Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυχενική – Ersttrimester-screening US

Το β επιπέδου μάλλον για αυτούς είναι αυτό το farbdoppler, δεν έχω καταλάβει καλά γιατί μου έχει και τον 3D υπέρηχο μαζί εκείνες τις εβδομάδες.

Πρέπει να ρωτήσω.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

φυσικά εκει θα δω όλες τις διαφορες αν και δεν χρειάζεται μπορώ να καταλάβω

τι δικαιώματα εχεις εκει και τι εδώ

εδώ μονο υποχρεώσεις , αλλά τι να πεις

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ολυμπια σε ευχαριστω 15/3 που εχω ραντεβου θα ρωτησω κ θα σου πω τι ειπαν κ σε μενα

εγω παλι κοιμηθηκα μη χασω ελεος αυτες οι υπνηλιες

ολυμπια οταν κατεβουμε ελλαδα θα ειμαι 18 εβδ περιπου κ οταν γυρισουμε 22εβδ

δε νομιζω να παιζει κανενα προβλημα να μη με αφησει η εταιρια ετσι?εννοειται θα εχω βεβαιωση απο γιατρο

Holy Diver

βρε κοριτσια ,βρε κοριτσια

κανω δυο τρεις μερες να μπω στο καφε και εχω χασει γενεθλια,γαμο,οδηγιες για το παιδικο δωματιο...τι να πω,δεν σας προλαβαινω,ευγε!!!

ας δωσω και εγω τις ευχες μου στο παιδακι της smouts και ευχες στην μπουμπου για τον γαμο της,οτι καλυτερο κοριτσαρες:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz:

δημητρα ποσο σε καταλαβαινω με την νυστα,εγω στο πρωτο τριμηνο απο την πολυ νυστα ξεχναγα κιολας,μου λεγανε κατι για το γραφειο και επρεπε να το σημειωσω αλλιως....

βλεπω τα υπολοιπα κοριτσια ασχολειστε με το παιδικο δωματιο,μπραβο βρε παιδια,εγω φοβαμαι να ασχοληθω με το θεμα,μαλλον θα ασχοληθω μετα τον 7ο-τι λετε?

ευη,δεν ειναι υπερβολικη αυτη η εξεταση που θα κανεις? η βεπιπεδου δεν βρισκει τα ιδια πραγματα?μηπως πρεπει να την κανω και εγω?ή καλυπτομαι αραγε με την ληψη τροφοβλαστη?

ποτε θα τελειωσει αυτο το πραγμα με τις εξετασεις?

εμενα με ρωτανε και καθε μερα αν κλωτσαει ο μπεμπης-λες και στην 20η εβδομαδα ο μπεμπης κλωσταει καθε μιση ωρα :rolleyes::rolleyes:

δεν ειναι μια υπερβολη ολο αυτο βρε κοριτσια,εσεις που ξερετε,εγω πιστευω οτι αν τον καταλαβω 2-3 φορες την μερα θα πρεπει να ειμαι πολυ ευχαριστημενη,ασε που δουλευω πολλες ωρες και νομιζω οτι η σταση του γραφειου δεν βοηθαει...

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

κοριτσια γεια σας πριν βγηκα γιατι ειχα επισκεψεις ηλθαν οι γονεις μου ,σημερα ειμαι πολυ καλυτερα .

Γερμανια εχω παει γιατι επρεπε να νοσηλευτει η αδελφη μου και η νοσηλεια εκει δεν εχει καμια σχεση με την νοσηλεια την δικια μας .Ειναι εξελιγμενοι και αυστηροι ολοι οι γιατροι εκει.

Β επιπεδου ποσο σας εξετασαν ?εμενα κοιτουσαν το μωρο για καμια ωρα αφου ειχα ανησυχησει που κοιτουσαν τοση ωρα .

Χαλακι απο τωρα σκεφτεστε? εγω του χρονου θα αγορασω αφοΥ Πλεον ερχεται το καλοκαιρι δεν θα χρειαστει.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Α, Δημητρουλα θα πάτε για Πάσχα;

Στο 2ο τρίμηνο θα είσαι δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα με τις αεροπορικές εταιρίες.

Εμένα παντρεύεται η αδερφή μου τον Ιούνιο, θα προσπαθήσω να πάω αλλά δεν νομίζω να μπορέσω.

Εγώ έχω ραντεβού στις 10 Μαρτίου αλλά μάλλον θα πω και πιο νωρίς γιατί θέλω να δώσω αίμα για κάτι εξετάσεις που πρέπει να κάνω.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

δημητρα ποσο σε καταλαβαινω με την νυστα,εγω στο πρωτο τριμηνο απο την πολυ νυστα ξεχναγα κιολας,μου λεγανε κατι για το γραφειο και επρεπε να το σημειωσω αλλιως....

.

εγω δε ξεχναω αλλα ειμαι στην κοσμαρα μου!!!σαν ιμο αισθανομαι!:tongue:

Holy Diver

γκελυ μου μην δίνεις σημασία στο τι λενε

φυσικά είναι λογικό να το ακούς λίγο και αν δουλευεις σπάνια κατά την διάρκεια της μέρας

βέβαια πάιζει ρόλο και το ποσο κινητικό είναι το μωρο

εγώ άργησα να το καταλάβω μετα την 20 εβδομάδα και πάλι όχι συνέχεια

μάλλον δεν είχα την εμπειρία να το καταλάβω γιατι στους υπέρηχους κουνιόταν ασταματητα καθώς και τώρα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εμένα στην β επιπέδου με εξέταζαν για κανένα 40 λεπτο μπορει και λιγότερο

επέμενε στην καρδιά για αρκετή ώρα και μου είπε οτι δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερος μονο υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να δουν στην καρδιά

μόνο γιαυτο ήταν εκει παραπάνω χρόνο

ο μπέμπης κουνιόταν ασταμάτητα και αργήσαμε γιατι δεν μπορούσε να δει και να μετρησει τα δαχτυλάκια

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγω δε ξεχναω αλλα ειμαι στην κοσμαρα μου!!!σαν ιμο αισθανομαι!:tongue:

εξαιρετικη την βρισκω την κατασταση σου:tongue::-P:tongue::-P

εγω παντως απο τοτε που συνηλθα ,δηλαδη μπηκα στο δευτερο τριμηνο

εχω καθημερινο χωσιμο στην δουλεια:mad::mad::mad: και απο τον αντρα μου παρακαλω που ειμαστε συνεργατες

δεν ηξερα ,νομιζα οτι επρεπε να ανακαμψω οπωσδηποτε,σημερα δεν με πιστευει οτι δεν μπορω να κανω πραγματα,να δω πως θα το διορθωσω αυτο

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...