Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

αυτη την εντύπωση έχω και εγώ, το δωμάτιο του μωρού είναι δίπλα στην κρεβατοκάμαρα

απέναντι δηλαδή με το μπάνιο ενδιάμεσα

ξέρετε ποσο μικρά είναι τα διαμερίσματα

οπότε είναι δυνατό να μην το ακούω όταν μάλιστα θα έχω και την προσοχή μου ?

έτσι λέω και εγώ να πάρω απο 2 να υπάρχουν μπιμπερό και πιπίλα

για το μπάνιο του τι χρειάζεται ?

απο πετσέτες προσωπου σώματος και μέσα στην μπανιερίτσα τι βάζουμε ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπουρνουζακια ειχα εγω.απαυτα που ειναι σαν πετσετες αλλα με κουκουλιτσα.3 τετοια μια χαρα ειναι.σαμπουανακι να παρεις φισαν ειναι απο τα πιο υποαλεργικα αν κ ακριβουτσικα.εγω δεν ειχα σφουγγαρι μηπως κ ηταν σκληρο για το δερμα τους αλλα μια πετσετουλα μικρη κ απαλη κ με αυτα εκανα το σωμα τους.3 τετοιες ειχα για να τις αλλαζω.θερμομετρο για το νερο να παρεις.η θερμοκρασια νερου πρεπει να ειναι 37.μεσα στο νερο δε βαζεις τιποτα.απλα κανεις με το σαμπουανακι το σωμα του κ τα μαλια κ ξεπλενεις με ενα ταπερακι.εγω ειχα σε μια μικρη λεκανιτσα νερο διπλα απο τη μεγαλη που τα εκανα μπανιο κ επερνα με ενα μικρο ταπερακι νερο κ το εριχνα για να τα ξεπλυνω.

μπατονετες για αυτακια αλλα τις ειδικες που ειναι χοντρες.το αυτακι το καθαριζεις μονο γυρω γυρω κ απο πισω.μεσα στην τρυπα ποτε

Holy Diver

ναι τις ειδα αυτες τις πετσετες μπουρνουζια με την κουκούλα

ένα θερμομετρο νερού θα πάρω

αν και έχω προβλημα γιατι στο σπιτι δεν εχω μπανιερα μονο ντουζιέρα

πρεπει να παρω λεκάνη σκέτη

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

λεκανη ειχα κ εγω, εχει λεκανιτσες για μπανιο μωρου.αν θες παρε μια αλαξερια για να το ντυνεις μεσα στο μπανιο να μην κρυωνει οταν το βγαζεις απο κει κ το πας σε αλλο δωματιο να το ντυσεις.εμενα με βολεψε πολυ.στην μεγαλη δεν ειχα κ τουρτουριζε το καημενο

Holy Diver

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσι α

καταρχας να ζησει η μπουμπου της smouth μας και να μας ζησει και η μπουμπου .

Τι κανετε κοριτσια μου , εγω συνεχιζω τις ξαπλες , βλεπω εσεις αγοραζετε πραγματακια , να κανετε λιστα να μου πειτε και εμενα να ξερω μαρκες και τετοια οταν ερθει η ωρα να παω κατευθειαν να τα παρω.

Τελικα σε τι καροτσι αποφασισατε , αγορασατε ? μονο για την ροζουλα ξερω που πηρε το peg perego.

Οι αλλες κανατε δωματιο ? αντε βρε κοριτσια ενημερωστε με και βαλτε και καμια φωτο να παιρνω ιδεες .

φιλακια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημερα φιλεναδες:tongue:τι κανετε???

εγω χθες βραδυ ειχα φοβερο στομαχοπονο και ταση για εμετο!!καουρες και πολυ πονοκεφαλο ...ακομη δεν εχω συνελθει για τα καλα!!!τον πηρα τηλ τον Doctor και μου ειπε πως κατα πασα πιθανοτητα ειναι επειδη αυτο το χρονικο διαστημα βγαζει μαλακια και νυχακια ο μπεμπουλης!!:-P

εχετε αρχισει και ψωνιζετε ε???εγω δεν εχω παρει τιποτα ακομη!περιμενω να περασει και το Πασχα πρωτα ο θεος και μετα να ξεκινησω την ερευνα!!!

Ποτε με το καλο μπαινετε στον μηνα σας ???

mpoumpouka μου να ζησετε...και με το καλο η μπεμπα σας!!!Θα την εχεις και παρανυφακι στον θρησκευτικο ...τι ομορφα:P!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

17 μαρτιου θα μου φέρουν τα πράγματα οπότε θα βάλω φωτο να δειτε το δωμάτιο τελειωμενο

για λεκανάκι σκεφτομαι και εγώ γιατι δεν έχω άλλη επιλογη

τώρα να δω πιο θα ειναι

τα jumpo λετε να εχουν καλά?

fairy μου εγώ διάβασες τι πήρα

αυτά απο ρουχαλάκια και σεντόνια τα βασικά δηλαδή απο αυτα που είχα γραψει στις λιστες μου , οσα τα κορίτσια μου ειπαν εδω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

vanilitsa εγώ 11 απριλίου μπαινω στον μήνα μου μέρχι και 11 μαιου που έχω πητ

αχου κοντευεις...εξου και οι ετοιμασιες ....:-Pαντε με το καλο ...θα εισαι και η πρωτη απο την παρεα που θα μας πει τα ευχαριστα και το τι θα περιμενουμε..λιγο πριν-κατα την διαρκεια -και λιγο αργοτερα :lol::lol::lol::wink:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

αυριο θα παω να δω για τον τοιχο σε μαγαζι με ταπετσαριες

μέχρι το τέλος της εβδομαδας θα τελειώσω και με αυτο γιατι αρχες του μάρτη πρέπει να αρχίσω βάψιμο.

vanilitsa είμαι στο τρίτο τρίμηνο γιαυτο, είμαι η πρώτη που μπήκα στο τρίτο τρίμηνο

και η αγωνία μεγαλώνει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοριτσακια κι εγω δεν εχω παρει τιποτα ακομα!δεν εχω προλαβει και να παω να δω!μπειτε λιγο αν θελετε στην ιστοσελιδα motherbaby και κοιταξτε τις συρταριερες αλλαξιερες..μαλλον απο κει θα παραγγειλω και πειτε μου ποια σας αρεσει περισσοτερο για την μπεμπουλα μου!περιμενω γνωμες:-P

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...