Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Να μαι πάλι. Ακόμη χαζέω ταπετσαρίες στον Γκιργκίρη εγώ.

Βανιλιτσα τι τέλεια και εγώ θέλω ταξιδάκι. Κοιτάξτε να χαλαρώσετε.

Κοιτούσα τώρα Rosebaby κάτι ταπετσαρίες που γίνονται σε επιθυμητές διαστάσεις με περίπου 38 ευρώ το τμ. Σκεύτηκες μήπως κάνεις κάτι σε διαστάσεις πχ μεγάλου κάδρου για να μην σου βγει πολύ? Κάτι τέτοιο σκεύτομαι εγώ. Βέβαια για αγοράκια δεν πρόσεχα τι έχει. Αλλά εγώ που ήθελα τριαντάφυλλο σκευτομαι να κάνω κάτι τέτοιο, αν γίνεται βέβαια. Τώρα αυτό με τα μπιρμπιλάκια είναι ένα θέμα. Ισως αν η ταπετσαρία έχει πολύ χρώμα ή σχέδιο ναμην φαίνεται τόσο χάλια. Πάντως ρώτα πόσο κοστίζει για να κλανεις τον τοίχο λείο. Αφού είναι και δικό σου το σπίτι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ψάχνω να βρω κάποιον να παρω μια ιδεα απο τιμες γιατι εχω απογοητευτη με τον τοιχο

αν καταφερεις να βρεις τηλεφωνο αν εχει φυσικα συνεργατη για εδω θα με βοηθήσεις αφανταστα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Rose μου μπορει να ερχεται και ο ίδιος, ειναι περιζητητος, ειδα το δωματιο μιας κοπελας που το ζωγραφισε ολο και επαθα σοκ...

Τον εχω φιλο στο FB...Βρες στους φιλους μου Nathan Makris και δες δουλεια του.ειναι οτι πιο απιθανο εχω δει, ταλενταρα το παιδί!

Αφου απο τωρα σκεφτομαι οτι να ειμαστε καλα σε κανα διχρονο θα μου ζωγραφισει ολο το δωματιο του μπεμπε και κανω τουμπες!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

νεφέλη μου το να κάνω σπατουλαρισμα στον τοιχο τώρα ειναι αδύνατο

θέλει να ξιθει όλος ο τοιχος επρεπε να ειχει γίνει πριν μπουμε και δεν μπορουμε να το κάνουμε μονοι μας

μπουμπου θα ψαξω να δω αυτων που λες στο facebook αν και το κόστος θα αναιβει αν ειναι να τον φέρω εδω

Επεξεργάστηκαν by rosebaby

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Μολις πηρα και τα αποτελεσματα απο γεν αιμ.32 ο αιματοκριτης!!επεσε και αλλο γμτ!!εσυ Νεφελακι μου ..εκανες αιματος??ανεβηκε με το διπλο χαπακι???δεν ξερω φοβηθηκα γιατι εχω και στιγμα!!!

ευτυχως θα αποφυγω την καμπηλη μου ειπε γιατι σαγχαρο ειχα μοναχα 80.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Οχι πολύ, από 32.6 με το διπλό σε ένα μήνα πήγε 33.4

Εγώ να φανταστείς Βανιλίτσα στον 3ο μήνα είχα 40 αιματοκρίτη.

Ο γιατρός μου μου είπε να μην ανυσυχώ γιατί σε αυτές τις εβδομάδες πέφτει. Δεν μου άλλαξε ούτε το χάπι.

Nεφελάκι είδες?? Εγω τον ανακάλυψα πριν κανα διμηνο απο μια φιλη την Ολιβια που της ζωγραφισε ολο το δωματιο της μικρης της

Ειναι στις φωτο του το sweet athenas room....Επαθα κοκομπλοκο με τη δουλεια του...

Παλι καλα που το αναφερατε και το θυμηθηκα ειχα ξεχασει να σας το πω!!!

φοβερή δουλειά κάνει το άτομο

λίγο με τα χρώματα φοβάμαι αν ειναι καλά για το μωρό γιατι λένε τα υποαλλεργικά πρέπει να βάλουμε

του έστειλα ένα μήνυμα και ρώτησα αρχικά αν έρχεται θεσσαλονίκη

θα δούμε τι θα μου πει αλλά απο ότι βλέπω θα πίασει τα 1000 και

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας κοριτσια ,

Βανιλιτσα και να μου πει να βγω δεν βγαινω , σπιτι ηρεμα και χαλαρα ας εχω το κεφαλι μου ησυχο ετσι λεω.

Καλο ταξιδι δεν ξερεις ποσο ζηλευω , ας γεννησω με το καλο και εγω εχω να κανω πολλα ταξιδια με την μπουμπου μου :tongue:

Βρε κοριτσια ακομα δεν εχω καταλαβει τι τοιχος ειναι αυτος με τα μπιρμπιλακια!!! Γιατι δεν κανεται καμια τεχνοτροπια με χρωματα ? πως σας φαινεται η ιδεα? ξερεται να ειναι εντονη μπογια με αναγλυφα πανω .Εκτος αν το σπατουλαρετε απο την αρχη και βαλετε μετα οτι ταπετσαρια θελετε.Αν ελθει ο μπογιατζης ας κανει αυτη την δουλεια δεν ειναι τιποτα γι αυτον.

Ο γκιρκιρης εχει πολυ ωραια πραγματα , με βλεπω ολες τις αγορες να τις κανω απο το ιντερνετ και το βαψιμο του δωματιου να ειμαι ξαπλα και να δινω οδηγιες απο το κρεβατι :P:D.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Α μια φιλη μουπου εβαψε το δωματιο πηρε αυτη την φωτεινη που ειχε βγει στο μονος αγροτης ψαχνει , ζωγραφιζει δωματια .Της πηρε 800 ευρω για τον ενα τοιχο με ζωγραφιες και απλο γρασιδι που εφτιαξε για τους αλλους τοιχους αλλα 400 .Ωραια δουλεια . Μου ειπε οτι πρωτα πρεπει να το βαψεις απλο λευκο φοντο μετα να βαλει ενα υλικο να μεινει η ζωγραφια και μετα τα ζωγραφιζει .

ο τοίχος με τα μπιρμπιλάκια είναι αυτος που έχουν οι κρεβατοκάμαρες ο αναγλυφος

για να σπατουλαριστή θέλει να ξιθει απο την αρχή όλος ο τοιχος

θέλω να αποφύγω όλη αυτη την δουλεια που μονο ο μπογιατζής μπορει να την κάνει

οπότε ψάχνω άλλες λύσεις όπως να μου ζωγραφίσει κάποιος αν όχι όλο τον τοιχο την μια μερα έστω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Δεν εχω ιδέα τι τιμές ζητάει αυτός, αλλά σχετικα με τα χρωματα ειμαι σχεδον σιγουρη επειδη κανει βασικα δωματια παιδικα οτι εχει φροντισει να ειναι αναλογα!

Ε κανε μια ωραια τεχνοτροπια πανω σ αυτον με γαλαζια χρωματα θα κανει σαν συννεφα , δεν ξερω αν καταλαβες τι ακριβως λεω.

Ροζουλα να παρε ιδεες http://www.artwall.gr/category.php?c=4&l=1 απλα ρωτα τον μπογιατζη αν γινεται αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα να γινει και πανω σε μπιρμπιλακια :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...