Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νεφελάκι μπράβο και σε εσένα. Ωραία να ακούμε τέτοια καλά νέα να πέρνουμε κουράγιο όλες! Τώρα Νεφελάκι που έχετε και σίγουρο το φύλο σίγουρα θα αρχίσουν τα όνειρα να παίρνουν μια πιό συγκεκριμένη μορφή!!

Ετσι είναι Jasmini μου, τώρα αρχίζω και ονειρεύομαι φορεματάκια και κορδελίτσες. Ηδη από αύριο θα βγω να της πάρω το πρώτο της φορεματάκι και την πρώτη κορδελίτσα για τα μαλλιά!

Κοριτσάκια καλημέρα.

Τι κάνετε?

Εγώ περιμένω σε λίγο να έρθει η γυναικα για καθάρισμα στο σπίτι.

Ταυτόχρονα σπάω και το κεφάλι μου για το πως θα κάνω το παιδικό δωμάτιο και σε πιο από τα δύο ελεύθερα δωμάτια του σπιτιού θα γίνει.

Διαφημίσεις

νεφελη μου ολα καλα δηλ.δοξα το θεο!ρε κοριτσια εμενα ολα τελεια απλα στην αριστερη κοιλια της καρδιας βρηκε μια κουκιδα ηχογενης εστια λεγεται ..την εχουν συνδεσει με το συνδρομο νταουν αλλα μου ειπαν και οι δυο γιατροι οτι εμφανιζεται σε πολλα μωρα κι οταν η αυχενκη ειναι τελεια οπως η δικια μου 0.9 και η ηλικια καλη (26)και ολες οι εξετασεις και οι μετρησεις πολυ καλες το ξεχμ=ναμε τελειως δεν ειναι τιποτα ειπαν.ουτε καν μιλησαν για αμνιοπαρακεντηση..λετε να μη το σκεφτομαι???

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Καλημερα κοριτσια.

Μπηκα νωρις νωρις κι εγω για να μαθω τα νεα σας γιατι θα φυγω σε λιγο και θα λειπω ολη τη μερα. Και θα με ετρωγε η αγωνια.

Μπραβο Ζωζα, που πηγαν ολα καλα, αφου σου λενε οτι δεν ειναι τιποτα, απλα δεν ειναι τιποτα. Μην αγχωνεσαι.

Μπραβο Νεφελακι μου, μην σε ξανακουσω να γκρινιαζεις για αγχος θα σε φαω κακομοιρα μου. Και να διαλεξεις το μεγαλυτερο δωματιο απο τα δυο για παιδικο. Αν ειναι του ιδιου μεγεθους, το πιο μακρινο (εκτος κι αν αυτο ειναι στην αλλη ακρη του σπιτιου). Τελεια, τελεια, τι ωραια που θα κανεις κοριτσακι. Κι εμεις το πρωτο της ρουχαλακι το πηραμε οταν μαθαμε το φυλλο στη Β επιπεδου. Μάλλον το κανουν ολοι απ' οτι φαινεται δεν ημασταν οι μονοι χαζογονεις.

Μπραβο και στη Δημητρα για τις σωστες προβλεψεις της. Εισαι Ντοκτορ το εχουμε πει. Οσο για το πως κανει τις προβλεψεις, εχει στρογγυλη μπαλα (ακουστε με που σας λεω...)

Εμενα θα μου πει καποιος πως να ξαναπετυχω κοριτσακι οταν ξαναμεινω εγκυος?

4Rnfp3.png

Γεια σου Ζωή μου.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για κάτι που οι γιατροί σε διαβεβαιώσανε ότι δεν είναι τίποτε ανησυχητικό. Κοίταξε να το χαρείς και να χαρώσεις.

Γεια σου Smoutsaki μου.

Το μεγαλύτερο από τα δύο δωμάτια λες ε! Γιατί θα μπούνε πολλά πράγματα θα μου πεις. Εσύ τι πήρες από έπιπλα στο δωμάτιο?

εμεις ξεραμε απο το περασμενο μηνα οτι περιμενουμε μπεμπουλα και χτες το σιγουερεψαμε!εγω θα την εχω για κανα χρονο την κουνια της στο δωματιο μας!να την βλεπω συνεχεια και να νιωθει κι αυτη ασφαλεια!ουφ περασε κι αυτο τωρα περιμενουμε τη φιφη μας να κανει την εξεταση και μετα ολες με τη σειρα η vanilitsa....κτλ:lol::lol::lol:

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Nefeli τι ωραια νεα !!!!

Ζοζα ολα καλα και με την δικη σου β επιπεδου

αντε εγω εχω ακομα μερες για την β , αρχες φεβρουαριου τοτε θα ειμαι 22 εβδομαδων .

Ανυπομονω να ερθει η μερα αν και με αγχωνει λιγο.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

:Pκαλημερα καλημερα καλημερα και απο μενα......μωρε τι κοριτσομανες εδω μεσααααα.....μαζευτητε αγορομανεεεεεες μας φαγανεεεε:lol::lol::lol:!!!!

Ολα καλα λοιπον για τις πρωτες κυριες β-επιπεδου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑ αντε και στο κεφαλακι μας σιγα σιγα!!!!

smoutsaki μου να ευχεσαι και το δευτερο μωρακι να ειναι υγιεστατο οπως και το πρωτο και ολα τα αλλα περι φυλου αστα!!!

δεν υπαρχουν συνταγες .....οτι μας δινει καλοδεχουμενο!!!εξαλλου τα ζευγαρακια ειναι το ΤΕΛΕΙΟ!!!Η Δημητρα ας πουμε εχει δημιουργησει μια πολυ ομορφη και ολοκληρωμενη οικογενεια αν και την βλεπω με αλλα δυο αργοτερα???εεεε????Μικρουλα εισαι ακομα και μαλιστα πολυ δραστηρια.....

Εγω παντως βρε κοριτσια που πηρα τον γιατρο τηλ μου ειπε πως για καλητερα αποτελεσματα της β , παμε μετα την 21η βδομαδα!!Λετε να ξαναπροσπαθησω μηπως με δει νωριτεραααααα :?::rolleyes:!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

και μενα μου ειπε καλυτερα στις 22 βδομαδες και να σου πω την αληθεια αγχωθηκα μηπως ειναι αργα !!!

fairy μου το εχεις ¨ακουσει¨το νινι σου??μη μου πεις πως εχεις και συ μπεμπα(νυφη?)!!!!

ετσι μου ειπε και μενα και νευριασα, αλλα λιγο υπομονη ακομη εεε???που θα την κανεις εσυ την εξεταση??εγω στο ΜΗΤΕΡΑ .

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Ασε εγω το ακουγα νωριτερα και τωρα το ακουω πολυ λιγο και σπανια.

Για το Φυλο ακομα δεν ειμαστε σιγουροι, περιμενω την β να σιγουρευτω .

Παντως αυτο το τριμηνο δεν νιωθω εγκυος .Νιωθω να πεταω ουτε μια υπνηλια δεν εχω.

Την εξεταση θα την κανω στο Λητω .

Ποσο εισαι εσυ?

καλε βαλτε τα τικερακια σας !! που πηγαν? με το καινουριο site δεν φαινονται .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...