Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

na sou po tin alitheia,ston katalogo tis mothercare ta eida kai pragmati kai mena to xt mou fanike idio me to xlr giati ki ego prosanatolizomai se kareklaki pou na koitaei pros ta piso alla den me apasxolei na koubonei sto karotsi.Apla,den ksero an eida kala...to xt einai ki auto apo neogennita-diladi ksaplonei entelos????

μπραβο δημητρα,χαρηκαμε παρα πολυ!!!!:-P:razz::-P:razz::-P

οπως σου εχω ξαναπει για τα κοριτσια της εξωσωματικης ,η εγκυμοσυνη σου οπως την παρακολουθουμε ειναι μια ονειρεμενη κατασταση,να εισαι ευτυχισμενη γλυκια μου:-P:wink::-P

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

ναι ειναι κι αυτο για νεογεννητα, η διαφορα που εχουν ειναι η εξης. Υπαρχει ενα καθισματακι αυτοκινητου ρεκαρο το οποιο εχει υποδοχή για να κουμπωνει στο xlr, ενω το xt δεν δεχεται καθισματακι.

4Rnfp3.png

μπραβοοοοοοο δημητρουλααααα καλως ηρθες στην παρεα μας με τις εγκυουλες!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

ναι ειναι κι αυτο για νεογεννητα, η διαφορα που εχουν ειναι η εξης. Υπαρχει ενα καθισματακι αυτοκινητου ρεκαρο το οποιο εχει υποδοχή για να κουμπωνει στο xlr, ενω το xt δεν δεχεται καθισματακι.

s'euxaristo!!Den ksero akomi pote tha katafero na pao na ta do ki apo konta alla san mia proti gnomi me voithises poly!!

Δημητρούλα είδες που στο είπα? Συγχαρητήρια!!!! Όλα να πάνε καλά και να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη! Καλως όρισες και στο club των εγκύων!!! Φυσικά μην εξαφανιστείς στις συζητήσεις του 1ου τριμήνου και σε χάσουμε!!

RKdwp3.png

καλως σας βρηκα κ ευχαριστω κ παλι!νεφελακι δεν αγχωνομαι μην ανησυχεις αλλα μια μερα δε θα σας πω ποτε θα σας κανω πλακα κ απο το πρωι ως το βραδυ θα σας λεω διαφορα αγχωμενα χχαχαχαχαχαχαχα

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ειμαι τελευταια στη σειρα εεε δε παιζω!!!!!σμουτς αντε μεινε να εχω παρεα!!!:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Δημητρούλα είδες που στο είπα? Συγχαρητήρια!!!! Όλα να πάνε καλά και να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη! Καλως όρισες και στο club των εγκύων!!! Φυσικά μην εξαφανιστείς στις συζητήσεις του 1ου τριμήνου και σε χάσουμε!!

οχι καλε σιγα μη φυγω!κανω εγω χωρις εσας?:lol::lol:

Holy Diver

Μολις γυρισα απο την δουλεια ...πτωμα...νηστικη και κουρασμενη αλλα θα εσκαγα αν δεν μαθαινα για την καινουρια εγκυουλα!!!!

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ :-P

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ....ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ ΕΕΕΕ???

Με εχει πιασει ενας τρελος πονοκεφαλος αλλο πραγμα!!!εχω και πολλες καουρες ...μιλαμε για απιστευτες καουρες..ουτε πορτοκαλαδες δεν μπορω να πιω πια!!τι να κανω βρε κοριτσια???:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

σε ευχαριστω βανιλλιτσα!!!αχ σορρυ που σας εβαλα σε αγωνια ρε κοριτσια αλλα μαρεσε που το μοιραστικα μαζι σας:D

βανιλιτσα τσιχλες καλα λεει το σμουτσακι με μεντα ομως

πορτοκαλαδες κ τετοια χειροτερα τα κανουν

να μη τρως λιπαρα κ ψωμια κ γλυκα κ τα γευματα σου να ειναι μικρα κ συχνα

πχ αντι για 3 φορεσ κανονικο φαι ...να τρως 6 φορες απο μισο την καθε φορα

ξερω απο καουρες αχχχ ασε νομιζα οτι ειχα πυρσους στον οισοφαγο!

καμια σοδα με λεμονι ισως βοηθησει εμενα με ανακουφιζαν

Holy Diver

Δήμητραααααααααα!!!Εγκυούλα!!!!!!Συγχαρητήρια!!!!!!!!Με το καλό!!!!!!Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου η έναρξη της εγκυμοσύνης της Δήμητρας να φέρνει μόνο χαρμόσυνα γεγονότα στην παρεούλα μας!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...