Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια τι κανετε?ο γιος μου δεν παλευεται αλλο:-( μεσα σε μιση ωρα χαλασε τη νοβα ανοιξε το τηλ στα 2 πατησε κατι στο λαπτοπ κ εκανε 6 επανεκινησεις εσπασε ενα ποτηρι εβγαλε τα παντα απο τα συρταρια κ αναψε τα ματια τις κουζινας το οποιο το καταλαβα απο τη βρωμα στο τελος

τι να τον κανω πια!τον εβαλα τιμωρια κ ουρλιαζε αλλα αποκλιεται να μην τα ξανακανει:-(

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζημιάρης ο μικρούλης! Τι να κάνουνε και αυτά μωρέ, δεν καταλαβαίνουνε. Αλλά αυτό με τα μάτια ειναι επικίνδυνο.

Αχ Rosebaby τι θα κάνουμε. Κάθε μέρα και πιο μπερδεμένη είμαι.

Ο καθένας με τον πόνο του θα μου πείτε. Κορίτσια μην νομίζεται πως δεν είμαι ανγωμένη με την μικρούλα, απλά το ρίχνω σε άλλα πράγματα για να μην τρελαίνομαι.

εγώ θα σκάσω με τον τοίχο , όσο γρήγορα πήρα όλα τα άλλα τόσο θα με σκάσει ο τοίχος

τώρα έστειλα τον μπαμπά μου να ρωτήσει σε μαγιαζιά που πουλάνε μπογιες στην γειτονιά αν ξέρουν καποιον να ζωγραφίζει παιδικά δωμάτια

άντε να δουμε και ο χρόνος με πιέζει έχω 2 Σ/Κ ακόμα, μέχρι τότε πρέπει να τελειώσω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μια χαρα καταλαβαινουνε!οτι κ να του πεις το καταλαβαινει ενα μωρο απο 9 μηνων κ μετα!απλα ειναι μερικα που παρα ειναι ζημιαρικα!τι θα τον κανω δε ξερω!καθε μερα φτιαχνω την ντουλαπα με πιστευετε?παει κ τα πεταει ολα εξω!!πριν εστρωσα τα κρεβατια κ πηγε τα χαλασε!τον ξαναεβαλα τιμωρια!!θα με σκασει!σε 6 μηνες αρχιζει σχολειο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 6 ωρες την ημερα σχεδον θα λειπουν ΤΑΜΑ ΘΑ ΚΑΝΩ να ερθει αυτη η μερα!!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Δήμητρα μου σε καταλαβαίνω, δουλευεις εσυ ή όχι

αν δουλευεις είναι ακόμα δυσκολότερο και με δυο παιδιά και ένα στα σκαριά

υπομονή και προσπάθεια θέλει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

:Pκαλημερα...θελω να συμμετεχω και γω στις συζητησεις αλλα δεν προλαβαινω γμτ!!!Με τρεχουν για εκτυπωσεις και μελετες και εχω τρελαθει!!!

τι νεα??τι κανετε σημερα κοριτσια??

fairy μου υπομονη κοριτσι μου, αφου το μπεμπακι ειναι καλα μη σε απασχολει!!!Ποτε σου ειπε πως μπορεις να βγεις???συνηθως κανα 2 βδομαδουλες λενε ξαπλα και μετα γυρω γυρω στο σπιτι και σιγα σιγα εξω!!

Mara...που εισαι ???που γυρνας???Σημερα δεν ειναι να κανεις β-επιπεδου:-P:?:Αντε με το καλο ...ολα να να ειναι τελεια!!!

Εμεις πρωτα ο Θεουλης το βραδακι πεταμε για Ρωμη:lol::lol::lol:!!!Επιτελους ταξιδακι- μαζι με το αγχακι μου!!!θα εχει υπολογιστη στο δωματιο ...οποτε μπορει να τα πουμε και το Σ/Κ!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα βανιλίτσα ,πόσο σε ζηλευω και εγώ θέλω Ρώμη

πήγα το προηγουμενο καλοκαίρι και είναι όνειρο

εμεις εδώ μιλάμε για τους τοιχους για τον ζωηρούλη της δήμητρας

εσύ εχεις κανέναν γνωστό που να ζωγραφίζει σε παιδικά δωμάτια ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

υπάρχει κανένας που να ζωγραφίζει σε δωμάτια ?

να κάνω μια ερώτηση πόσο θα μου κοστίσει ?

έχεται υπόψη κανέναν ? Θεσσαλονικη

Kαλημερα υπαρχει ενας στην

Αθηνα απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ εγω οταν με το καλο παω στο κανονικο μας σπιτι θα τον παρω να μου κανει οοοοολο το δωματιο...Δεν ξερω τι τιμες παιρνει αλλα ειναι απλα απιθανος, εχω δει σε φωτο δουλεια του και εχω μεινει με το στομα ανοιχτο...ισως και να ερχεται Σαλονικα η να εχει καποιο συνεργατη!

Θα ψαξω στοιχεια και θα τα ποσταρω!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...