Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

οπότε λες να μην πάρω καθόλου ή να πάρω ένα μπιμπερό και μια πιπίλα να υπάρχουν ?

για ενδοεπικοινωνία τι να κάνω, αυτη η ακτινοβολία είναι καλή ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπόν πήρα 12 φορμάκια για εσώρουχα

4 κορμάκια για ρούχα, μπουρνούζι, 2 ζακετάκια, ένα μεγάλο 2 μεσαία και 2 μικρά σελτεδάκια, 4 καλτσάκια, 2 σετ για την κλινική ένα θα βάλει αλλά δεν μπορούσα να αποφασίσω, 2 ακόμα σεντόνια για το κρεβάτι με μαξιλαροθήκη - πανωσεντονο κατωσεντονο γιατι της προικας ένα δεν φτάνει, 4 σαλιάρες, 3 κουβερτούλες για την αγκαλιά ένα μαξιλάρι για φιγούρα στο κρεβάτι

αυτά νομίζω απο τα ονειρα μπεμπε τα πήρα όλα

είχε ακόμα μικρες εκπτώσεις 130 ευρώ μου έκοψε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Αχ τι τέλεια. Πήρα και εγώ από τα όνειρα την τελευταία φορά κάτι σαλιάρες. Είναι όλα γλύκα. Εγώ κοριίτσια αυτά που πήρε η Rosebaby τα έδωσα όλα στις μαμάδες να τα ψωνίσουνε για να χαρούνε και λίγο. Το θέμα είναι ότι είμαι λίγο δύσκολη με το γούστο και τις φοβάμαι το τι θα διαλέξουνε.

Relax, αποστειρωτήρα και ενδοεπικοινωνία θα πάρεις Rosebaby? Στα όνειρα μου είπανε ότι μπορούνε να μου παραγγείλουνε ότι μοντέλο θέλω ακόμη και αν δεν το έχουνε.

και εγώ χθες πήγα με τον άνδρα μου την μαμά μου και την αδερφή μου

φαντάσου, καλά η μαμά τα πλήρωσε όλα να πω έτσι , ευρώ δεν βάλαμε εμεις

είναι και το πρώτο τους εγγόνι

ρελαξ θα παρω σίγουρα και αποστειρωτη για ενδοεπικοινωνια εχω μια επιφύλαξη να παρω ή όχι, θα το χρειαστώ ? το σπίτι είναι μικρό

μέχρι 40 ημερών θα είναι μαζί μου στο λικνο

οποτε θα το χρειαστώ ? και η ακτινοβολία ? είναι ίση με ένα ασύρματο ρούτερ λένε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Γι αυτό ρώτησα και εγώ τον ίδιο προβληματισμό έχω. και εμάς δεν είναι μεγάλο πολύ το σπίτι. Μόνο το καλοκαίρι σκεύτομαι που θα καθόμαστε στο μπαλκόνι και η μπεμπούλα θα κοιμάται στο δωμάτιο, τότε θα χρειαστεί. Ας μας πούνε και οι μανούλες.

Παρκοκρέβατο ή πάρκο θα πάρετε? Και ποια η διαφορά?

το παρκοκρέβατο είναι για πιο μεγάλη ηλικία θα το σκεφτώ αργότερα

ας τελειώνω με τα απαραίτητα για την άφιξη του στο σπίτι και ανάλογα με τις ανάγκες μετά βλεπουμε

για πιπιλα και μπιμπερο δεν ξέρω ακόμα

για αποστειρωτη ποιος είναι καλύτερος ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Η γυναικά του γυναικολόγου μου, μου είπε να πάρω με όσο το δυνατό μεγαλύτερη χωρητηκότητα σε μπιμπερό. Τώρα ο άντρας μου συστήνει nuk και μάλλον και της ίδιας μάρκας και μπιμπερό. Η μεγαλύτερη χωρητικότητα αποστειρωτήρα σε μπιμπερό είναι 8. Καλό είναι όποιον πάρετε να επιβεβαιώσετε ότι μπαίνουνε μπιμπερό και άλλων εταιρειών.

ποια είναι τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει

να είναι χωρητικότητας εως και το μαγαλύτερο μπιμπερο να παιρνει και άλλες μάρκες

υπάρχει κάτι άλλο ?

nuk δηλαδή είναι αυτη που φευγει περισσότερο σε μπιμπερό και πιπίλες ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Αλλα χαρακτηρηστικά δεν μου είπανε.

Στο φαρμακείο ναι φεύγουνε περισσότερο nuk. Τώρα για τις πιπίλες, είναι θέμα μωρού το τι θα δεχτεί. Εχω τύχει και σκηνικό να ζητάει μαμά μία πολύ εξιδικευμένη πιπιλα (δεν θυμάμαι πια) της chicco, γιατί το μωράκι της δεν δεχότανε καμία άλλη.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, με το καλό σας εύχομαι!

Να σας πω την γνώμη μου για το πάρκο και το παρκοκρέββατο.

Το πάρκο έχει τα δυχτάκια γύρω γύρω και το μωρό όταν θα αρχίσει να σηκώνετε θα πιάνετε από τα δυχτάκια. Για καλοκαίρι νομίζω πως είναι καλύτερο το πάρκο γιατί είναι πιο ανοιχτό και θα παίρνει αέρα το μωρό, ενω το παρκοκρέβατο είναι λίγο κλειστοφοβικό!!!!

Από την άλλη όμως το παρκοκρέββατο μπορείς να το πάρεις στο εξοχικό γιατί όταν κλείνει είναι σχετικά μικρό και χωράει στο πορτμπαγκάζ.

Όσο για την ενδοσυννενόηση νομίζω πως είναι ψιλοάχρηστη!!! Εγώ απορούσα γιατί την είχα στο κομοδίνο μου αφού το άκουγα το μωρό χωρίς την ενδοσυννενόηση, το παιδικό είναι δίπλα στην κρεββατοκάμαρα!!! Ελάχιστες φορές την χρησιμοποίησα, το καλοκαίρι ας πούμε που είμουνα στο μπαλκόνι και κοιμότανε το μωρό μέσα, αλλά και πάλι το ακούς το μωρό

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

ροζ μου λεω να παρεις 2 πιπιλες κ 2 μπιμπερο να βρισκονται

νεφελακι οκ η μπεμπα?κουνηθηκε ειδες?απλα τρομαξε η καημενη μωρε:-P

εγω πολυ νυστα κοριτσια κ δε μπορω να κοιμηθω κιολας:-( η μεγαλη ειναι σχολειο ο μικρος σε λιγο θα κοιμηθει αλλα την ωρα που κοιμαται μαγειρευω κ κανω κ καμια αλλη δουλεια.αφηστε πολυ νυστααααααα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...