Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

όταν λέμε ποιοτικός δεν λέμε πάντα θέμα αντοχής

τα υλικά που χρησιμοποιούν για να κατεβάσουν την τιμή είναι τέτοια που δεν είναι ελεγμένα.

λογικά να το δεις όταν ένα φορμάκι το πουλαει 4 ευρώ σημαίνει ότι το αγοράζει τουλάχιστον στην μισή τιμή απο εκει και πέρα πόσο κόστος είχε στο φτιάξιμο

τι υλικά μπορεις να προσφέρεις με τόσο χαμηλή τιμή

όλα απο εκει αρχίζουν

και πάντα λεω οτι πουθενά δεν είσαι σίγουρη τι ποιοτητα σου πουλάνε θέλει τα μάτια ανοιχτά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μη νομιζεις οτι οι μαρκες εχουν αλλη ποιοτητα,2 θειες μου δουλευουν σε φιρμα ρουχων κ η νυφη μου στα ζαρα.ολα απο την κινα ερχονται κ τα αγοραζουν 2-3-5-10 ευρω κ κολανε τη φιρμα επανω κ τα πουλανε 40-50-100!παντου τα ιδια ειναι

Holy Diver

ναι μωρε, δεν παθαινουν τιποτα, ισα ισα, και σκεψου ποσα παιδια εχουν μεγαλωσει φορωντας ρουχα απο τα τζαμπο, αυτα παθαν τιποτα? Οχι, αλλα οταν σου λενε ετσι, ε το σκεφτεσαι λιγο παραπανω

4Rnfp3.png

ναι αυτό λεω και εγώ οτι υπάρχουν παντού

αλλά θέλει να κοιτάς τα ταμπελάκια , εκει δεν μπορούν να σου γράψουν ψέματα για την προέλευση.

το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να γραψουν made in europe που σημαινει οτι μπορει να είναι απο όπου να 'ναι τι θα πει made in europe ? ευρώπη είναι τόσες χώρες αρα κατι δεν παει καλά

και στα καλύτερα καταστήματα υπάρχουν αυτά, μόνο απο το ταμπελάκι μπορεις να ξέρεις κάπως

εγώ πήγα στα ζάρα στην βαρκελώνη και πήρα παπούτσια made in china και εδώ τα ίδια παπούτσια απο τα ζαρα έγραφαν made in spain βγάλε άκρη

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

μη νομιζεις οτι οι μαρκες εχουν αλλη ποιοτητα,2 θειες μου δουλευουν σε φιρμα ρουχων κ η νυφη μου στα ζαρα.ολα απο την κινα ερχονται κ τα αγοραζουν 2-3-5-10 ευρω κ κολανε τη φιρμα επανω κ τα πουλανε 40-50-100!παντου τα ιδια ειναι

ΣΩΣΤΑ... ειναι μεγαλο το κολπο με τις εισαγωγες

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

δεν ειναι μια λυση να αγορασουμε τα εσωρουχα απο φθηνα μαγαζια αλλα να μην εχουν χρωματα? -γιατι αυτα ειναι που δεν ελεγχονται,βαζουν οτιναναι και δημιουργουνται αλλεργιες

επισης μια λυση δεν θα ηταν εσωρουχα οικολογικα ,πανες καλης ποιοτητας και φθηνα τα υπολοιπα?

ρωταω ετσι,ειπαμε εγω δεν εχω εμπειρια...

νεφελη και εγω εχω περιπου μια μερα να τον ακουσω τον μπεμπη

ψυχραιμια,ψυχραιμια,ψυχραιμια

κανε κατι αλλο ,μην ασχολεισαι ουτε με το καφε,ουτε με το μπεμπε

κανε κατι τελειως διαφορειτκο για να ξεχαστεις και εκει που δεν θα το περιμενεις,τσουπ θα κανει αισθητη την παρουσια της

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Τι να σου πω ρε συ Γκέλυ μου, με ανυσηχεί η εβδομάδα που είμαι και δεν την ακούω.

Μάλλον γιατί νευρίασα και ανγχώθηκα, τι να πω. Τελικά πόσο μπορεί να επειρεάσει θεέ μου το μωράκι η ψυχολογία.

Διαφημίσεις

νεφελη μου τι να σου πω κανε λιγο υπομονη μια μερα και αν δεν κουνηθει πηγαινε αυριο να κανεις ενα υπερηχο να σου φυγει ο φοβος..εγω ειμαι σιγουρη οτι η μπεμπουλα σου ειναι καλα..ο αντρας σου τι λεει?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

τώρα ότι και να λέμε εμεις δεν πρόκειται να ηρεμήσει και μπορώ να καταλάβω δεν είναι εύκολο αν σου μπει η ιδέα

πάρε βαθιες ανάσες βοηθάει να ξέρεις οτι το μωρό καταλαβαίνει το άγχος

πριν μια εβδομάδα σας είπα είχα άγχος για ένα θέμα με την μαμά μου και το μωρό αντιδρουσε περίεργα

έκανε κατι καρούμπαλα στην κοιλιά μου τρελά και το αποκορύφωμα όταν με πήρε η μαμά μου να μου πει οτι τα αποτελέσματα βγήκαν όλα καλά στο δευτερόλεπτο ήρθε και μαζευτικε σε μια γωνία και έκανε ένα φούσκωμα

τρελάθηκα μιλάμε γιαυτο λέω όχι αγχος

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...