Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalhmera νεφελακι μου..κι εγω μια απο τα ιδια.εμεινα σπιτι σημερα παλι.τσακωθηκα κι εγω με τον αντρα μου χτες και σημερα ειμαι χαλια.

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

καλημερα ροζ..δουλεια πηγες ε?ποτε σταματας ?μετα θα εχεις ιντερνετ στο σπιτι να τα λεμε?εγω σπιτι σημερα..θα κανω γενικο καθαρισμα γιατι τις αλλες μερες εκτος κυριακης μονο τα βασικα κανω δεν προλαβαινω

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

καλημερα

Νεφελη μου, δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη. Ήμουν αποτομη? Αν ναι, σορρυ εγω, γιατι δεν ηταν τετοια η προθεσή μου.

Τι να σας πω ρε κοριτσια κι εμεις απο οταν ημουν εγκυος το σκεφτομαστε, και ακομα δεν εχουμε αποφασισει, οχι γιατι διαφωνουμε και τετοιες χαζομαρες, απλα γιατι δεν καθομαστε να το συζητησουμε.

4Rnfp3.png

καλημερααααα τι κανετεεεεεε

μπιμπερο επερνα ΝυΚ αλλα τελικα εκαναν πολλα αερια κ πονοκοιλους κ το αλλαξα κ πηρα avent που μας βολεψαν τελικα κ εχει ιδια θηλη με το στηθος κ συστημα για να μη μαζευει πολυ αερα μεσα.

πιπιλες προτιμησα σιλικονης κ οχι καουτσουκ.τωρα το σχεδιο αναλογα πιο βολευει το μωρο.εχω διαβασει πως αυτη με το σχημα πεταλουδα που ειναι ιδια απο οπια μερια κ αν τη βαλει το μωρο διευκολυνει στο να παιρνει πιο καλα αναπνοες.ο γιος μου μονο αυτες επαιρνε ενω η κορη μου ηθελε τις κλασικες πιπιλες που ξερουμε

Holy Diver

Διαφημίσεις

αα πεταλούδα λες αυτό το εξωτερικό γύρω απο το στόμα

η σιλικόνη είναι το άσπρο έτσι ?

αυτή μας είπε οτι οταν βγάλει δόντια δεν κάνει γιατι χαλάει εύκολα να μην το φαει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

τις πρωτες μερες αν θηλασεις καλο ειναι να μη χρησημοποιεις πιπιλα για να μαθει το μωρο το στηθος.οσο για το μπιμπερο αν τελικα πιασει στηθος δε θα σου χρειαστει.μωρα που θηλαζουν δε χρειαζονται ουτε τσαι.

Holy Diver

Να μαι πάλι. Με πήρε λίγο ο ύπνος κορίτσια γιατί δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου το βράδυ.

Εμένα ο άντρας μου στο φαρμακείο περισσσότερο δίνει nuk. Και τελικά κάτι αποστειρωτήρες και θερμαντήρες πάλι της ίδιας θα πάρουμε. Είναι πιο ασφαλές το υλικό όπως είπε και το Smoutsaki.

Smoutsaki μην ζητάς συγνώμη καλέ, μου φάνηκες λίγο απότομη αλλά νόμιζα ότι σε ζάλισα και εγώ. Θα σας πω και εγώ τα δικά μας με το όνομα.

Rosebaby τι αγόρασες με τόσα πολλά χρήματα που σου στοιχίσανε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...