Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ηρθα κι εγω απο την δουλιτσα φιλες μου!παω για μπανιαρισμα!φιλακια πολλα πολλα!σας αγαπω ολες κι ας μην σας ξερω απο κοντα!ΦΙΦΗ ΜΟΥ γλυκεια και MERMAID σας σκεφτομαι κι εσας αν μας διαβαζεται θελω να το ξερεται..αντε σε λιγο καιρο εμεις οι ασχετες τωρα θα σας δασκαλευουμε για την επομενη εγκυμοσυνη σας θα εχουμε γινει μανουλες και θα σας λεμε πως νιωθουμε και θα σας καθυσυχαζουμε με τα χαζο αγχη..καληνυχτα :-P:-P:-P

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σίγουρα και ο χαρακτήρας των φίλων θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Κυρίως σε κοπέλες ελευθερες που θα θέλανε όμως να γίνουνε μανούλες. Θα τους ανγώνει οποιαδήποτε φίλη είναι στην κατασταση στην οποια θα θέλανε να βρίσκονται.

Διαφημίσεις

fairy baby τελειο το δωματιο!αλλα εχω μια ερωτηση.εχεις σκοπο για 2ο?αν ναι κριμα δεν ειναι αν ειναι αγορακι να τα παρεις ολα απο την αρχη?επειδη ειναι ροζ το λεω,αν δεν θες 2ο παντως ειναι υπεροχο!!!

Δημητρουλα μου το εχω σκεφτει και αυτο ,με το καλο και το μπεμπακι σου , βασικα εχω και αλλο υπνοδωματιο οποτε αν ελθει αλλο μωρακι θα παει σε διπλανο (Ας γεννηθει πρωτα αυτο και βλεπουμε βεβαια) επισης η κουνια ειναι για ως 7 χρονων πιστευω οτι αν κανω δευτερο θα το θελω κοντα με το αλλο οποτε δεν θα στερησω το κρεβατι απο την μπουμπου μου .Την αλαξιερα θα της την εχω και για αργοτερα σαν τουαλετα συρταριερα σε συνδυασμο με κανενα αλλο κρεβατι .Αλλα θα δουμε ας ειμαστε καλα και χαλαλι ολα .

Κοριτσια και εγω ειχα θεμα με τις φιλες ευτυχως ηταν εγκυος η ξαδελφη μου και τα λεγαμε , τωρα γεννησε.

Για καποιους φαινοταν υπερβολη ολο αυτο που ενιωθα ειδικα απο φιλες που δεν το εχουν ζησει αυτο.Πραγματικα αλλαζουν τα παντα μεσα σου και στις σκεψεις και στα συναισθηματα ,ζεις μονο γι αυτο.Οποτε σταματησα να ανοιγομαι και να λεω πολλα μην νομιζουν οτι το κανω επιτηδες κιολας.Χαιρομαι πολυ που σας βρηκα ......

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Κοριτσια και εγω ειχα θεμα με τις φιλες ευτυχως ηταν εγκυος η ξαδελφη μου και τα λεγαμε , τωρα γεννησε.

Για καποιους φαινοταν υπερβολη ολο αυτο που ενιωθα ειδικα απο φιλες που δεν το εχουν ζησει αυτο.Πραγματικα αλλαζουν τα παντα μεσα σου και στις σκεψεις και στα συναισθηματα ,ζεις μονο γι αυτο.Οποτε σταματησα να ανοιγομαι και να λεω πολλα μην νομιζουν οτι το κανω επιτηδες κιολας.Χαιρομαι πολυ που σας βρηκα ......

Ετσι ακριβως ειναι...!!!

Απλά εγω ειχα και εχω και χωρο και χρονο για τις φιλεναδες μου, εκεινες ομωςς πιστευουν οτι δεν εχω - βγααζουν συμπερασμα απο μονες τους προφανως!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

κοριτσια κανονισαμε την αδεια σημερα.τελικα οχι αυγουστο γιατι θα ειμαι 6 μηνων τοτε.ιουνιο αρχες.

Νεφελη οταν μπεις πες μου τον γυναικολογο σου να τον εχω υποψην ρε συ οταν κατεβω.σερρες ειναι ετσι?

Holy Diver

Διαφημίσεις

ελα ειμαι εγω οι αλλες θα κοιμουνται :lol: εγω με τοσες ξαπλες και υπνους πλεον ξυπναω νωρις

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα ξύπνησα και εγώ. Δεν είχα κοιμηθεί την προηγούμενη μέρα.

Rosebaby μου πήρα στον Γκιργκίρη η έρμη, αλλά το ροζ τριαντάφυλλο βγαίνει 290 ευρώ και το λευκό 400. Βέβαια είναι μεγαλύτερων διαστάσεων από αυτές που ήθελα και μου είπε γενικά ότι σε λουλούδι υπάρχουνε και φθηνότερες λύσεις. Σκευτομαι διάφορα τωρα και εχω μπερδευτεί. Σκευτομαι να κάνω το σχέδιο από το ύψος του κρεβατιου και πάνω και όχι ολοκληρο. θα πέσει πολύ και θα καλύπτεται και από το κρεβάτι αρκετό μέρος. Σας ζάλισα κορίτσια, συγνώμη.

νεφέλη σου ειπα καλος ο γκριργκιρης αλλα ειναι ακριβος

υπάρχει ενα μαγαζι πάνω στην καραολή προς ηλιούπολη ενα μαγαζάκι που πουλάει μονο ταπετσαριες εγώ θα παω σήμερα το απογευμα να δω αν είναι θα σου πω

και δεν μας ζάλισες όλες έχουμε τα ίδια ''προβλήματα''

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...