Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

λοιπον φορμακια παρε μια 12αδα 0-3 κοντομανικα, που θα σε βγαλουν ολο το καλοκαιρι σχεδον και μια εξαδα 0-3 ολοσωμα μακρυμανικα για τον πρωτο περισσοτερο καιρο μεχρι να ζεστανει για τα καλα γιατι κρυωνουν τα μωρακια. Καλτσακια, γαντακια μωρου, ενα πανινο σκουφακι.

Παρε μια μικρη (οχι κουνιας, καροτσιου) φλισενια κουβερτουλα για τον πρωτο καιρο να την σκεπαζεις, αλλα και για το φθινωπορο για να την εχεις στο καροτσι και μια πικε παλι μικρη για το καλοκαιρακι. Και μικρα πανωσεντονακια. Δεν σου προτεινω υπνοσακο λογω του οτι θα ειναι καλοκαιρι και δεν θα τον χρησιμοποιησεις πολυ, μην πετας τα λεφτα σου

παρε οτι ρουχαλακια, εξωρουχα, θελεις, αλλα οχι παρα πολλα.

Ενα θερμος οπωσδηποτε για να εχεις παντα ετοιμο βρασμενο νερο.

Θα σου προτεινα να παρεις μικρο μεγεθος (0,5 λιτρων), για να μπορεις να το παιρνεις πιο ευκολα στην τσαντα του μωρου, αν το χρειαζεσαι (π.χ. αν δεν θηλαζεις και ετοιμαζεις βρεφικο γαλα). Εγω ειχα παρει και μερικα πλαστικα μπιμπερο για να τα παιρνω μαζι μου εξω,για να μην βαραινει πολυ η τσαντα).

Τσαντα μωρου οπωσδηποτε. Βρες μια που να εχει πολλες θηκες, βολευει πολυ (κατα την αποψη μου παντα)

για το μπανιο εχεις ψωνισει η θελεις να σου πω?

Α επισης μπατονετες μωρου, και εγω ειχα παρει και ενα κουτι ντεπον παιδικο και μια συριγγα για ωρα αναγκης. ακομα αχρησιμοποιητο ειναι, αλλα ποτε δεν ξερεις. θερμομετρο μωρου και θερμομετρο μπανιου (οχι απαραιτητο το δευτερο).

Σαλιαρες πολλες, εγω τουλαχιστον που απο την εβδομαδα την ταιζα με μπιμπερο, δεν προλαβαινα να τις αλλαζω.

Ένα σφηνακι για το μωρο, για τον πρωτο καιρο, εμενα μου ελεγαν να κοιμαται στο πλαι, οποτε μονο ετσι μπορουσα να το σταθεροποιησω, ή διαφορετικα του βαζεις μια πετσετα ρολο τυλιγμενη στην πλατουλα του και κανει την ιδια δουλεια.

Εγω ειχα παρει και ενα μαξιλαρι ανακλισης, το οποιο το βοηθαει αν βγαζει γουλιτσες, αλλα ουσιαστικα το χρησιμοποιησα προχτες που η μικρη ειναι 7 μηνων γιατι εχει μυξες και τη διευκολυνε στον υπνο για να αναπνεει. Θελω να σου πω οτι δεν ειναι εντελως απαραιτητο.

Ενα κουνιστο με μουσικη για την κουνια της. Εγω της εχω παρει και ενα μικρο φωτακι νυκτος το οποιο το βαζω μεσα στην κουνια για να εχει λιγο φως και η αληθεια ειναι οτι τη βοηθαει πολυ. Κουνουπιερα γιατι θα πεσεις σε καλοκαιρι.

Ενδοεπικοινωνια απλη, χωρις πολλες τζιριτζαντουλες και προσπαθησε να μην ειναι ντεκτ, για την ακτινοβολια.

Και φυσικα για σενα, βιβλια για τη φροντιδα του παιδιου. Εγω εχω παρει ενα, που με βοηθαει παρα πολυ, "τι να περιμενεις τον πρωτο χρονο του παιδιου σου". Πολυ καλο.

ΑΝ σκεφτω και κατι αλλο θα σου πω

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η καρέκλα του συνοδηγού κορίτσια ήτανε αρκετά πίσω, με αποτέλεσμα να φτάνω το μπαμπρίζ.

Η δικιά μου κουνιέται καθημερινά από λίγο ανά τακτά χρονικά διαστήματα, γι αυτό τρομάζω όταν έχει μεγάλο χρονικό διαστημα να κουνηθεί, είμαι πλέον και 25η εβδομάδα. Μάλλον επηρεαζει και η ψυχολογια μου. Από χθες έχω νεύρα και άνγχος. 2 στις 7 μέρες το παθαίνω και αυτό. Προσπαθώ να χαραρώσω τώρα για να την κάνω να κινηθεί.

Smoutsaki θήλαστρο και αποστειρωτήρα τι μάρκα πήρες?

καλημερα κοριτσια!!καλα ειστε??νεφελη οντως απορουσα κ εγω πως χτυπησες εκει:tongue: ηρεμισε η σμουτσ καλα λεει ισως απο την ενταση ζαρωσε η μπεμπα κ την επεσε για υπνο:rolleyes: εγω απο σημερα αρχιζω προγεστερονη.καταλαβαινετε τι νευρα θα εχω απο δω κ περα...:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ελπιζω οι πορτες να μεινουν στη θεση τους κ τα τραπεζια:rolleyes::tongue:

Holy Diver

καλημερα κι απο μενα!παλι ειχα τα ιδια συμπτωματα σημερα μετρησα πιεση καλη ειναι..αρα κρισεις πανικου θα παθαινω..αυτο το κ@@αγχος δεν θα μου περασει ποτε..νεφελακι μια χαρα θα ειναι η μπεμπουλα σου..ποτε εχεις ραντεβου με το γιατρο?η τελευταια σοβαρη εξεταση που κανουμε κοριτσια ποια ειναι?το doppler?τι ακριβως ειναι αυτο?:confused:

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

τρελοκομείο είμαστε τελικά

η καθε μια με την τρέλα της , εγώ σήμερα έχω μια νευρικότητα

δεν ξέρω γιατι , μάλλον αντιδρά ο οργανισμός μου γιατι θα πάω να δω για φορμάκια σήμερα

είμαι παρανοϊκή το ξέρω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

nai rosebaby τα ειχα ολα ετοιμα πριν (εκτος απο λιγα πραγματα, τα οχι εντελως απαραιτητα δηλαδη). Κι εγω στις τελευταιες μερες του 8ου τα ψωνισα, μην αγχωνεσαι, αλλα αν μπορεις να προλαβεις εκπτωσεις παρτα τωρα.

Νεφελη, αποστειρωτη NUK, μου τον κανανε δωρο, και θηλαστρο ενα τυπου νοσοκομειακο της Ameda το οποιο ομως μου το εδωσε η κουμπαρα μου που το ειχε αγορασει γιατι ειχε κανει διδυμα.

Μην πας να αγορασεις θηλαστρο. Αν, λεμε αν, χρειαστεις για πληρη χρηση, νοικιασε ενα νοσοκομειακο και κανε τη δουλεια σου. Ολα τα αλλα ειναι μαπα. Ακομα και το δικο μου που ειχε προδιαγραφες νοσοκομειακου, η αγλαια απο το αλλο σαιτ, μου ειπε οτι εχανα πολυ χρονο με αυτο παρολο που και η ιδια το θεωρει καλο σαν θηλαστρο.

Αλλα εγω εκανα αποκλειστικες αντλησεις ολο το γαλα απο την πρωτη εβδομαδα μεχρι και δυο μηνων. Ειχε νοημα να εχω θηλαστρο. Αν εσυ τα πας καλα με το στηθος, δεν χρειαζεται καν να εχεις θήλαστρο, ή τοτε, και μονο τοτε πας και αγοραζεις ενα μικρο του εμποριου για να αφηνεις γαλα πισω αν χρειαστει να βγεις χωρις το μωρο. Να συμβουλευτεις ομως το αλλο σαιτ που προτεινουν θήλαστρα για καθε χρηση.

Κοριτσια βγηκα προχτες με μια φιλη μου που θηλαζει ακομα το μωρο της, και φορεσε κατι σαν ποδια απο πανω της για να μην φαινεται οτι θηλαζει και την κοιταζει ο κοσμος. Ηταν τελειο, τη ρωτησα απο που το πηρε και μου ειπε οτι το παρηγγειλε απο το ιντερνετ (περιπου5 ευρω) γιατι το εχουν σε ολα τα καταστηματα στο εξωτερικο αλλα κανενα στην ελλαδα. Μηπως εμεις στην ελλαδα δεν πολυθηλαζουμε? Λεω τωρα.

4Rnfp3.png

λες να είναι νωρίς που δεν μπήκα ακόμα στο 8 ?

αλλά δεν θα τα πάρω όλα απο τώρα , τα φορμάκια λέω και κανένα σεντόνι

είναι πολλά πράγματα και λεω να τα πάρω λιγα λιγα να μην μου φανούν πολλά τα λεφτα

τα μπιμπερό και τα λοιπά θα τα αφήσω αφου ερθουν τα πράγματα στο δωμάτιο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι μωρε, οποτε βολευεσαι, κι εγω δεν το εκανα γι αυτο το λογο, απλα ετσι ετυχε. Εγω φαντασου την κουνια πηγα και την παρηγγειλα 15 μερες πριν γεννησω γιατι ειχα λικνο οποτε δεν βιαζομουν και αν δεν μου καθοτανε στραβα, να γεννησω και να μην εχω παραγγειλει την κουνια, μπορει να το εκανα και αργοτερα για να πετυχαινα τις εκπτωσεις.

4Rnfp3.png

το πρόβλημα μου ξεκινά επειδή είμαι προληπτική μέχρι αηδίας που λένε

προσπαθώ να μην δίνω σημασία, άλλωστε τι νόημα έχει ο χρόνος όταν όλα πάνε καλά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

koritsia εγω θα παρω πολλα ειδη και απο τζαμπο..πχ.φορμακια..πετσετες και σεντονακια δεν ξερω αν εχουν κι αν ειναι καλα..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

τα πάντα έχει στα τζάμπο αλλά να ξέρεις οτι όλα είναι made in china οχι οτι αλλου δεν θα βρεις αλλά εκει είναι όλα

γενικά κινέζικα υπάρχουν παντού απλά πρέπει να προσέχεις το ταμπελάκι τι γράφει

το λεώ αυτο γιατι δεν θεωρούνται καλά ποιοτικός

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ζωζα μου εχουν και ειναι και παρα πολυ οικονομικα. απλα εμενα μου ειχαν πει, σε ρουχο, τιποτα απο τζαμπο, γιατι ειναι made in china και ειναι αμφιβολου ποιοτητας. Κι ενω κι εγω ηθελα να παιρνω απο εκει, τουλαχιστον μεχρι 6 μηνων δεν της εχω αγορασει τιποτα σε ρουχο. Σε πραγματα εννοειται πολλα. Μονο κατι πανακια τα οποια τα χρησιμοποιω για τον πωπο της. Αλλα πιατακια, κουταλακια και οτιδηποτε δεν αφορα υφασμα κι εγω απο εκει ψωνιζω. Αφου εχεις τις μισες και κατω τιμες.

4Rnfp3.png

εγω κατι ρουχα απο τζαμπο που ειχε η κορη μου απο 2 ως 3 ετων κ ειναι ουδετερα τα φοραει κ ο μικρος τωρα.μια χαρα διατηρουνται οπως κ φανελακια ολοσωμα ολα απο τζαμπο ειναι.τα φορεσε η μεγαλη κ μετα ο μικρος.κ να φανταστειτε οτι απο οταν αρχιζουν στερεες θελουν ρουχα καθε μερα κ αλλα.τον μικρο μεχρι κ 4 φορες τη μερα του αλλαζα ρουχα γιατι ηταν κ ειναι βρωμυλος.οταν αρχιζουν μπουσουλημα αστα...

μια χαρα τα ρουχα τιποταα δεν επαθαν

Επεξεργάστηκαν by Dimitra83

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...