Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

rosebaby εγω αραξα σπιτι το απογευμα δεν εχουμε δουλεια και θα μεινω μεσα..εφαγα γιουβαρλακια και τωρα θελω γλυκο..αχ σε καταλαβαινω με τις πεινες...:lol::lol::lol:

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε που δουλευεις και δεν μπορεις να φας μια μπανανα? ελεος!

α και τωρα που το θυμηθηκα, σαλιαρες να παρεις απο αυτες που εχουν αυτοκολλητο πισω, οχι με κορδονια, πολυ βασικο

4Rnfp3.png

σε μαγαζί με υπολογιστες μπαινει κόσμος συνεχεια

εντάξει είναι και κομπλεξ μου

σαλιάρες τις έχω βάλει στην λίστα

σχολάω επιτέλους καλο απογευμα και πάλι φιλιά και χρόνια πολλά στην μικρή

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

nai rose, 7 μηνων σημερα

Ναι ρε Δημητρουλα, για πες, τους το ανακοινωσες? Τι ειπαν? Εγω θελω να ακουσω αντιδραση πεθερου

σμουτσακι χρονια πολλα βρεεεεεε αντε κ σε λιγο θα αρχισει να μπουσουλαειιιι

δεν ανακοινωσα σε κανεναν τιποτα μετα τον 4ο θα το μαθουν ολοι:tongue:

οι πιο κακογλωσσοι ειναι οι συγγενεις το ξερω απο πρωτο χερι!:rolleyes:

ζωη καλα σου λεει η σμουτς να παιρνεις κατι να τρως εκει τοσες ωρες νηστικη ελεος απορω πως αντεχεις!εμ γιαυτο εχεις κομμαρες κλπ δεν ειναι η πιεση η εξαντληση ειναι!

νεφελακι τι εγινε??κανενα νεο ?

Holy Diver

ααααααα απο τη νυστα μπερδευομαι

καλε τι νυστα ειναι αυτη!μολις κατσω στον καναπε κοιμαμαι!!!γιαυτο ειμαι στην καρεκλα τωρα γιατι δε γινεται να κοιμηθω κ να ειναι μονα τα παιδια!αχχχ!!!!:tongue::tongue::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

χα χα χα δημητρουλα μου η νυστα κι εμενα ηταν αλλο πραγμα στις αρχες!εντωμεταξυ σημερα που καθομαι σπιτι κοιμαμαι κι εγω ορθια ..εγω κοριτσια πηρα 9-10 κιλα μεχρι τωρα στην 27 εβδομαδα και λεω να κοψω τα πολλα πολλα και να τρωω φρουτα..με την πιεση ευτυχως ολα καλα 11-7 εχω σημερα:-P

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ειχα νυστα κ στις αλλες εγκυμοσυνες αλλο αυτη τη φορα δεν παιζεται!!!

ειδες που ανησυχουσες για πιεση?οσο για τα κιλακια μαλλον τσιμπολογας!:tongue::tongue: κοψε το τσιμπολογιμα κ να τρως πρωινο αλλα οχι τυροπιτες κρουασαν κλπ!γαλα με δημητριακα η κανενα τοστακι η καμια φετα με μελι κ 1 ποτηρι γαλα.ενδιαμεσα 1 φρουτο το μεσημερι κανονικη μεριδα με μια φετα ψωμι κ τυρι κ λιγη σαλατα κ απογευμα ενα γιαουρτι για να παρεις κ ασβεστιο.εγω εβαζα κ δημητριακα μεσα στο γιαουρτι κ γινοταν τελειο :tongue: κ το βραδυ 1-2 φρουτακια.

πιτσες πατατακια σοκολατεσ γλυκακια τυροπιτουλες σουβλακια κλπ ειναι ωραια ξερω αλλα εξαιτιας τους πηρα 24 κιλα στην κορη μου:rolleyes:

βασικα η εγκυος πρεπει να περνει 350 θερμιδες παραπανω απο οσο επρεπε πριν μεινει εγκυος.

εγω πχ συμφωνα με το υψος επρεπε να περνω 1300 θερμιδες για να μη βαλω βαρος .αρα στην εγκυμοσυνη 1650

Επεξεργάστηκαν by Dimitra83

Holy Diver

παρτε κ εναν θερμιδομετριτη

http://www.diet4all.gr/1.htm

και αυτο

http://www.forevernutrilean.com/ForeverLeanGreek/calculators.html

για να υπολογισετε ποσες πρεπει να περνετε συμφωνα με υψος κ βαρος κ ηλικια κ προσθεστε 350

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...