Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ κορίτσια. Μου δίνεις θάρρος Μπουμπού, γιατί ενώ είσαι μία εβδομάδα πιο μπροστά ούτε και εσένα κουνιέται πολύ.

Και εγώ από γνωστούς έχω ακούσει ότι όλοι κάνουνε αγοράκια, αλλά στο forum ρε κορίτσια οι περισσότερες κοριτσάκια έχουμε.

Rosebay μου ανυπομωνώ να δω το δωμάτιο του μπέμπη σου, γιατί κάπως έτσι θα είναι και της δικιάς μου. Μωρέ στα όνειρα είδα ότι έχει πολύ ωραία, αλλά επειδή οι γιαγιάδες θέλουνε και το προσωπικό τους γούστο της άφησα ελεύθυρες να πάρουνε ότι θέλουνε όσον αφορά την εξτρα προικα. Γιατί αυτά από τα όνειρα τα διαλέξαμε μόνοι με τον άντρα μου. Ελπίζω να μην μου πάρουνε πολλά και να προλάβω και εγώ να ξαναψωνίσω από τα όνειρα ρουχαλάκια.

Μωρέ εγώ έχω και κάτι άλλο που με προβληματίζει πολύ. Ο αδερφός μου είναι 2,5 χρόνια παντρεμένοι και δεν έχουνε κάνει παιδάκι και νιώθω πολύ άβολα, γιατί το θέλουνε πολύ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι έχεις δίκιο θέλουν και αυτες να χαρούν με τις αγορες

αλλά εγώ πήγα μαζι με την μάνα μου και μου ειπε εγω θα πληρώσω εσύ διάλεξε

είπε και αυτη την γνωμη της

καλα για την πεθερά μου δεν περιμένω και πολλά το κρεβάτι θα πληρώσει με την προικα του τίποτα αλλο δεν περιμένω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

οσο αφορά τον αδερφό σου ξέρω είναι δύσκολο να καταφέρεις να μην το σκέφτεσαι αλλλά και απο την αλλη πρεπει να το ψαξουν μετά απο 2,5 χρόνια πρέπει να υπάρχει λόγος που δεν έκαναν ακόμα μωράκι

στην εποχή μας όλα σχεδόν λύνονται αρκει να βρεις την αιτια

κουράγιο πες τον αδερφό σου δεν μπορεις να κάνεις εσυ κάτι γαυτο ουτε το να αισθάνεσαι ένοχη θα τους φέρει ένα μωρο

πρεπει να συμβουλευτουν έναν γιατρο αν δεν το έχουν κάνει ακόμα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Nefeli πιο θα παρεις για δωματιο??

Σας ευχαριστω κοριτσια μου για την δυναμ που μου δινεται.

εγω τι να πω η φουκαρια που θαπρεπει να ειμαι ξαπλα ως το τελος .

Να σας πω την αληθεια πλεον μ αυτο πουμου ετυχε δεν εχω ορεξη για αγορες απλαθα τα κοιταω απο εδω και καλα να ειμαστε οταν θα δωθει ευκαιρια και με την βοηθεια σας θα παω σε ενα μαγαζικαι θα τα παρω ολα και οτι χρειαζομαι .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

fairy δεν πρέπει να σε παίρνει απο κάτω , εγώ ξέρω περιπτώσεις που ήταν ξάπλα απο την πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης, δόξα το θεό εσυ πέρασες την μέση

να βγεις σιγά σιγα απο λίγο να διαλέξεις τα πράγματα μόνη σου γιατι μετά θα το μετανιώσεις

θα λες γιατι δεν πήγα και στέρησα απο τον εαυτό μου αυτη την χαρα

όλα θα πάνε καλά θετική σκέψη θέλει μόνο για ολες μας το λεω αυτο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Ξαναήρθα.

Fairy διάλεξα το ίδιο δωμάτιο που διάλεξε και η Rosebaby από τα όνειρα. Είναι υπέροχο από κοντά. Και καρότσι το inglesina zippy αλλά το φετινό που είναι το zippy free.

Rosebaby δεν το έχω συζητήσει προσωπικά με τα παιδιά. Πηγαίνουνε εδώ και καιρό στο γιατρό που πάω και εγώ, αλλά από ότι κατάλαβα δεν έχουνε κάποιο πρόβλημα απλά είναι θέμα άνχους. Μώρε νιώθω άσχημα όταν πρέπει να μιλήσω για τα ψώνια που κάνω για την μπέμπα και γενικά μπροστά τους είμαι πολύ κουμπωμένη. Μακάρι ο θεός να τους χαρίσει σύντομα ένα παιδάκι. Παρακαλάω και γι αυτό κάθε φορά που παρακαλάω το θεό να είναι η μπεμπούλα καλά.

σ ευχαριστω rosebaby μου , λεω να το καθυστερησω λιγο αλλωστε ο γιατρος δεν μ αφηνει να σηκωθω οποτε θα περιμενω.

Αντε με το καλο nefelaki εγω ειχα δει απο τα ΗΡΑ αυτο θα παραγγειλω καποια στιγμη .Τι χρωμα πηρες καροτσι μπεζ???τα πηρες ολα? δηλαδη και πορτ μπεμπε /

νεφέλη όπως και να το δεις είναι δύσκολο το ξέρω

απλά και εσύ την χαρά σου με ποιον θα την μοιραστεις αν οχι με την οικογένεια σου ?

fairy οτι σου πει ο γιατρός θα κάνεις φυσικά απλά η ψυχολογία παίζει ρόλο

να δεις που σε λιγο καιρό θα περάσουν τα δύσκολα και θα πας μόνη σου για τα ψώνια

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ναι fairy μου τα πήρα όλα. Ελπίζω να φανούνε χρήσιμα.

Αχ Rosebaby το ξέρω, αλλά είναι δύσκολο. Ισως αν ήτανε η αδελφή μου να μιλούσαμε ανοιχτά και να ένιωθα και εγώ καλύτερα. Με την νύφη μου δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για το θέμα όμως, αν και είμαστε και ίδιας ηλικίας. Προσπάθω πάντως να της μιλάω όταν βλεπόμαστε για το τι ψώνισα και να την κάνω να νιώσει ήρεμα και ότι αυτό που τους συμβαίνει δεν είναι κάτι που πρέπει να τους ανγχώνει. από το να μην μιλάω θα την κάνω να νιώθει θεώρησα πιο άβολα.Μακάρι θεουλη μου να πάνε και για αυτούς όλα καλά, σκεύτομαι και τους γονείς μου που στεναχωριούνται, τους καταλαβαίνω και ας μην μιλάμε για το θέμα αυτό.

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια

εκανα το φαι κ 1 ηωρα πηγα να δω λιγο τηλεοραση κ κοιμηθηκα!ελεος!τωρα σηκωθηκα!2 ωρες!τι κακο ειναι αυτο!σαν βλαμενο αισθανομαι!ο εγγεφαλος μου κοιμαται!ο μικρος με ξυπνησε γιατι ξυπνησε κ γκρινιαζε!απαπαααα πρωτη φορα σε εγκυμοσυνη τοσο υπνηλια!κ χτες 10 παρα το βραδυ κοιμηθηκα μεχρι 11 και κατι κ μετα 1 παρα ξανακοιμηθηκα!σαν μουλαρα!!!!

Holy Diver

για τους γονεις κάθε παιδι είναι διαφορετικό, όσο και να χαιρονται για σένα σίγουρα στεναχωριουνται για τον αδερφο σου

το ιδιο γινεται και με μενα , χαιρονται για μενα αλλα στεναχωριουνται για τις αδερφες μου που είναι ακόμα ελευθερες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Eμενα μια απο τις τρεις επιλογες δωματιου ειναι και αυτη της baby expert diamante blanco που εχετε παρει κι εσεις κοριτσια.. Ειναι πραγματικα ενα ονειρεμενο δωματιο - πριγκιπικο... Το ειδα και χθες απο κοντα παλι και το λατρεψα...

Από την αλλη με περιοριζει το γεγονος οτι δεν μπορω να κανω και πολλα πολλα στους τοιχους για διακοσμηση και ετσι θα μεινει ενα ξερο δωματιο ειναι και ασπρα τα επιπλάκια!...

Η επομενη επιλογή ειναι της stokke το δωματιο, αλλα και αυτο στο ιδιο πλαισιο κινειται λιτο και απερριτο που μου αρεσει πολυ μεν αλλα και παλι δεν θα μπορω να παιξω λιγο με χρωμα, παραμονο με την προικα...

η τριτη επιλογη ειναι αυτη που ελεγα νωριτερα, pali, που εχει χρωματακια και ζωακια και ειναι σε λαχανι πορτοκαλι αποχρωσεις...

Με βλεπω να κλινω προς την τριτη επιλογη προς το παρον, εχω μερικες μερες ακομη για να επιλεξω...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...