Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω κοριτσια με θελετε σαυτο το θεμα η να φυγω επειδη ειμαι 1ο τριμηνο:rolleyes::tongue::lol:

το τσιγαρο θα προσπαθησω να κοψω μαχαιρι οπως κ την πρωτη φορα,ελπιζω να το καταφερω

εγω σκεφτομαι τα νευρα που θα εχω εξαιτιασ της προγεστερονης που αρχιζω απο αυριο

αχχχχ ποιος θα με ανεχτει παλι...

Holy Diver

Διαφημίσεις

πρώτον και βέβαια σε θέλουμε με αυτή την λογική εγώ είμαι τρίτο τρίμηνο

και δευτερον ηρεμία και λογική χρειάζεται , το έχεις περάσει οπότε δες τι σε ηρεμή και σε βοηθά να πέρνεις λογικές αποφάσεις.

το τσιγάρο είναι μια αποφαση και το ξέρεις πες ένα τέλος και μην το βάλεις ξανά στο στόμα σου. δεν χρειάζεται να καπνίζεις ακόμα και αν δεν είσαι έγκυος

σκέψου ότι τωρα είσαι μάνα και αυτα τα παιδιά σε θέλουν γερή και δυντατή μέχρι τα βαθιά σου γεράματα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι εχεισ δικιο για το βρωμοτσιγαρο αν κ θα μου ηταν πιο ευκολο να το σιχαθω οπως παθαινουν πολλες εγκυες.αλλα αφου το εκοψα μαχαιρι μια φορα αρα μπορω κ παλι!

ελπιζω να μην εχω πολλα νευρα αυτη τη φορα κοριτσια.σας λεω ημουν μια υστερω τις προηγουμενες φορες κ λογω ορμονων αλλα κ προγεστερονης ελπιζω να μην κανω μπαμ τοσο ευκολα παλι

να ειστε καλαααααα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Τι ωραια τι ωραια, δεν ξερεις ποσο εχω χαρει ρε δημητρουλα.

Αλλααααα, πρεπει να φυγεις απο εδω να πας στο πρωτο τριμηνο. χαχαχαχααα

Τι λετε κοριτσια, να την κρατησουμε κι εδω μεσα?

Χαχα, για μενα λεγαμε τον προηγουμενο μηνα, και να τα τωρα.

ποτε γεννας με το καλο?

Εχω παθει overdose χαρας

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...