Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Χλαμπακιάσαμε την πιτσούλα και ξαναήηρθα. Fairy σε ευχαριστώ πολύ για την διευθυνση. Κανε λίγο υπομονή, όπως λέει και η Μπουμπού σκέψου τον σκοπό. Σε καταλαβαίνω που δεν θες και πολύ κόσμο γιατί γίνεσαι ευάλωτη από την κλεισούρα. Ετσι ήμουνα και εγώ το πρώτο διάστημα που δεν έβγαινα πουθενά, όχι ότι και τώρα άλλαξα πολύ. Συχνά παθαίνω κρίσεις. Κοίταξε να αγοράσεις κανένα βιβλίο για μωρά σαν αυτά που πήραμε με το Smoutsaki για να ξεχνιέσαι και να χαίρεσαι για το μωράκι που θα έρθει.

Μπουμπού μου και να φανταστείς τώρα που το έκανα να πηγαίνω ανά τρεις εβδομάδες για υπέρηχο το θεώρησα μεγάλο κατόρθωμα από την πλευρά μου.

Δημητρούλα ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γεννήσω αρχές Ιουνίου. Θα σε περιμένω να ρθεις να με δεις. Θα βγάλουμε και φώτο για να δείξουμε στα κορίτσια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μαστε κι εμείς!!!!Η εξέταση ονομάζεται "έκθεση εμβρυικής ηχοκαρδιογραφίας" και κόστισε 200 ?.Όλα πήγαν τέλεια δόξα τω θεώ!!!Μας έφυγε ένα μεγάλο άγχος.Λοιπόν η μπέμπα είχε απίστευτη πλάκα.Μας υποδέχθηκε κοιμωμένη πάνω στα γόνατά της στα τέσσερα :) και μετά τις βόλτες που έκανα είχε γυρίσει ανάποδα με τον ποπό προς τα επάνω αλλά όχι όπως όταν παίρνει θέση ένα μωρό για να γεννηθεί,κάθετα στον αφαλό.Αφού η γιατρίνα μου είπε ότι είναι μια πολύ δύσκολη στάση που μπορεί να καταφέρει να κάτσει ένα μωρό στη μήτρα-φανταστείτε τι θα κάνει όταν γεννηθεί :)

Είμαι ανακουφισμένη και πέφτω γλυκά να κοιμηθώ!!!!Σας φιλώ!!

evi μου χαιρομαι πολυ που πηγαν ολα καλα!εγω δεν εχω κανει τετοια εξεταση στη μπεμπα μου και αγχωνομαι λιγο τωρα αν θα ηταν κι εμενα ολα τελεια..ρε κοριτσια εγω αποψε εφαγα γιατι το μεσημερι δεν ειχα φαει καλα και απο την ωρα που ξαπλωσα ειτε ειμαι αιστερα ειτε δεξια στο πλαι μου κοβεται η ανασα και πεταγομαι..δεν εφαγα και πολυ.ειναι φυσιολογικο η εχει σχεση με την καρδια τιποτα?α και οταν μετραω πιεση ειναι παντα καλη αλλα οι παλμοι απο 100 και πανω..μηπως να αρχισω να ανησυχω?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Καλημέρα κορίτσια!

Εβη άντε σου έφυγε ένα μεγάλο άνχος που είχες. Βεβαια θα ψιλοανχωθούμε όλες οι άλλες που δεν την κάναμε αυτήν την εξέταση στο τέλος.

Ζωήτσα και εγώ έχω κάτι παρόμοιο με αυτό μου περιγράφεις. Ισως έχει να κάνει και με την κυκλοφορία του αίματος. Εμένα δεν με ανυσήχησε πάντως.

Να μαστε κι εμείς!!!!Η εξέταση ονομάζεται "έκθεση εμβρυικής ηχοκαρδιογραφίας" και κόστισε 200 ?.Όλα πήγαν τέλεια δόξα τω θεώ!!!Μας έφυγε ένα μεγάλο άγχος.Λοιπόν η μπέμπα είχε απίστευτη πλάκα.Μας υποδέχθηκε κοιμωμένη πάνω στα γόνατά της στα τέσσερα :) και μετά τις βόλτες που έκανα είχε γυρίσει ανάποδα με τον ποπό προς τα επάνω αλλά όχι όπως όταν παίρνει θέση ένα μωρό για να γεννηθεί,κάθετα στον αφαλό.Αφού η γιατρίνα μου είπε ότι είναι μια πολύ δύσκολη στάση που μπορεί να καταφέρει να κάτσει ένα μωρό στη μήτρα-φανταστείτε τι θα κάνει όταν γεννηθεί :)

Είμαι ανακουφισμένη και πέφτω γλυκά να κοιμηθώ!!!!Σας φιλώ!!

Ευη μου πολύ χαίρομαι με τα νέα σου!! Εγώ πήγα χθες κι εκάνα τη β' επιπεδου στον κ. Ελευθεριάδη και όλα ήταν πολύ καλά. Τον ρώτησα αν είναι απαραίτητο να κάνω και το ηχοκαρδιογάφημα και μου είπε οτι δεν βλέπει κατι αλλά αν θέλω μπορώ να το κάνω κι ετσι έκλεισα κι εγώ ραντεβου με αυτήν την κυρία για 11 Μαρτίου. Θα σου στειλω πμ. :P

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

δεν αυξηθηκε η ορεξη ακομα..ευτυχως!εχω σκοπο να μη παρω πανω απο 9 κιλα!9 πηρα κ στον γιο μου!ελπιζω να τα καταφερω:tongue:

Συγχαρητηρια Δήμητρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο κοπέλα μου. Τρία παιδιά είναι η απόλυτη ευτυχια!!!! Είχα καιρο να μπω στο φόρουμ και σημερα διαβασα τα ευχαριστα νέα σου. ΜΠΡΑΒΟ! Αντε εσυ ξέρεις τώρα τι να περιμένεις, δεν είσαι σαν κι εμάς τις πρωταρες που όλα μας φαίνονται βουνό!!!:D:D:D

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

evi μπραβο ,ωραια τα νεα σου,πρεπει να περασες πολυ ωραιες στιγμες βλεποντας το μπεμπε σου,εγω θα κανω υπομονη μεχρι 4/3 που εχω τον επομενο υπερηχο

zwza οι αυξημενοι παλμοι ειναι λογικοι,σκεψου οτι εχεις μιαμιση φορα το κανονικο σου αιμα,κατα την περιοδο της εγκυμοσυνης και προσπαθει ο οργανισμος να ανταπεξελθει,το ειχα ρωτησει αποτ ην πρωτη στιγμη και με ειχε καθησυχασει, μονο την πιεση σου παρακολουθα

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Για υπέρηχο εγώ πάω μια φορά τον μήνα

μου κάνει υπέρηχο κάθε φορά και μετράει την ανάπτυξη του , το βάρος του

την Δευτέρα θα πάω ξανά είχα να πάω απο 2/2

έχω μια σχετική αγωνία αλλά δεν θέλω να βάλω σκέψεις στο μυαλό μου

όλα καλά θα είναι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Αχ Rosebaby τι τέλεια πράγματα που έχει ο Γκιργκίρης! Δεν χορταίνω να χαζεύω.

Αυτοκόλλητα κοίταξες καθόλου εκεί? Ολα τόσο ακριβά ήτανε? Θα μου πεις τα φθηνά χάνανε σε ποιότητα. Εμείς αποφασίσαμε να βάλουμε μικρή ταπετσαρία, μόνο 2τ.μ. Θα πάμε μια βόλτα το Σάββατο περισσότερο για να δω και το χαλάκι από κοντά, μια και στο enternet και σε αυτόν το βρήκα ίδια τιμή. Δεν έχω με τι να ασχοληθώ και εγώ και κάθομαι και μπερδεύομαι περισσότερο τελικά.

Διαφημίσεις

πήγα στο μαγαζί που σου είπα χθες, δεν είχε να μου δείξει τίποτα παραπάνω απο οτι είδα στον γκιρκίρη

το πρόβλημα μου τώρα είναι οτι ο τοίχος μου δεν είναι σπατουλαριστός

έχει εκεινα τα μπιρμπιλάκια όπως έχουν στα δωμάτια

οπότε είδα πως θα κάτσει στον τοίχο και δεν μου αρέσει τόσο

το κάνει να φαινεται φτινιάρικο, αχ τι θα κάνω με τον τοίχο

υπάρχει καμια ιδέα όπως με παρτιτούρες να κάνω το περιγραμμα και να το βάψω ?

το αυτοκόλλη όπως και την μπουρντούρα δεν την θέλω αν είναι να φαίνοντα τα μπιρμπιλάκια απο κάντω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ωραίο ως ιδέα.

Δεν γνωρίζω όμως. Ψάξε στο enternet, ίσως να βρεις κάτι.

Τώρα για το κόστος, σχετικό είναι αυτό. Μπορεί και να μην έχει διαφορά σε σχέση με την ταπετσαρία.

Ωχ και εγώ τον ίδιο τοίχο με εσένα έχω και δεν το σκεύτηκα αυτό με τα μπιρμπιλάκια. Σου το δείξανε από τον Γκιργκίρη και σου φάνηκε να φαίνεται φθηνό? Αυτό μας έλειπε τώρα.

ο γκιρκίρης δεν μου είπε τίποτα ουτε ρώτησε τι τοιχο έχω

στο μαγαζι που πήγα χθες το είπα και μου είπε οτι θα είναι δύσκολο να κάτσει το αυτοκολλητο γιατι παίρνει αέρα απο κάτω , και πήγα στην διπλανη μου που έβαλε μπουρντούρα και το ειδα.

τα μπιρμπιλάκια απο κάτω φαίνονται ασχημα

οπότε να φανταστώ και στην ταπετσαρία κάπως έτσι θα είναι

γιαυτο λεώ αν είναι να πληρώσω να κάνω κάτι καλό γιατι και η ταπετσαρία δεν είναι φθινή.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...