Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχει και δευτερη σελιδα αλλα δεν εχει ροζ ρε γαμωτο εκτος κι αν γινεται να την παραγγειλω σε οτι χρωμα θελω

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

τα λητώ και τα κουκου υπήρχαν κάποια που μπορουσες να διαλέξεις χρώμα

στειλε ενα μαιλ η πάρε τηλ και ρώτα γιατι οτι και να διαλέξεις απο αυτα θα ειναι λιγο άσχετα με το ασπρο ροζ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

rose baby δεν ειχα καταλαβει τιποτα , στο τσακ το προλαβα με την μετρηση στο β επιπεδου ,με εξετασαν και απο κατω οχι μονο στην κοιλια.

Εγω μαλλον θ ακαταληξω στα Ηρα αυτα που ειχα βαλει στο ματι και μ αρεσαν .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Kαλησπέρα κορίτσια μου, τι κάνετε???

Ευχαριστω πολύ για τις ευχές σας, να ειστε καλα και να χαιρεστε τα μπεμπεκια σας που αναμενονται σύντομα!!!! :D

Fairy πως είσαι κοριτσάρα?? Αναρωτιόμασταν που είσαι, ειδα και το FB οτι ειχες να μπεις καιρό και λέω τι να εγινε αυτο το κορίτσι και τελικα μπήκες εκεινη την ημερα και μας είπες...

Τωρα υπομονη και ξάπλα και όοοοοοοοοολα καλα θα είναι!!!!

Rosebaby μεγια τα νέα αποκτήματα!!!

Εγω ακομη αναποφασιστη ρε παιδι μου, τι θα κανω με την παρτη μου δεν ξερω!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Να μαι και πάλι.

Fairy μου ευτυχώς που το προλάβατε, όλα θα πάνε καλά, ξεκούραση τώρα.

Ζωήτσα μου δεν μου ανοίγει το site, θα ξαναδοκιμάσω να σου πω. Είναι καλό να εκμεταλευτείς τις εκπτώσεις πάντως, συμφέρει πολύ. Εγώ αν δεν μου κάνανε έκπτωση 20% δεν ξέρω αν θα διάλεγα τα συγκεκριμένα έπιπλα, ήτανε λίγο ακροβούτσικα.

Εγώ στον μήνα μου μπαίνω 6 Μαίου. Περιμένω να μπω στον 7ο τώρα. Η μπεμπούλα μου πάλι δεν κουνιέται, αλλά προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη.

Rosebaby ναι να μας βάλεις φώτο από το δωμάτιο. Θα σας βάλω και εγώ αλλά μετά το Πάσχα θα το έχω έτοιμο.

Ηρθαν οι γονείς μου πριν λίγο και με κατασυγκινήσανε. Πήρανε στην μπεμπούλα πολλά πραγματάκια. Ενα ολοκληρο σετ προικας, με σεντονάκια, κουβερτούλες, μπουρνουζάκια και διάφορα τέτοια. Φοβάμαι ρε γαμώτο να μην πάει κάτι στραβά.

μπουμπου μου σε ευχαριστώ

τωρα για το θέμα της αναποφάσιστης πρεπει να το δεις γιατι με τόσα πράγματα που έχεις να παρεις δεν θα σου φτάσουν 9 μήνες να διαλέξεις αν κάνεις καιρο για το καθένα

μια αποφαση είναι τίποτα παραπάνω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

νεφέλη μου σε καταλαβαίνω απόλυτα

εγώ χθες όλη μέρα είχα αγωνία γιατι ήξερα οτι θα πάω για ψωνια

τι κακό να φοβάσαι όλη την ώρα, δεν μπορεις να χαρεις τίποτα

δεν θα κάνω ξανά άσχημη σκέψη, γιατι να μην πάνε όλα καλά

17 μαρτιου θα φέρουν τα έπιπλα και θα βάλω φωτο να μου πειτε γνωμες

μαζι νεφέλη μου στο ιδιο γούστο θα τα δεις και σε μένα με μπλε προικα όμως

στο μαγαζι ονειρα ειχε μεγαλύτερη ποικιλια για κοριτσάκια τα αγοράκια τα πήρανε όλα καλα λεω εγω ειναι η χρονιά των αγοριών

πανε να δεις γιατι εχει ακόμα εκπτωσεις 130 ευρω μου έκοψε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Rose μου,

Το ξέρω ότι είναι ένα καρο πράγματα, βλέπω τη λίστα και με πιάνει κόλπος...χαχαααα

Περισσότερο κλείνω μάλλον σε ένα σετ από την εταιρία pali που είναι πολύ fun και γούτσου γούτσου καθως επίσης και ουδέτερο από χρώματα - σε λαχανί πορτοκαλί!

Θα βρω φωτο να ανεβασω... Την επόμενη βδομαδα θα παω στο μαγαζί και θα τα πάρω σβάρνα όλα! γιατι εχουν και ενα μηνα παραδοση κλασικά

Nefeli, τίποτα απολύτως δεν θα παει στραβα....ολα τελεια θα ειναι εμενα το μπεμπε ολη μερα το παιζει κινεζος το βραδυ λυσσαει που χαλαρωνω πληρως, αν δεν χαλαρωσω και παλι δεν πολυ κουνιεται...

Και σκεψου το εξης αν θελεις φυσικα...Απο δω και περα γραψε τους ΟΛΟΥΣ στα παλια σου τα υποδηματα!!! Γινε ζαμανφου

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

αχ νεφελακι μου τις ιδιες βλακειουλες σκεφτομαι και γω!!!απο την μια θελω να παμε με τον αντρα μου μια βολτα να χαζεψουμε τα καροτσακια και γενικα τα μπεμπε και απο την αλλη φοβαμαι και ολο το αναβαλλω!!!

την Παρασκευη ετοιμαζομαι για ταξιδακι...ειχαμε πει μετα την β-επιπεδου να παμε 2-3 μερουλες καπου να ξεφυγουμε....και θα παμε Ρωμη!!!ελπιζω να ηρεμησω λιγο εκει ....:tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...