Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

δεν έφαγα ακόμα 5 σχολάσε σε μισή ώρα δηλαδή και θα πάω να φάω

με ένα σάντουτσ είμαι όλη μερα

καλά και λίγο γάλα με δημιτριακά στις 8:30 το πρωι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτος περιμενει την κορη :tongue: τι να πει δε ξερεις αντρες!μεσα στην χαρα που θα εχουμε μωρο κ απο την αλλη καμαρωνει για τα σπερματοζωαρια του ':rolleyes: ψωναρα!

Holy Diver

Διαφημίσεις

εσύ δήμητρα τα έχεις και τα δύο τωρα και αγοράκι και κοριτσάκι

οπότε δεν σε πειράζει ότι και να είναι

τώρα ο άνδρας που θέλει κοριτσακι τι να πω

κάτι θα ξέρει, ίσως να σπασει αυτο που λένε οτι οι άνδρες θέλουν αγορια

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εμενα δε με πειραζει οτι κ να ειναι σε κανενα παιδι δεν ειχα προβλημα.

τωρα ο βασιλης θελει να εχει λεει εναν γιο για να τον εχει μαγκα:shock::shock:

αλλα πιο πολυ του αρεσουν οι μπεμπες γιατι λεει τις φορας τα φουστανακια κ τις κορδελιτσες κ ειναι ζουμπουρλες:tongue::tongue: αστον αυτος θα τρεχει με 2 κορες :tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

kalispera koritsia,

polla nea diavasa teleutaia-dysaresta alla kai euxarista!Euxomai dynami kai kouragio sta koritsia pou prepei na kseperasoun tis dyskolies kai sygxaritiria stin Dimitra...bravo-3 paidia???Iroida..Alitheia Dimitra se poia poli tis Germanias meneis??Ego imoun gia ena examino sto Dortmund-prin 10 xronia vevaia- kai akouga oti tis stirizoun poly tis oikogeneies kai tis mamades akomi pio poly!!Kata ta alla...o kairos pernaei ee????Diavasa kai gia agores..ego den exo psonisei tipote..Eriksa mia matia gia karotsakia kai eno mou aresei poly to maclaren diavasa kapou kai gia ena tis chicco lite..kati tetoio!!Nomizo oti i Smouts to kserei...an ginetai Smouts mou les ksana tin gnomi sou????

λοιποιν, εγω εχω το maclaren xlr ειμαι πολυ ευχαριστημενη, αλλα αν διαλεγα τωρα ξανα μακλαρεν, θα επαιρνα το xt, που εχει τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα, απλα δεν υπαρχει δυνατοτητα να κουμπωσει το καθισματακι αυτοκινητου πανω (που ουτως ή αλλως δεν το πηρα) γιατι ειναι πιο ελαφρυ κατα ενα κιλο και λιγο πιο μαζεμενο σαν καροτσι.

Ελεγα ομως οτι οταν σταματησα απο τη δουλεια μου κανανε δωρο οι συναδελφοι ενα καροτσι της κικο το Liteway που ειχε τα ιδια χαρακτηριστικα με αυτα τα δυο καροτσια της μακλαρεν, ηταν πιο ελαφρυ και πολυ μαζεμενο. Αν και το βρισκω λιγο πιο "γυμνο", νομιζω οτι ειναι μια χαρα καροτσι και πολυ πιο οικονομικο απο τα μακλαρεν. Εγω αν δεν ειχα αγορασει το μακλαρεν, θα το κραταγα.

4Rnfp3.png

Συγχαρητήρια!!!

Ζήλεψα και εγώ από το Smoutsaki, είμαι πολύ συγκινημένη.

Τι ευχαριστα νέα είναι αυτά Δημητρούλα. Να σε δω τώρα αν τηρείς τις συμβουλές που μας έδινες... Με το καλό να το δεχτήτε, να έχεις μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη και με όσο τον δυνατό λιγότερα νεύρα. Χαχα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...