Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν είναι τρελό τελικά πως εμεις οι άνθρωποι θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απο ότι είναι ?

πριν λίγες μέρες δεν ήθελες ακομα παιδάκι , ναι ξέρω η αγωνία για το αν είσαι η οχι είναι που τα κάνει όλα

απλά προσπάθησε να μην το σκεφτεσαι καθόλου

οτι έγινε έγινε δεν αλλάζει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ολα καλα θα πανε μν ανησυχεις!!!η περιπτωση η δικη μου δεν υπαρχει στην αρχη δεν ειχα καθολου ναυτιες κ χθες εβγαλα τα εντερα μου,πως το δικαιολογεις αυτο???ασε χαλια...κατα τα αλλα η κατασταση διωρθωνεται λενε μετα τον 3ο

δεν είναι τρελό τελικά πως εμεις οι άνθρωποι θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απο ότι είναι ?

πριν λίγες μέρες δεν ήθελες ακομα παιδάκι , ναι ξέρω η αγωνία για το αν είσαι η οχι είναι που τα κάνει όλα

απλά προσπάθησε να μην το σκεφτεσαι καθόλου

οτι έγινε έγινε δεν αλλάζει

ε ναι αυτο ειναι το θεμα να ξερω η ειμαι η οχι.τοσες μερες μεσα στην αμφιβολια μου εσπασαν τα νευρα

Δημητρούλα αυτό το αποτέλεσμα εμένα μου είχε βγεί 1 εβδομάδα περίπου μετά την σπερματέγχυση.

ααα εσυ ησουν πολυ νωρις.εμενα η ελευθερη επαφη ηταν 8/2 αρα πριν 15 μερες

Holy Diver

Διαφημίσεις

στις 16.00 σημερα βγαινει η χοριακη κ θα παρω τηλ!σε ποια εβδ ησουν jasmini?

ναι ρε δημητρα, κι εγω νομιζω οτι βγηκε 16 μοναδες και σου λεω εισαι εγκυος. μετα που το ξαναδιαβασα καταλαβα οτι εννοεις στις 4. παντως κι εγω ετσι ξερω, οτι πανω απο 5 μοναδες ειναι εγκυμοσυνη. Αντε να δουμε, αγωνιουμε μαζι σου

4Rnfp3.png

Δήμητρα όπως το έγραψες έκανα χωριακή και βγαίνει 16.00, κάποιες κοπέλες καταλάβαμε ότι βγήκε το αποτέλεσμα και είναι 16 μονάδες. γι αυτό γράφουνε οποιαδήποτε τιμή πάνω από 0,1 είναι εγκυμοσύνη. Ενώ δεν βγήκε ακόμη και το περιμένεις στις 4 το απόγευμα.

Υπομονή λιγο ακόμη.

ολα καλα θα πανε μν ανησυχεις!!!η περιπτωση η δικη μου δεν υπαρχει στην αρχη δεν ειχα καθολου ναυτιες κ χθες εβγαλα τα εντερα μου,πως το δικαιολογεις αυτο???ασε χαλια...κατα τα αλλα η κατασταση διωρθωνεται λενε μετα τον 3ο

δεν υπαρχει κανονας-εγω δεν εκανα ουτε μια φορα εμετο το 1ο τριμηνο και μολις μπηκα στον 4ο ...χαμος

εμενα παντως με βοηθησε να εχω φρυγανιες διπλα μου στο κρεββατι και πριν σηκωθω ετρωγα μια-ανακατευομουν με αδειο στομαχι...ειναι σπαστικο....

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Με έπιασε και εμένα μια αγωνία πριν λίγο. Οτι να ναι οι ορμόνες, έβαλα τα κλάματα και πήρα τον άντρα μου και του έλεγα δεν θα προλάβουμε να πάρουμε τα πράγματα που μας λείπουνε. Ακόμη δεν μπήκα στον 7ο εντωμεταξύ.

Γκέλυ μου αυτές οι εντάσεις είναι το ορμονών, και εγώ μαλώνω σχεδόν με όλους. Δεν θέλω να βλέπω άνθρωπο πολλές φορές.

Διαφημίσεις

κ κατι αλλο,πειτε μου βρε κοριτσια....σπυρια δεν ειχα ποτε ουτε καν στην εφηβεια και τωρα εχω γεμισει!!!βγαζει σπυρακια καμια απο εσας???

εγώ μπαίνω 11 μαρτιόυ στον 8 και λέω να αρχίσω απο τώρα να πέρνω σιγά σιγά κάποια πραγματα να μην μου έρθουν όλα μαζι , οικονομικά λεω

για τον τοίχο θα αποφασίσω αυτη την εβδομάδα οποτε μεχρι την αλλη να το έχω ετοιμο

και μετά το καθαρισμά να μου φέρουν τα έπιπλα

μέχρι 15 μαρτιου δηλαδή

γιατι 11 απριλίου μπάινω στον μήνα μου να μην έχω το δωμάτιο έτοιμα κανα μηνα νωρίτερα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κ κατι αλλο,πειτε μου βρε κοριτσια....σπυρια δεν ειχα ποτε ουτε καν στην εφηβεια και τωρα εχω γεμισει!!!βγαζει σπυρακια καμια απο εσας???

εγώ πάντα είχα λίγα κυρίως όταν περίμενα περίοδο και συνεχίζω να βγάζω

όταν διαβάζω ότι η επιδερμίδα της εγκύου λάμπει τσατίζομαι :-(:-(:-(:-(

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αχ σορρυ κοριτσια εννοουσα οτι βγαινει το αποτελεσμα στις 4 το απογευμα αχχαχαχαχα σας μπερδεψα:tongue:

αθηνα μια φιλη μου εβγαζε αρκετα σπυρακια στην εγκυμοσυνη.ορμονικο ειναι

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...