Εμείς το πήραμε 750 και δωρεαν το kit auto η ζώνη για το αυτοκίνητο, αλλά μετά από πολλά παζάρια μια και από εκεί πηραμε και τα έπιπλα.

Στο enternet το καρότσι έχει 600 ευρώ και με τα μεταφορικά και το kit auto βγαίνει γύρω στα 720. Αν δεν μας το κατεβάζανε θα το έπερνα από το enternet, αν και φοβόμαστε πολύ το after sales service. Θα προτειμήσω το enternet για άλλα του μωρού αλλά για το καρότσι το φοβήθηκα.

dev156pp___.png

Επεξεργάστηκαν by Nefelh1

χαχα άσε βανιλίστα μάλλον μόνο εδώ είναι πολλά τα κοριτσάκια εξω όλο για αγοράκια ακούω, άσε δε στα μαγαζιά έγινε επέλαση των αγορομανάδων

δεν βρίσκεις τίποτα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Αυτο εδω ειναι ?http://www.inglesina.com/en/collection/modular-systems/zippy-free-system

H Ξαδελφη μου πηρε ειναι πολυ ικανοποιημενη

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Ναι αυτό είναι το τελευταίο μοντέλο.

Και στο μαγαζί από το οποίο το πήραμε τους άρεσε πάρα πολύ και σε σχέση με την εμπειρία τους σε καρότσια μας είπανε ότι φαίνεται να έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Τους έκαναν εντύπωση και η επένδυση και το ύφασμα, ενώ στην αρχή πριν το παραγγείλουμε είχανε κάποιες επιφυλάξεις.

Τώρα όλα αυτά είναι σχετικά, εξαρτάται τι θέλει ο καθένας, μακάρι να φανεί καλό και στην πράξη. Πάντως τονίζω ότι τα 900 ευρώ είναι υπερβολή.

Κοριτσάκια βοηθήστε με, το τικεράκι που το βάλατε για να βγαίνει αυτόματα? Στην υπογραφή?

dev156pp___.png

πωπω rosebaby μου....θα μας τα ρουφηξουν τα αγορακια μας:tongue::P

βρε τι κοριτσομανες....

mara μου συγχαρητηρια!!!

πως ειναι η μπουμπου μας???ποσα γραμ???

geia soy banilitsa kapetanisa! η μπουμπου ειναι 32-34 εκατοστα κατα προσέγγιση και 525 γραμμαριάκια....νομιζω οτι ειναι μια χαρουλα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...