Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nαι βρε το ειδα το δικο σου για τις αλλες λεω!!!!

Εμενα την προηγουμενη βδομαδα ηταν 290 γραμμαρια

Εσας??

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλημερα κοριτσια.

Μπηκα νωρις νωρις κι εγω για να μαθω τα νεα σας γιατι θα φυγω σε λιγο και θα λειπω ολη τη μερα. Και θα με ετρωγε η αγωνια.

Μπραβο Ζωζα, που πηγαν ολα καλα, αφου σου λενε οτι δεν ειναι τιποτα, απλα δεν ειναι τιποτα. Μην αγχωνεσαι.

Μπραβο Νεφελακι μου, μην σε ξανακουσω να γκρινιαζεις για αγχος θα σε φαω κακομοιρα μου. Και να διαλεξεις το μεγαλυτερο δωματιο απο τα δυο για παιδικο. Αν ειναι του ιδιου μεγεθους, το πιο μακρινο (εκτος κι αν αυτο ειναι στην αλλη ακρη του σπιτιου). Τελεια, τελεια, τι ωραια που θα κανεις κοριτσακι. Κι εμεις το πρωτο της ρουχαλακι το πηραμε οταν μαθαμε το φυλλο στη Β επιπεδου. Μάλλον το κανουν ολοι απ' οτι φαινεται δεν ημασταν οι μονοι χαζογονεις.

Μπραβο και στη Δημητρα για τις σωστες προβλεψεις της. Εισαι Ντοκτορ το εχουμε πει. Οσο για το πως κανει τις προβλεψεις, εχει στρογγυλη μπαλα (ακουστε με που σας λεω...)

Εμενα θα μου πει καποιος πως να ξαναπετυχω κοριτσακι οταν ξαναμεινω εγκυος?

οσο ποιο κοντα στην ωορηξια ερθεις σεε επαφη τοσο πιο σιγουρο να ειναι αγορι.τα αρσενικα σπερματοζωαρια ειναι γρηγορα αλλα οχι ανθεκτικα.θα θυληκα ειναι αργα κ ανθεκτικα.αρα αν εχεις ωορηξια την 14η μερα κ ερθεις σε επαφη τη 12η ειναι πιο σιγουρο οτι θα κανεις κοριτση.αν εχεις επαφη τη 14η δηλ τη μερα της ωορηξιας ειναι πιο σιγουρο το αγορι.τα σπερματοζωαρια ζουν 2-3 μερες στο σωμα.τα περισσοτερα αρσενικα ομως θα εχουν εξοντωθει τη μερα τησ ωορηξιας

Holy Diver

Διαφημίσεις

Η Δημητρα ας πουμε εχει δημιουργησει μια πολυ ομορφη και ολοκληρωμενη οικογενεια αν και την βλεπω με αλλα δυο αργοτερα???εεεε????Μικρουλα εισαι ακομα και μαλιστα πολυ δραστηρια.....

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ο Χ Ι

Επεξεργάστηκαν by Dimitra83

Holy Diver

Γεια σας κορίτσια!

Με το καλό εύχομαι και για εσάς την β επιπέδου.

Η εξέταση μπορεί να γίνει από 19η μέχρι 23η.

Το καλό με το να την κάνεις νορίς έιναι αν τυχόν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, όσο πιο νορίς το ξέρεις τόσο καλύτερα είναι για την αντιμετόπιση του.

Εμένα ο γιατρός μου είναι και οικογενειακός φίλος, οπότε και την επόμενη φορά που θα πάω πάλι θα την ξανακάνουμε στην 22η εβδομάδα. Και ήδη αρχίσαμε να κάνουμε τις μετρήσεις του β από την 18η.

Να μην ανησυχήτε πάντως, με καλή αυχενική μου είπε όλα καλά είναι και στην β.

Βάζω το φαγητό και ξαναγράφω.

Τώρα αν ήταν να την κάνω μία φορά, ίσως και εμένα να με έκλεινε για 22η.

νεφελη μου ολα καλα δηλ.δοξα το θεο!ρε κοριτσια εμενα ολα τελεια απλα στην αριστερη κοιλια της καρδιας βρηκε μια κουκιδα ηχογενης εστια λεγεται ..την εχουν συνδεσει με το συνδρομο νταουν αλλα μου ειπαν και οι δυο γιατροι οτι εμφανιζεται σε πολλα μωρα κι οταν η αυχενκη ειναι τελεια οπως η δικια μου 0.9 και η ηλικια καλη (26)και ολες οι εξετασεις και οι μετρησεις πολυ καλες το ξεχμ=ναμε τελειως δεν ειναι τιποτα ειπαν.ουτε καν μιλησαν για αμνιοπαρακεντηση..λετε να μη το σκεφτομαι???

η ηχογενης εστια ειναι υποπτη ΜΟΝΟ οταν συνδιαζεται κ με καποιο αλλο προβλημα.γιαυτο σου ειπε ο γιατρος πως δεν ειναι τιποτα:D

Holy Diver

Ξαναήρθα. Να μην ανησυχείς Ζωήτσα μου, οι γιατροί δεν θα τολμούσαν να πουν κιόλας ότι όλα είναι εντάξει αν συνέτρεχε ο παραμικρός κίνδυνος.

Vanilitsa μου και Fairy Baby, όλα καλά θα πάνε.

Εσείς Fairy Baby τι φύλλο έχετε με τα έως τώρα δεδομένα?

Πολλές κοριτσομάνες πάντως.

Εγώ σήμερα βγήκα και της πήρα κάποια πραγματάκια. Δυστηχώς όμως κορίτσια δεν μπορούμε να εκμεταλευτούμε και πολύ τις εκπτώσεις, γιατί την περίοδο που θα γεννηθούνε τα μωράκια μας και μέχρι Σεπτέμβρη δεν θα μπορούνε να φοράνε και πολλά. Εγώ πήρα μια πολύ ωραία φουστίτσα, αλλά είναι για μετά τον Σεπτέμβρη. Δεν μπόρεσα να βρω κορδελίτσα για το κεφαλάκι που να μου αρέσει. Από την άλλη δεν μπορώ να ψωνίζω και για 6 μηνών όταν δεν έχει ακόμη τίποτε και είναι τα πρώτα του πραγματάκια.

νεφελη νομιζω οτι φορμακια βελουτε για νεογεννητα εχει παντα η αγορα.ρωτα σε μαγαζια αν θες.επισης κ ολοσωμα φανελακια μπορεις να παρεις αλλα κ καλτσακια :D

Holy Diver

Διαφημίσεις

αααα κοιτα μη παρεις πολλα γιατι θα σε γεμισουν ΟΛΟΙ με ρουχα κ στο τελος ττα μισα θα μεινουν αφορετα.επειδη ολοι θα σου φερουν για νεογεννητο,εσυ να ψωνισεις φορμακια για 3 μηνων για να μη ξεμεινεις.5 εκατοστα κ 1 κιλο το μηνα παιρνουν τα ατιμα:tongue::tongue:

τους πρωτους 6 μηνες τα φορμακια ειναι πολυ βολικα γιατι ειναι ανετα στο μωρο κ θελει κ πιο συχνες αλλαγες πανας οποτε ξεκουμπωνεις απο κατω κ το αλλαζεις.για τις εξοδους σε καμια γιορτη εννοειται φουστιτσες κ φορεματακια κ τζινακια με σχεδιακια!!!

Holy Diver

Είδα κάτι ωραία φορμάκια βελουτέ και με καλή έκπτωση, αλλά αρχές Ιουνίου που να τα φορέσει το μωράκι!

Εχεις δίκιο πάντως για τα δωράκια, γι αυτό και συγκρατήθηκα γιατί θα γεμίσουμε στο τέλος.

Σιγά σιγά θα πρέπει να σκευτούμε και τι έπιπλα θα πρέπει να πάρουμε. Μια κούνια, ένα νέρσερ με συρταράκια και δεν μου έρχεται κάτι άλλο.

θα χρειαστεις το κρεβατακι του εννοειται για το παιδικο του.αν θες παιρνεις κ καλαθι για τους πρωτους μηνες που πρεπει να το εχεις στην κρεβατοκαμαρα(μεχρι 6 μηνων πρεπει να ειστε στο ιδιο δωματιο.μετα ΑΝ θες το πας στο δικο του)

εγω παντως καλαθι δε πηρα αλλα ειχα το κρεβατακι διπλα στο κρεβατι μας.τη μεγαλη λιγες μερες πριν χρονισει την εβαλα στο δωματιο της κ τον μικρο 10 μηνων.κ τοτε πηγα κ το κρεβατακι τους εκει.

αν δεν εχεις αλλη ντουλαπιτσα μπορεις να παρεις μια 2φυλη για το παιδικο της με συρταρακια απο κατω.επισης κανενα ωραιο χαλακι κ τιποτα να στολισεις στον τοιχο.αλλαξιερα θα σου χρειαστει για να εχεις εκει τις πανες τα μωρομαντηλα κ τα λαδακια του κ να μη τρεχεις να τα βρισκεις για να το αλλαξεις.επισης βολευει πολυ κ για το ντυσιμο στο μπανιο.εχω την ειχα στο μπανιο κ τα εντυνα εκει μεσα οταν τα εκανα μπανακι για να μη τα βγαζω γυμνουλικα σε αλλο δωματιο κ κρυωνουν.τι αλλο?

αααα ριλαξ οπωσδηποτε.ειναι θαυματουργο στο πρωτο 3μηνο για τον υπνο.ε κανενα ζωακι που το τραβας κ κανει μουσικη.τα μπιμπερο της της πιπιλες της ...αν θηλασεις κ ενα μαξιλαρι θηλασμου θα σε βολεψει γιατι το βαζεις γυρω σου κ παιρνει οποια σταση σε βολευει για το μωρο.τη λεκανιτσα για το μπανακι του τα σεντονακια του κανεναν υπνοσακο η φλις κουβερουλα...

αυτα τα λιγα:tongue::tongue::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...