Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

λεω κοριτσια.ειδατε στην γερμανια εχουν ηδη κανονισει τις καλοκαιρινες διακοπες,ετσι μαλιστα και τιμες πετυχαινεις και τα ξενοδοχεια και θελεις και αεροπορικα εισιτηρια,μια χαρα

εμεις εδω ,φτανει τελος ιουνιου και δεν ξερουμε ποτε θα φυγουμε:rolleyes::rolleyes:

βεβαια για το φετινο καλοκαιρι εμενα δεν με βλεπω ,αφου γενναω μεσα ιουλιου...τελος παντων

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα τι ψάχνεις να βρεις τώρα

εμεις εδώ είμαστε ότι να'ναι ότι θέλει ο καθένας κάνει και δεν δίνει λογαρισμό σε κανέναν

αναρχία σκέτη , εσύ κοιτάς τις διακοπές ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εδώ στην ελλάδα γκέλυ μου είμαστε πεινασμένοι σε όλα μόνο στην διασκέδαση και στον ωχαδερφισμό είμαστε full

δεν παει να χαλάει ο κόσμος εμεις το βράδυ θα βγούμε για τον καφε μας ή το ποτό μας

την άλλη μερα οι σκοτούρες ξανα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

αστα να πανε ρε κοπελα μου!δεν ημουν ετσι τις αλλες φορες!ειδικα στον γιο μου ποτε!τι πραγμα ειναι αυτο!βοφαμαι να κατσω σε καναπε μη με παρει ο υπνος κ τα παιδια αλλωνιζουν!στην καρεκλα την βγαζω!κοιμαμαι χωρις να το καταλαβω!!

παω να κανω ενα μπανιο τωρα να συνελθω γιατι αν κοιμηθω απο τωρα που ειναι 9 παρα θα ξυπνησω κατα τις 11 κ θα ειμαι σαν ζομπι!

Holy Diver

Εγω ειχα τρελή υπνηλία αστα να πανε ενω σε φυσιολογικο επιπεδο ειμαι τελειως σβουρα...

Αλλα ηταν απο τα ελαχιστα συμπτωματα που ειχα!

Πιστευω να φυγει μετα το πρωτο τριμηνο...εχεις και τα παιδακια σου εσυ και κουραζεσαι πιο πολυ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Γεια σας κοριτσάκια. Ηρθα και εγώ.

Βγήκα για μαλλιά σήμερα και μετά πήγα από τον άντρα μου μια βόλτα. Τώρα γυρίσαμε και παραγγείλαμε πιτσούλα.

Δευτέρα πάω για υπέρηχο, κλείνω τρεις βδομάδες από την τελευταία φορά και το άνχος άρχισε από τώρα.

Smoutsaki αγόρασα και ένα βιβλίο, ο πρώτος χρόνος του μωρού σας από μηνα σε μήνα από τις εκδόσεις ψυχογιός. Αυτό είχες πάρει και εσύ?

Γεια σου Νεφελάκι, μεγια το μαλλί!!!

Καλά που να είχες το δικό μου γιατρό, που ειναι κατα των πολλων υπερηχων...

Εχω να κανω υπερηχο απο 15Ιανουαριου!!!!!

Εγω παρειγγειλα sling χειροποιητα ενα για μενα και ενα για τον καλο μου - εκπληξη!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Αχ τι ωραία.

Κορίτσια θα σκάσω με την διακόσμηση του τοίχου. Δεν ξέρω τι να κάνουμε, άσχετο το ξέρω.

Και το χαλί το αλλάζω συνεχώς, μάλλον ξαναεπιστρέφω στην αρχική ιδέα με το for ever friends. Εσάς σας άρεσε?

http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=11247

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...