Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Μπουμπου ναι ξερω για την stoke εχω δει και τα καροτσια της και τα εχω μελετησει , εχει απλες γραμμες σαν εταιρεια και καλες προδιαγραφες οπως λες .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμένα ο άνδρας μου ειχε κατι ενδιασμους στην αρχη για τα στραζάκια που εχουν τα επιπλα αλλα εγω καθόλου

τα σχέδια είναι ουδετερα δεν εχει καρδουλες και τέτοια και με γαλάζια προικα όλα αλλάζουν

εμενα παλι κανενα ενδιασμο δεν ειχε, ειναι αρκουδακια και ειναι unisex αλλωστε με την προικα πραγματι μεταμορφωνεται σε οτι θελεις!

Οι τιμες παντως σε ολα τα επιπλακια ειναι τσιμπημένες τα μαλα!

Μπουμπου ναι ξερω για την stoke εχω δει και τα καροτσια της και τα εχω μελετησει , εχει απλες γραμμες σαν εταιρεια και καλες προδιαγραφες οπως λες .

Fairy μου πολύ καλές προδιαγραφές πραγματικα, απλά επειδη οι γραμμες ειναι ετσι, χρειαζεται να κλεψεις την παρασταση με κατι αλλο...

Τα καροτσια της παντως ειναι ερωτας

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

rosebaby και νεφελι το diamante εχετε κλεισει και οι δυο σε λευκο?καλα ε ειναι φανταστικο..εγω αυτοκολητο τοιχου θα βαλω στην πλευρα του λικνου..απο το σαι του anatello το princess to roz με την καρδια..μου αρεσει πολυ

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩ, που δεν ειμαι εγκυος να μοιραζομαι μαζι σας τις αγορες μου. Ζηλευω που ειμαι η μονη που δεν ειμαι εγκυος εδω μεσα πια, και ζηλευω που οταν ημουν εγκυος δεν ειχα μπει στο φορουμ, να εχω μια τετοια καταπληκτικη παρεα.

Παντα με την καλη εννοια εεεεεεε

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Δεν γκρινιαζω μωρε, απλα μπηκα και διαβασα τρεις σελιδες για ψωνια, και αποριες που πριν 8 μηνες ειχα κι εγω, και μου φαινοντουσαν βουνο ολα αυτα, και ρωταγα κι εγω τις φιλες μου, και λιγο συγκινηθηκα.

Και σορρυ για χτες, πραγματικα δεν ειχα καμια προθεση να ειμαι αποτομη, ηθελα να αστειευτω, αλλα στον γραπτο λογο δεν βγηκε. Γενικως ειμαι αρκετα μονολεκτικη στις απαντησεις μου και οταν μιλαω αστεϊζοντας, απλα εκει φαινεται απο το υφος μου οτι κανω πλακα.

4Rnfp3.png

Smoutsάκι εγω δεν εχω καμια φιλη σε αυτη τη φαση - μαλλον ψέματα εχω μια αλλα εχουμε ψιλοχαθει και ευτυχως που ειστε και εσεις να σας ρωταω...

Οι φιλεναδες μου ειναι ολες σε αλλη φαση καμια σχεση με παιδακια και η καημενη ειχα σκασει που δεν μπορουσα να λεω σε κανενα αποριες και χαρες!

Θα συγκινηθώ και εγώ τώρα, μια και κλαίω με το παραμικρό. Και εμένα κορίτσια με βοηθήσατε πολύ, μια και είμαι μόνη σε μία πολη που μόλις ήρθα, ακόμη και αν καταγομαι απο εδώ. Δεν έχω φίλες. θυμάμαι τις φρίκες που έτρωγα στο 1ο τρίμηνο (όχι ότι τώρα δεν τρώω απλά όχι τόσο έντονα) και πόσο με βοηθήσανε τα κορίτσια.

Smoutsaki μου γλυκό σε λίγο καιρό πρώτα ο θεός θα είμαστε και εμείς μανούλες και έτσι θα είμαστε στην ίδια φάση.

Μεγάλο ζόρι αυτό Νεφέλη, ισως αν ειχες καποιον εκει να του τα λες να ηταν αλλιως και να μην ετρωγες τετοιες φρικες...

Εγω παλι εχω αρχισει και αναρωτιεμαι, αραγε αλλαζουν τοσο τα πραγματα...? Δηλαδη αισθανομαι η ιδια με πριν δεν εχω αλλαξει καθολου συνηθειες, αλλα νιωθω πως κατι συμβαινει με τις γυναικες οταν γινονται μαμαδες...και οι φιλες δεν εχουν ακομα παιδια γιατι δεν ειναι σε τετοια φαση

Τι να πω και εγώ δεν ξέρω. Πιστεύω ότι αλλαγή θα υπάρχει σίγουρα, αλλά όπως πάντα σε τι βαθμό εξαρτάται και από το χαρακτήρα της κοπέλας που γίνεται μαμά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...