Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα γίνω γραφική αλλά νιώθω καλύτερα με αυτά που μου έγραψες γιατί ως συνήθως έχεις σωστή επιχειρηματολογία. ❤️ Σε ευχαριστώ πολύ !

Θα έχω άδικο όμως να ξενερώσω αν τελικά τα χάσω ; Θα το έχω το άγχος το σκ, δε στο κρύβω. Έχω χαρεί που είχα 2 με φυσικό εντελώς! Στην άλλη ωοθηκικη είδαν λέει κ αρκετές καταβολές. Δε ξέρω που τις βρήκα.

Τα voltarene 75 που καθυστερούν λέει ωορρηξία τι ακριβώς κάνουν ; Εγώ αλλα voltarene ήξερα. 

Κατάλαβα. Εγω γενικά υπάκουη είμαι αρκεί να εμπιστευτώ κάποιον. Είναι να μη φορτώσω μόνο. Θύμισε μου κορίτσι μου, πόσες ωοληψιες είχες κάνει εκεί;

Ε εντάξει δεν είπα να μου υπογράψουν συμβόλαιο αλλά εδώ ένιωσα πως το αφήνουμε στο φλου με την απάντηση που πήρα πως δε πάμε ενάντια στη φύση. Η φύση στη δική μου περίπτωση δε τα έφερε όλα όπως ήθελα, για αυτό κάνω εξωσωματική. Τεσπα, ξέρει καμία κοπέλα αν η ovitrelle ως trigger shot καθυστερεί την ωορρηξία για να γίνει στις επόμενες 36 ώρες; Ή την επισπεύδει ;

Έχω κάνει 12 ωοληψίες σε ένα χρόνο. Δεν έκανα κάθε μήνα, αλλά έκανα διπλές κάποιους μήνες.

Η ovitrelle ωριμάζει τα ωάρια και ρυθμίζει χρονικά την ωορρηξία, δεν την επισπεύδει. 

Τα κανονικά βολταρέν είναι, και άλλη δοσολογία να πάρεις την κάνουν τη δουλειά. Εμένα μου είχαν πει κάποια στιγμή πάρε ό,τι βολταρέν έχεις. Τώρα με τι μηχανισμό δουλεύουν δεν ξέρω.

Αν μείνεις εκεί θα πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι θα ακολουθείς χωρίς πολλές εξηγήσεις, δυστυχώς. Αλλά όταν δεις ότι όλα θα πηγαίνουν καλά, θα γλυκαθείς...

Εγώ πουθενά αλλού δε θα μάζευα 24 αυγουλάκια, είμαι σίγουρη!

Βέβαια πρέπει να είσαι και επάγρυπνη, γιατί γι'αυτούς είμαστε απλώς πελάτισσες.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Για το μωρό στο μαιευτήριο:

1. Φορμάκια

2. Εσώρουχα

3. Ζακετάκι ή σάκος εξόδου

4. Καλτσάκια

5. Σκουφάκι

6. Γαντάκια

7. Κουβερτούλα

8. Πάνες

9. Λαβέτες

10. Πάνες αγκαλιάς

11. Ομφαλεπίδεσμοι

12. Πιπίλα με θήκη

13. Μωρομάντηλα

14. Πορτ μπεμπε ή κάθισμα αυτοκινήτου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παιδια το μονο που εχω κατασταλαξει σιγουρα ειναι το μεγαλο αυτοκολλητο που θα βαλω πανω απο το λικνο της μπεμπας..στο ανατελω εκει που λεει για το δωματιο διακοσμηση princess με την καρδουλα που ειναι ροζ μου αρεσε πολυ!το τελευται που επρεπε να σκεφτω ειναι η διακοσμηση...αναποδη ειμαι!εγω θα το εχω το μωρο στην κρεβατοκαμαρα στην αρχη λικνο και μετα κουνια που γινεται κρεβατι..α και σιγουρα θα χρειαστω συρταριερα αλλαξιερα..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ζώζα φυσικά και θα χρειαστεις συρταρίερα με αλλαξίερα

που θα το ακουμπας το παιδί για να το αλλάζεις ?

εκει πάνω θα έχεις και το ειδικό πλαστικό δίπλα και τα διάφορα που χρειάζεται , κρέμες , πουδρες και λοιπά

και εγω θα πάρω λίκνο γιαι την αρχή και μετα στο κρεβατάκι του

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοριτσια καλημερα και απο μενα

εγω δεν εχω εμπειρια απο γεννα,θα ειναι το πρωτο μου παιδι ,αλλα απο συζητησεις με φιλες μου ,νομιζω τοι μπορω να σας δωσω τις εξης 2 πληροφοριες σχετικα με την λιστα μαμας-μπεμπε

για την μαμα,μας ερχεται πιο ακριβα τα σλιπ μιας χρησης με τις σερβιετες ,η καλυτερη λυση ειναι αυτο το προιον που ειναι σλιπ και πανα για την ακρατια των γυναικων,μου ειπαν οτι ειναι πιο βολικο και ξεκουραστο,ειδικα αν εχεις κανει καισαρικη

επισης μην παρετε πολλα μπιμπερο στην αρχη γιατι τελικα μπορει το μωρακι να μην τις θελει τις θηλες απο τα συγκεκριμενα μπιμπερο και να αναγκαστητε να τα ξανααγορασετε απο αλλη μαρκα,στην αρχη θελει δοκιμη γιατι συνηθως θελουν το μπιμπερο που συνηθιζουν απο το μαιευτηριο

αυτα....

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Γεια σας, ηρθε η μια εμπειρη μανουλα.

Ναι νεφελακι μου, δυστηχως η μικρουλα κρυωσε, μαλλον μετα την πισινα, αλλα ευτυχως μονο μυξες εχει, αλλα τη δυσκολευουν πολυ.

Χτες το βραδυ, καταλαβα τι σημαινει μανουλα για τα μωρα μας παιδια. Η μικρη στον υπνο της εκλαιγε, γιατι δεν μπορουσε να παρει ανασα, της βαζαμε ορο, της τραβουσαμε τις μυξες, αυτη την ενοχλουσε πολυ και εκλαιγε σπαρακτικα, την κραταγε ο μπαμπας της αγκαλια και ουρλιαζε, την επαιρνα εγω, και κουρνιαζε στην αγκαλια μου και σταματαγε το κλαμα. Ο αντρας μου "ζηλευε" και καταλαβαμε τι θα πει αγκαλια μανουλας για το μωρο. Μεγαλειο.

Χτες γνωριστηκα και με την Μπουμπου μας. Ειναι πολυ καλη και κοντήηηηηηηηη, που να σας λεω.

Λοιπον στα θεματα σας τωρα, εγω χρησιμοποιω φανατικα ΝUK, μπιμπερο, αποστειρωτη, πιπιλες, κουταλακια φαγητου. Εχουν ορθοδοντικες πιπιλες και γενικως εχω ακουσει (γι αυτο και κατεληξα σε αυτη τη μαρκα) οτι τα μπιμπερο της ειναι τα μοναδικα που δεν εχουν στο γυαλι τους καποια επιβλαβη ουσια. Οποτε ολα τα αλλα τα απερριψα. Για τον πρωτο καιρο θα χρειαστειτε (εαν δεν θηλασετε, πραγμα το οποιο απευχομαι) ενα αποστειρωτη, 2-3 μπιμπερο μικρα η μεγαλα, πιπιλες. Δεν χρειαζεται να καταφευγετε σε υπερβολες στον αριθμο των προιοντων που θα αγορασετε.

Φορμακια, επειδή στην αρχή λερωνονται πολυ, απο κακα, τσισα κλπ παρτε μια 12αδα για να μην ειστε με το αγχος να πλενετε ολη την ωρα. Σαλιαρες εγω βολευομουν με πανινες, τωρα που τρωει χρησιμοποιω πλαστικες. Σελτεδακια για την αλλαξιερα αρκετα και 2 μεγαλα για την κουνια.

Ρουχα θα σας φερουν αρκετα, αλλα μπορει να ειναι για μεγαλυτερη ηλικια. Η αν ειναι για τους πρωτους μηνες μπορειτε να τα αλλαξετε εσεις για μεγαλυτερα. Γενικως μην βασιζεστε στο τι μπορει να σας φερουν γιατι πρεπει να ειστε ετοιμες οταν γυρισετε.

Θυμιστε μου τι μηνες γεννατε, να σας πω ειδικοτερα απο ρουχαλακια και τετοια.

Απο φαρμακειο, γαζουλες για τον αφαλο, καθαρο οινοπνευμα, αμπουλες φυσιολογικου ορου, βαμβακακια, μωρομαντηλα, χαρτομαντηλα γραφειου, κρεμα για συγκαματα, ψαλιδακι νυχιων, βουρτσα, επιθεματα στηθους για σας για το θηλασμο.

Μπουρνουζακια 2 τουλαχιστον, πετσετακια για το μωρο, αλλα για το κρεβατι του εκει που ακουμπαει το κεφαλι του γιατι φευγουν γαλατακια συνεχως, αλλα για τον πωπο της και αλλα για τα ρεψιματα. Αυτα που εβαζα, και ακομα βαζω στο κρεβατι της, ειναι πολυ μαλακα. Τα αλλα ειναι απο ΙΚΕΑ και ΤΖΑΜΠΟ.

Για το μαιευτηριο, Σουτιεν θηλασμου, μπιτζαμες και νυχτικα που να εχουν κουμπακια, δεν χρειαζεται να αγορασετε ειδικα θηλασμου, κρεμα για θηλες purelan ή LANCINOh καμια αλλη, πετσετουλες για να σκουπιζετε το στηθος σας οταν το πλενετε με νερο καθε φορα πριν και μετα (οχι μαντηλακια), σλιπ εγω χρησιμοποιησα τα κανονικα μου, σερβιετες μου εδινε το μαιευτηριο και πριν βγω χρησιμοοπιουσα always, παντοφλες, σαγιοναρες για το μπανιο, καλληντικα, πανακια για το μωρο τα μικρα τετραγωνα και μερικες πανες μεγαλες υφασματινες για να το παιρνουν αγκαλια οι δικοι σας και να μην ακουμπαει στα ρουχα τους. Εγω κοχυλια δεν χρησιμοποιησα γιατι δεν τα ηξερα. Τωρα παιζει ρολο αν θα γεννησετε σε δημοσιο η ιδιωτικο. αλλα θελει το ενα αλλα θελει το αλλο. Παρτε ομως και μπιτζαμες και νυχτικο για την περιπτωση ΦΤ ή ΚΤ που βολευεστε καλυτερα με το ενα η με το αλλο.

Επεξεργάστηκαν by Smouts

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

σμουτσ τόση ώρα αντιγράφω και φτιάχνω λιστα

εγώ έχω πητ 11 μαιου αλλα μπορει να είναι και απρίλιο

εκτος απο μπιμπερο και πιπίλα αποστειρωτη τι αλλο πρέπει να έχω ?

απο κουταλάκια πιατάκια δηλαδή ?

και απο τα ρουχα του εκτος απο φορμάκια για εσώρουχα τι άλλο ?

γαντάκια υπνου ?

φορμάκια εξόδου ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

τιποτα απο κουταλακια και πιατακια, αυτα μολις μπει στον 6ο, μεχρι τοτε μονο γαλα οποτε μην βιαζεσαι για τα υπολοιπα

τωρα για ρουχα, θα παρεις κοντομανικα φορμακια 0-3 κ

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα, Σμουτσάκι πάλι καλά που με βρήκες χθες - ίσα που φαίνομαι...χαχααααα

Κοριτσακια η Σμουτς είναι απιθανα γλυκο κοριτσι και χαμογελαστο, το είχα καταλαβει ομως!!!χιχιχι

Παιδεύεστε και εσεις με τις λίστες ε?? Μια από τα ίδια και εδώ!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλημερα!

πηγα επιτελουσ!δε μου εκανε υπερηχο γιατι ειπε οτι πρεπει να εχω 2-3 μερες καθυστερηση για να φανει ο σακος δηλαδη να ειμαι τουλαχιστον 4 εβδ κ 2-3 ημ αλλα μου εκανε τεστ κ βγηκε θετικο πολυ αχνη γραμμη παλι ισως επειδη οπως ειπε δεν ηταν τα πρωτα ουρα κ ειχα κανει κ τσισα πριν 1 ωρα...μου πηρε κ πιεση 9.5-5:rolleyes: εκανα χοριακη κ βγαινει 16.00 αντε παλι αγωνια!!!!!!!!!!!!!!

Holy Diver

δημητρούλα όχι άγχος , μην το κάνεις αυτο στο εαυτό σου

αν είναι να είσαι θα είσαι αν οχι είναι μια ευκαιρία να το βάλεις στόχο

άσε τον χρόνο να περάσει ήρεμα μην ταράζεις την ηρεμία σου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Οκ, είπα να μην την γράψω μια και δεν είναι καμιά μανούλα μέσα. Από αυτά δεν ξέρω τι θα χρειαστούνε όμως, όταν την δούνε τα κορίτσια μανούλες να μας πούνε.

Για την μαμά:

1. Νυχτικά θηλασμού

2. Σουτιέν θηλασμού

3. Ρόμπα

4. Κρέμα για θηλές

5. Επιθέματα για στοίθος

6. Μαντηλάκια καθαρισμού στήθους

7. Θήλαστρο

8. Λαστέξ ή ζώνη λοχίας

9. Σλιπ μιας χρήσης

10. Σερβιέτες λοχείας

11. Παντόφλες

12. Καλλυντικά της μαμάς

Εγώ αυτά βρήκα και θα ήθελα να ρωτήσω, τι χρειάζονται από αυτά και σε τι αριθμό. πχ πόσα περίπου σλιπ μιας χρήσης και αν χρειάζόμαστε και δίσκους στήθους ή κοχύλια συλλογής γάλακτος?

Εγώ θα ρώτησω και φίλες μου μανούλες, αλλά ήθελα και την άποψη της Smouts και της Δήμητρας.

νυχτικο θηλασμου?:rolleyes: οχι

σουτιεν θηλασμου εμενα δε με βολεψαν ΚΑΘΟΛΟΥ ολο ανοιγαν απο μπροστα

ρομπα?:tongue::tongue: οχι καλο μου μπιτζαμουλεσ απλες

κρεμα για θηλες ΝΑΙ

επιθεματα παρε αν κ δε νομιζω να σου χρειαστουν τις πρωτες μερες δεν εχεισ κ τοσο γαλα

μαντηλακια για στηθος ΝΑΙ

θηλαστρο ΟΧΙ ,αν χρειαστεις κ μονο ΑΝ χρειαστεις εχουν ειδικα θηλαστρα τα νοσοκομεια.αυτα του εμποριου δε κανουν ΤΙΠΟΤΑ

λαστεξ ΝΑΙ

σλιπ μιας χρησης ΝΑΙ το φορας με τη σερβιετα κ απο πανω το δικο σου εσωρουχο

σερβιετεσ ΝΑΙ

παντοφλες ΝΑΙ

καλλυντικα πχ σαμπουαν οδοντοκρεμεσ κλπ ΝΑΙ

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...