Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Δήμητρά μου,νομίζω ότι δεν είναι τοκογράφος.Θα μου την κάνει μία γιατρίνα ειδική στους υπερήχους καρδιάς εμβρύων,θα ελέγξει βαβλίδες,κοιλίες κ.τ.λ.Μπορεί να δει από σύνδρομα(όσα φαίνονται) μέχρι ένα απλό φυσηματάκι.Κοστίζει περίπου 200 €.Θα δω πώς θα το γράφει το χαρτί και θα σας το γράψω ακριβώς.Πάντως μου τόνισε ο γιατρός ότι θα ψάξει πράγματα που δεν μπορεί να τα δει ο απλός υπέρηχος του γυναικολόγου ή ακόμα και η β επιπέδου που επικεντρώνεται για λίγο στην καρδιά.Φανταστείτε ότι με την αυχενική,β επιπέδου και υπέρηχο καρδιάς μπορεί να φθάσει η διάγνωση για την υγεία του μωρού μέχρι και το 95% (όταν η αμνιοπαρακέντηση είναι 99%).Ας τα παρακολουθούμε όλα για να μη βάζουμε σε άσκοπο κίνδυνο τα μωράκια μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααα τωρα που το λες ειναι μια εξαιταση εδω που την κανεις μονο σε νοσοκομειο κ ο υπερηχος κραταει περιπου 1,5 ωρα.δεν ειναι β επιπεδου γιατι την κανουμε στο γιατρο καθε μηνα μετα την 12η εβδ.δε θυμαμαι πως λεγεται στα γερμανικα:?

παντως κοιτανε καρδια νεφρα κ συκωτι κ εγγεφαλο,οκ οταν την κανεις μας λες λεπτομεριες

καλη επιτυχια ευχομαι !

Holy Diver

Αυτό είναι ένας υπέρηχος που ελέγχει την κυκλοφορία του αίματος από την μητέρα στο έμβρυο μέσω του πλακούντα.

Επίσης ελέγχει την κυκλοφορία του αίματος μέσα στο σώμα του εμβρύου και γενικά τα οργανάκια του.

Εγώ όταν έκανα αυχενική(την έκανα σε ένα κέντρο γενετικής) με έκανα και λίγο με αυτόν τον υπέρηχο.

Ότι άλλη απορία έχεις με τις εξετάσει εδώ στην Γερμανια, εδώ ρώτα τα έχω μάθει νεράκι…χαχαχα

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

ολυμπια δε ξερω αν αλλαξαν τα πραγματα απο τοτε που γεννησα τον μικρο.να σε ρωτησω

μου ειπαν οτι δικαιουμαστε δωρεαν 3 υπερηχους.στην 9 19 κ 29 εβδ νομιζω κ αν θελω εξτρα πληρωνω 25 ευρω.σε σενα το ιδιο ισχυει?

κ κατι αλλο .το επομενο τερμιν μου ειναι στην 6η εβδ κ κατι μερες αρα μετα απο 4 εβδ θα ειμαι 10 εβδ κ κατι οποτε παει ο ενας δωρεαν υπερηχος!!!σωστα?αυτη τη φορα θα πληρωσω τα 25 ευρω γιατι δε δικαιουμαι δωρεαν λεει επειδη πρεπει να ειμαι στις εβδ που σου ειπα

Holy Diver

Ναι πρώτος υπέρηχος δωρεάν είναι 9 με 12

δεύτερος είναι 19 με 22 και τρίτος είναι 29 με 32.

Αν θέλεις δίνεις 200? και κανείς όποτε γουστάρεις εσύ μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης.

Αλλιώς πληρώνεις κάθε φορά που θέλεις. Σε σένα είναι μόνο 25 ?;

Εδώ σε μας είναι 40?.

Εγώ μέχρι στιγμής έχω κάνει 3 φορές υπέρηχο και δεν έχω πληρώσει.

1η ήταν στην 5η εβδομάδα είδαμε μόνο σάκο.

2η ήταν στην 9η εβδομάδα.

3η ήταν στην 13 εβδομάδα.

Επίσης δεν πλήρωσα και την αυχενική, που την έκανα σε κέντρο γενετικής, γιατί έχω ήδη ένα παιδί με πρόβλημα και την ανέλαβε η ασφάλεια.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλημερα και απο μενα...τι κανετε???

fairy-baby πως εισαι σημερα...??αντε ολα καλα ...οσο περνανε οι μερες θα νιωθεις και καλητερα ψυχολογικά!!!

Evi μου...εισαι πολυ αγχωτικη τελικα!!!Μη ψαχνεσαι τοσο και αγχωνεσαι βρε παιδι μου ...αν ειχαν δει κατι θα στο ειχαν πει!!!Στην β- επιπεδου βλεπουν τα πιο σημαντικα σε ολα - και 100% δεν ειμαστε ποτε συγουροι και για τιποτε στην ζωη εφοσον ολα τα κανονιζει ο Θεουλης:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Ναι πρώτος υπέρηχος δωρεάν είναι 9 με 12

Αν θέλεις δίνεις 200? και κανείς όποτε γουστάρεις εσύ μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης.

Αλλιώς πληρώνεις κάθε φορά που θέλεις. Σε σένα είναι μόνο 25 ?;

Εδώ σε μας είναι 40?.

Εγώ μέχρι στιγμής έχω κάνει 3 φορές υπέρηχο και δεν έχω πληρώσει.

1η ήταν στην 5η εβδομάδα είδαμε μόνο σάκο.

2η ήταν στην 9η εβδομάδα.

3η ήταν στην 13 εβδομάδα.

Επίσης δεν πλήρωσα και την αυχενική, που την έκανα σε κέντρο γενετικής, γιατί έχω ήδη ένα παιδί με πρόβλημα και την ανέλαβε η ασφάλεια.

ααααααα 9 με 12

οκ τοτε γιατιι καταλαβα μονο στην 9η 19η κ 29η εβδ κ λεω τι γινεται!!εγω αλλιως τα ηξερα!:tongue:

25 πληρωνω ναι κ οταν ημουν εγκυος στο γιο που εκανα μια φορα εξτρα υπερηχο πληρωσα 15

ουτε εγω πληρωσα στις αυχενικες κ δεν ειχαν προβλημα τα μωρα:shock:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εμένα η γυναικολόγος μου επειδή μόλις της είπα ότι έχω ένα γιο με διανοητική στέρηση, φοβήθηκε, με έστειλε να κάνω την αυχενική κάπου αλλού που είναι πιο εξειδικευμένοι σε τέτοια θέματα.

Εκεί που λες ήταν σαν να είσαι μετά στα εργαστήρια της NASA…χαχα…μιλάμε για πολύ τεχνολογία και η αυχενική στοίχιζε 240? συν 50? για το Papp-A.

Αλλά εγώ δεν πλήρωσα τίποτα γιατί ήταν υποχρεωτικό να την κάνω.

Κανονικά δεν είναι υποχρεωτική εξέταση γι αυτό την πληρώνεις.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Τι να σου πω δεν ξέρω, στο γιο μου ήμουν ήδη 8 μηνών έγκυος όταν ήρθα στην Γερμανία.

Είναι πρώτη φορά που κάνω και εγώ αυτές τις εξετάσεις εδώ.

Καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου.

Εμένα μου έδωσαν κάτι χαρτιά που τα γράφουν όλα αναλυτικά, τι εξετάσεις πρέπει να κάνω, τι πρέπει να πληρώσω εγώ και τι αναλαμβάνει η ασφάλεια.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...