Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω ραντεβου αυριο 8.45 το πρωι.απο τα χαραματα πρεπει να σηκωθω κ να κανω μπανιο μεσα στο κρυο!!μεχρι χτεσ χιονιζε απο αυριο βροχη λενε.ολα τα ειχα θα με τρελανει κ ο καιρος!!!

κατια μη ξαναδιαβασεις τετοια θεματα.στο τελος θα γεννησεις κ δε θα εχεις τιποτα καλο να θυμασαι απο την εγκυμοσυνη σου

Holy Diver

βρε θα κανει υπερηχο κ τις προηγουμενες φορες με μια μερα καθυστερηση φαινοταν ο σακος.θα μου παρει κ αιμα αρα λογικα κανουν κ χοριακη

ΚΑΤΙΑ δεν εισαι η μονη:tongue: η Νεφελη κατεχει τα σκηπτρα του αγχους!:tongue::tongue: τι αγχωνεσαι καλε?κ κυριως γιατι πας κ διαβαζεις θεματα με ατυχες εγκυμοσυνες????εεεε????

Μωρε μπραβο ...απο την πρωτη μερα καθυστερησης και σακος ε???εγω τον ειδα στην 5η βδομαδα μεχρι τοτε το ενδομητριο ηταν παχουλο αλλα δεν φαινοταν τιποτα...

Αχ κατια μου....η κατασταση μας δεν θελει ψυχολογο ...λιγο θαρρος θελει αλλα που ΕΙΝΑΙ:?::?::?:Εγω σε λιγο καιρο πρωτα ο Θεος μπαινω στον 6ο μηνα και ακομη δεν εχω ευχαριστηθει....σαν ΓΥΝΑΙΚΑ!!!Στιγμες μοναχα χαιρομαι και κανω ονειρα...οπως οταν θα βγω απο τον ΥΠΕΡΥΧΟ και για κανα 2 μερουλες μετα!!!Μετα παλι τα ιδια αγχος -στρες - αγωνια!!!θελει να ασχολουμαστε και λιγο για να ξεχνιομαστε ευχαριστα...οπως ψωνια -βολτουλες - παρεουλα ....αυτα προσπαθω να κανω και το κυριοτερο λιγο εργασιοθεραπεια...ξεφευγεις αρκετα!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

δεν ειχε πιο μετα κ ο αντρας μου 10,30 φευγει για δουλεια κ πρεπει να κρατησει τον μικρο γιαυτο αναγκαστηκα τοσο νωρις..την μεγαλη θα την αφησω σχολειο αρα απο τις 8.00 πρεπει να φυγω...

μαρτιο μπα τι να καλυτερεψει..εχω δει χιονι κ απριλιο!!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

μετα τον υπερηχο και για καμια εβδομαδα ειμαι στα καλυτερα μου!!!η χαζομαρα μου ειναι οτι ακουσα τον αντρα μου και μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος παραιτηθηκα απο την δουλεια μου!!δεν λεω εχω ευχαριστηθει ξαπλα και ξεκουραση αλλα η αληθεια ειναι οτι μου λειπει η δουλεια μου..

η γυναικα του αδερφου μου για να μη σκεφτεται τετοια οταν ηταν εγκυος εκανε παζλ:tongue: απο 500 κ 1000 κομματια κ τα κολουσε μετα κ τα εβαζε σε κορνιζες κ τα εκανε πινακες:tongue: επιανε παντως...

Holy Diver

α ναι, κι εγω τη βρισκω με τα παζλ. Οταν ετοιμαζομουνα να αλλαξω δουλεια και να παω σε αυτη που ειμαι τωρα και δεν ηξερα τι αποφαση να παρω, πηγα και αγορασα ενα παζλ, και οσο το εφτιαχνα πηρα την αποφαση μου.

Νεφελακι οτι θες να μου πεις.

Αλλα νομιζω πια οτι η Νεφελη δεν τα κραταει πια τα σκηπτρα. Εχει χαλαρωσει αρκετα. Θα μας τη βγει στη στροφη η Ζωούλα. χιχι

4Rnfp3.png

κοριτσια καλημεραααα!ναι πηρα τα σκηπτρα απο τη νεφεληηη παλι τα ιδια ειμαι σημεραααα αυριο βλεπω να περνω πιεσομετρο.χαζεψα τελειως..ελπιζω παντως να μην εχω τιποτα..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

γυρισαμε πρν λιγο απο το νοσοκομειο.. ειμαι καλα σωματικα, το ψυχολογικο κομματι ειναι αυτο που θα πρεπει να ξεπερασω... μπηκα στις 6 το πρωι του Σαββατου πηρα επανειλημμενως φαρμακα για προκληση τοκετου και δεν ελεγε με τιποτα να λειτουγησει ο οργανισμος.. ο γιατρος μου ειπε πως θα προσπαθουσαμε ενα 24ωρο και μετα θα αναγκαζοταν να με βαλει για επεμβαση γιατι ποσα φαρμακα θα μπορουσα να αντεξω, ειχα αρχισει να εξαντλουμαι... ευτυχως ο Θεος με λυπηθηκε και στις 3 το πρωι της επομενης μερας πια, εγιναν ολα οπως πρεπει κι αποφυγαμε την επεμβαση..

φιφη μου καταλαβαινομαστε απολυτα παρ ολο που δεν γνωριζουμε η μια την αλλη.. ειναι γραφτο οι δυστυχιες οσο και οι ευτυχιες να ενωνουν τους ανθρωπους ψυχικα.. μακαρι καμια γυναικα να μην πρεπει να περναει τετοια κατασταση..κι εγω παλευω μεσα μου να το ξεπερασω, να μη σκεφτομαι την απωλεια αλλα ειναι δυσκολο... προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου πως αν δεν το ειχα ανακαλυψει με την εξεταση θα ηταν πολυ πιο οδυνηρο αργοτερα..

ευχομαι σε ολες σας να γεννησετε με το καλο και σας ευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση σας ολο αυτο τον καιρο..

λενε πως το συμπαν ανταποδιδει με τον τροπο του και θελω να το πιστεψω αυτο. πως συντομα θα πραγματοποιηθει και το δικα μας ονειρο..

θα ανταμοιφθεις κοπελα μου να εισαι σιγουρη γιαυτο!τα μωρακια σας ειναι μαζι εκει που ειναι κ κατανατε αυτο που επρεπε γιαυτα.ειναι δυσκολο να ξεπερασεις την απωλεια η μαλλον ακατορθωτο να την ξεπερασεις εντελως.με τον καιρο μονο θα απαλυνει ο πονος κ σιγουρα με ενα αλλο μωρακι.την επομενη φορα να ξερεις πως ολα θα πανε οπως σου αξιζει...

Holy Diver

Mermaid μου, κουραγιο και σε σενα κοπελα μου. Κρατα το στο μυαλο σου, σαν το αγγελουδακι σου, που θα προσεχει την οικογενεια σου. φιλακια πολλα, να προσεχεις τον εαυτο σου και τον αντρα σου.

4Rnfp3.png

Mermaid λυπάμαι πολύ. Κούράγιο και δύναμη. Ο χρόνος θα απαλύνει τον πόνο και ο θεούλης θα σου χαρίσει σύντομα ένα υγειές παιδάκι.

Και εσένα και την Φίφι σας σκευτόμαστε και είμαστε σίγουρες ότι σύντομα ξανά θα έχετε να μας ανακοινώσετε ευχάριστα νέα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...