Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νεφελη ,το πιο περιεργο ειναι οτι εγω δεν μαλωνω ευκολα,και τωρα με την εγκυμοσυνη δεν ξεκιναω εγω τα θεματα,ισα ισα που δεν τ θιγω για να ειμαι ηρεμη,αλλα αμα μου πουν κατι δεν μπορω να σταματησω τα κλαματα...μεχρι που θα παει αυτο βρε κοριτσια?αν ειμαι ετσι τωρα μετα την γεννα ,που μιλανε για επιλοχια καταθλιψη ,πως θα ειμαι?

αθηνα εχω βγαλει και εγω καποια σπυρακια,κια αυτο ορμονικο ειναι,το λενε και τα βιβλια

εγω το 1ο τριμηνο ειχα βγαλει και στο σωμα απο το στερνο και πανω και στην πλατη ,τρομοκρατηθηκα ,ρωτησα ,ηταν η αντιδραση στις ορμονες του πρωτου τριμηνου,οταν μπηκα στον 4ο σχεδον εξαφανιστηκαν

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

νεφελη ,το πιο περιεργο ειναι οτι εγω δεν μαλωνω ευκολα,και τωρα με την εγκυμοσυνη δεν ξεκιναω εγω τα θεματα,ισα ισα που δεν τ θιγω για να ειμαι ηρεμη,αλλα αμα μου πουν κατι δεν μπορω να σταματησω τα κλαματα...μεχρι που θα παει αυτο βρε κοριτσια?αν ειμαι ετσι τωρα μετα την γεννα ,που μιλανε για επιλοχια καταθλιψη ,πως θα ειμαι?

αθηνα εχω βγαλει και εγω καποια σπυρακια,κια αυτο ορμονικο ειναι,το λενε και τα βιβλια

εγω το 1ο τριμηνο ειχα βγαλει και στο σωμα απο το στερνο και πανω και στην πλατη ,τρομοκρατηθηκα ,ρωτησα ,ηταν η αντιδραση στις ορμονες του πρωτου τριμηνου,οταν μπηκα στον 4ο σχεδον εξαφανιστηκαν

αλλο θεμα κ αυτο πο με εχει μπερδεψει ποτε αλλαζουμε μηνα?κανονικα καθε 4 εβδομαδες?

Διαφημίσεις

όχι δεν αλλαζουμε καθε 4 εβδομάδες

κανονικά το πρώτο τρίμηνο και κάθε τρίμηνο έχει 13 εβδομάδες οι γιατροί μετράνε σε εβδομάδες αλλα για τις γυναίκες είναι πιο εύκολο να μιλάνε σε μήνες

αλλάζεις μήνα υποκειμενικά κάθε ιδια ημερομηνία με την πητ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοριτσια οταν γεννησα την κορη μου μια βδομαδα μετα,επι 15 μερες εκλαιγα απο το πρωι ως το βραδυ χωρις λογο.μαλλον καταθλιψη ηταν δε μπορω να υποθεσω κατι αλλο

Holy Diver

κοριτσια οταν γεννησα την κορη μου μια βδομαδα μετα,επι 15 μερες εκλαιγα απο το πρωι ως το βραδυ χωρις λογο.μαλλον καταθλιψη ηταν δε μπορω να υποθεσω κατι αλλο

περασε η ξαδερφη μου επιλοχια καταθλιψη και εκλαιγε και εκεινη ολη μερα και χωρισ σταματημο..μονο που την περασε λιγο πιο εντονα γιατι δεν ηθελε να βλεπει ουτε το μωρο της..ευτυχως της περασε σχετικα γρηγορα.το παθαινουν ολες οι γυναικες αυτο ρε κοριτσια?:confused:

οχι βρε δε το παθαινουν ολες κ οσες το παθαινουν δεν ειναι στον ιδιο βαθμο.εγω πχ εκλαιγα 2 εβδομαδες καθε μερα αλλα το μωρο το ειχα αγκαλια κ το φροντιζα κανονικα.

στον γιο μου ομως δεν ειχα τιποτα τετοιο.ολα ηταν μια χαρα

επειδη οπως σου ειπα δε συμβαινει παντα:wink:

Holy Diver

Διαφημίσεις

η δική μου γνώμη είναι μια

όταν η γυναίκα ξαφνικά μένει στο σπιτι για 40 μέρες και το μόνο που κάνει είναι να ξυπνάει καθε 2 ώρες να ταιζει και να αλλάζει το μωρό είναι μαθηματικός βέβαιο ότι θα πάθει κατάθλιψη

εγώ δεν θα κάτσω μέσα 40 μέρες ουτε βδομαδα να σου πω

το μωρό μπορει να κάνει κανενα 20 ημερο αναλογα τον καιρό βέβαια μπορει και λιγότερο

στις μέρες μας είναι παράλογο να μένεις μέσα 40 μέρες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

η δική μου γνώμη είναι μια

όταν η γυναίκα ξαφνικά μένει στο σπιτι για 40 μέρες και το μόνο που κάνει είναι να ξυπνάει καθε 2 ώρες να ταιζει και να αλλάζει το μωρό είναι μαθηματικός βέβαιο ότι θα πάθει κατάθλιψη

εγώ δεν θα κάτσω μέσα 40 μέρες ουτε βδομαδα να σου πω

το μωρό μπορει να κάνει κανενα 20 ημερο αναλογα τον καιρό βέβαια μπορει και λιγότερο

στις μέρες μας είναι παράλογο να μένεις μέσα 40 μέρες

και εγω για 40 μερες ουτε που το συζητω!!

ακόμα δεν το έχω πιστέψει οτι σε 2,5 μήνες το αργότερο θα έχω το μωράκι μου στα χέρια μου.

την παρασκευή μια ξαδέρφη πρώτη του άνδρα μου γέννησε και πηγαμε να την δούμε

είχαμε 2,5 μήνες διαφορά

της λέω άντε τυχερή τέλειωσες εσύ , η σειρά μου τώρα

καλα μεσα σε 2 χρόνια πήγα 5 φορές στο γένεσις για γέννες ελπίζω η επόμενη να είναι η δική μου

Επεξεργάστηκαν by rosebaby

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοριτσια με πηραν τηλ απο τον γυναικολογο.χοριακη 24 αρα ειμαι.λυθηκε το μυστηριο!17 μαρτιου μου εκλεισε υπερηχο κ αυριο να παω να μου γραψει προγεστερονη.

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...