Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Μπουμπού κοίταξε μόνο να σου κάνουνε έκπτωση, γιατί την άλλη βδομάδα και καλά τελειώνουνε οι εκπτώσεις. Τωρα το δωμάτιο είναι θέμα γούστου. Εμένα μου άρεσε πολύ το λιτό, αν και στην πορεία με τα παιχνιδάκια θα πάρει χρώμα. Αφού λέγαμε με τον άντρα μου ότι θα το θεωρήσουνε πολύ φθηνό και το δωμάτιο και το καρότσι που είναι σε παλ χρώμα, αλλά δεν μας νοιάζει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι το λες οτι δεν μπορεις να κανεις πραγματα στον τοιχο

τα επιπλα ειναι μονοχρωμα που κολλας

Ψαχνω link να σας δωσω να δειτε!!!

Δεν μπορω να κανω πραγματα με τον τοίχο διοτι το σπιτι που μενουμε ειναι με ενοικιο και σε κανα χρονο - δυο θα παμε στο δικο μας... προς το παρον δεν ειναι εφικτό...

Αν ημασταν στο δικο μας θα διαλεγα πιθανα το diamante που ειναι ασπρο, τελειο και πολύ γουστοζικο!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

εγώ δεν το πιστευω οτι θα το θεωρησουν φθηνό είναι πραγματικά εντυπωσιακό σετ επιπλων

καθε αλλο παρα φθηνο δεν είναι , γενικά εγώ δεν μπορω τα πολλα χρωματα με μπουκόνουν

δηλαδή προικες με πολλά χρώματα με μπουκοναν στα ματια

δήμητρα το πρώτο τρίμηνο κοιμόμουν και εγώ , ξυπνούσα για να ξανακοιμηθώ που λένε μόνο όρθια δεν ειχα κοιμηθει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μα ειναι παρα πολυ σπαστικο!τωρα εβαλα σαν τρελη σκουπα κ πλυντηριο κ παω να πλυνω πιατα!μενουν πισω κ οι δουλειες.κ αντε να μην ειχα παιδια δε θα με πειραζεε τοσο να ειναι μια μερα ασκουπιστα αλλα με παιδια κ βρωμια δεν λεει!!αχ τι σπαστικο πραγμα!ακομα δε στροφαρε ο εγγεφαλος εεε κοιμαται:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Μπουμπού κοίταξε μόνο να σου κάνουνε έκπτωση, γιατί την άλλη βδομάδα και καλά τελειώνουνε οι εκπτώσεις. Τωρα το δωμάτιο είναι θέμα γούστου. Εμένα μου άρεσε πολύ το λιτό, αν και στην πορεία με τα παιχνιδάκια θα πάρει χρώμα. Αφού λέγαμε με τον άντρα μου ότι θα το θεωρήσουνε πολύ φθηνό και το δωμάτιο και το καρότσι που είναι σε παλ χρώμα, αλλά δεν μας νοιάζει.

Και μενα μου αρεσει που ειναι λιτό πάρα πολυ και ΔΕΝ μοιαζουν καθολου φθηνιαρικα, αντιθετα χθες που τα ειδα αναμεσα σε πολλα αλλα ξεχωριζαν και ηταν πολυ πολυ αντυπωσιακα κι ας ηταν μονοχρωμα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

κοριτσια εγω αυτο εχω δει και αυτο εχω ονειρευτει για πειτε μου γνωμες http://www.ira-bebe.gr/products10.php?wh=1〈=1&the1id=11&the2id=42&theid=42&open1=11&open2=42

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

κοριτσακια αχ τι καλα ετοιμαζομαστε ολες σιγα σιγα..εγω τελικα θα παρω την συρταριερα αλλαξιερα απο τα ηρα σε ροζ-κρεμ ειδα μια ..εμας το σπιτι ου μενουμε ειναι 2,5σαρι και η μπεμπα δεν θα εχει ξεχωριστο δωματιο..οταν παμε σε μεγαλυτερο..αλλα ολα θα τις τα εχω παρει απο τωρα..κουνια αφου θα εχω το λικνο θα παρω το σεμπεμβριο..και την προικα απο τα ηρα θα την παρω..εγω στον τοιχο απο την πλευρα τις μπεμπας θα βαλω αυτοκολλητο τοιχου μεγαλο εντυπωσιακο.ξερετε αν βγαινουν ευκολα μετα..?μην μας κραξει ο ιδιοκτητης γιατι μενουμε με ενοικιο!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Για το δωματιο λεω , προικα δεν ξερω δεν εχω ψαξει ουτε εχω δει κατι ακομα .Σιγουρα θα εχει κουνουπιερα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

fairy μου τελειο!το λικνο το εχω κλεισει ηδη και απο κει θα παρω και συρταριερα!και η ροζ προικα σκετη γλυκα ειναι!οι μπεμπουλες μας σχεδον ιδιο δωματιακι θα εχουν!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Fairy είναι τέλειο!

Στο diamante που πήραμε μου άρεσε πολύ και η χωρητικότητα της ντουλάπας. Θα ερέσει πιστεύω σε όλους το diamante, απλά δεν είναι συνηθισμένο στο μάτι το τόσο λητό, αλλά η λιτότητα του το κάνει και ξεχωρίζει. Και εμείς σε ενοίκιο είμαστε αλλά σκεύτομαι να βάλω ταπετσαρία μόνο στην μία πλευρά του τοίχου, απλά δεν το έψαξα ακόμη. Θέλω κάτι με ρίγες και σχετικά οικονομικό, να μπορέσουμε να την περάσουμε και μόνοι μας. Απλά επειδή τα έπιπλα είναι ειδιαίτερα θέλω και η ταπετσαρία να ταιριάξει με το όλο κονσεπτ, φοβάμαι να μην κλέβει αυτή την παράσταση στο δωμάτιο, γιατί είναι και το χαλί στην μέση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...