Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ!Απ' ότι κατάλαβα είσαι εγκυος τώρα; Με το καλό!!!

Κι εγώ το σκέφτηκα μήπως το μάθουν τυχαία, αλλά πώς; Η μόνη ένδειξη θα είναι η ομάδα αίματος, που αν έχουν του πατέρα τους δε θα φαίνεται ούτε από εκεί. Σε εμένα δλδ, που είναι δίδυμα, το ένα έχει του μπαμπά, το άλλο, προφανώς της δότριας.. όμως και αυτό πως θα το μάθουν; Εγώ ας πούμε δεν ξέρω την ομάδα αίματος των γονιών μου, ούτε χρειάστηκε ποτέ.. τώρα σε περίπτωση που θα συμβεί κάτι ακραίο και θα χρειαστει συμβατότητα, ε, εκεί νομίζω το μικρότερο πρόβλημα θα ήταν ότι είναι τα παιδιά με δωρεά!

Απ' την άλλη σκέφτομαι, ότι όταν θα φτάσουν αυτά τα παιδιά σε ηλικία να καταλαβαίνουν και να μπορείς να τους εξηγήσεις τέτοια πράγματα, η επιστήμη και η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που μπορεί να μήν τους κάνει καν εντύπωση. Φαντάσου ότι κάποτε ήταν ταμπού η κλασική εξωσωματική και τώρα είναι κουβέντα κομμωτηρίου.. πάντως σίγουρα και οι ορμόνες παίζουν τεράστιο ρόλο!!! Εγώ σου λέω, σε όλη την εγκυμοσύνη το σκεφτόμουν!!!! Με το καλό!!!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οντως σκετη γλυκα η μπεμπουλα της smouts μας!η fairybaby ποτε ειχε β επιπεδου?ελπιζω να πηγαν και για αυτη ολα καλα..νεφελακοοοο που εισαι σημερα!αχ τελικα σε ξεπερασα με τις φοβιες μου!δημητρουλα ποτε θα ξερουμε σιγουρα αν εισαι εγκυουλα να χαρουμε????????

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ο αντρας σου πεταει απο την χαρα του ε?????ετσι ημουν κι εγω..δεν ειχα σκοπο για εγκυμοσυνη ..δεν ειχα παρει και χαμπαρι τι εγινε..και ο αντρας μου περιμενε πως και πως να βγει θετικο το τεστ..ηθελε μωρο και επειδη κανουμε σεξ χωρις προφυλακτικο εφαρμοσε τεχνικη..μια σταγονασε κανα 2 επαφες..και το κολπο επιασε..εγω ειχα κανει τεστ 10 μερες μετα..πρωτα εβγαινε η γραμμη οτι ειναι θετικο και μετα η γραμμη αν ειναι εγκυρο..εκανα 3-4 γιατι νομιζα οτι κατι κανω λαθος!

μεσα στη χαρα ειναι κ μαλιστα λεει οτι ειναι κ μπεμπα:rolleyes: ακομα δε το σιγουρεψαμε βρηκε κ το φυλλο:rolleyes: κ ο δικος μου το ιδιο κολπο εκανε με τον δικο σου μονο που μια φορα καναμε ελευθερα κ αυτη ετυχε σε ωορηξια

εγω του λεω μην ενθουσιαζετε ακομα .να παμε στο γιατρο πρωτα τη δευτερα αλλα δε καταλαβαινει

Holy Diver

Διαφημίσεις

xa xa xa!εχει πολυ πλακα ο αντρας σου...για να δουμε την δευτερα!θα περιμενουμε νεα!τα παιδια οταν θες να πας καπου δημητρουλα εχεις πουθενα να τα αφησεις?δεν πανε και παιδικο σταθμο ακομα ε?

η μεγαλη παει παιδικο σταθμο.ο μικρος αρχιζει σεπτεμβριο.παει 9.30-15.00 την πηγαινοφερνει ο μπαμπας της.προς το παρων οποτε θελω να παω στην αγορα πηγαινω μονο κκαθημερινες κ πρωι με τον μικρο γιατι δε γινεται να τα εχω κ τα 2.οσες φορες το εκανα γινοταν χαμος κ μας κοιτουσε ολος ο κοσμος.:rolleyes:

βασικα ο παιδικος ειναι ανοιχτος 7.00-17.30 κ οτι ωρα θες τα πας κ οτι ωρα θες τα παιρνεις.αλλα εμας μας βολευει το 9.30-15.00 γιατι στις 15.00 ειναι που γυρναει κ ο αντρας μου απο τη δουλεια οποτε βολευει να την φερνει κ πισω.ασε δυσκολα αν δεν ηταν ο παιδικος θα ημουν χαμενη.ποτε να τα κανω ολα?του βασιλη το ωραριο ειναι 11.00-15.00 κ 17.00-00.00 με 1 ρεπο τη βδομαδα στο οποιο δουλευει παλι 18.00-22.30 κ μια φορα το μηνα εχει ρεπο ολη μερα.δηλαδη ημουν για τρελοκομιο κ ειδικα αν κανω τριτο.χωρις παιδικο σταθμο τα αλλα 2 θα επεφτα απο το παραθυρο:tongue:

Holy Diver

Γεια σας κορίτσια.

Ψιλοτρέχαμε σήμερα για ψώνια και δεν είχα χρόνο να μπω νωρίτερα.

Mermaid λυπάμαι πολύ! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα ο θεός να σας ξαναφέρει ένα μωράκι. Ο πόνος είναι μεγάλος, κλάψε για να ξεσπάσεις και θα δεις που ο θεός θα σε ξαναανταμοίψει σύντομα, εσένα και την Φίφι.

Καλημέρα κορίτσια?

Λίγο νορίς για κυριακάτικα ε? Και εγώ μόλις ξύπνησα.

Βρε Ζωή μου πως σου κόλλησε τώρα η πίεση! Και εγώ τελευταία που πήγα τα αποτελέσματα των αιματολογικών στο γιατρό, με ρώτησε αν μετράω την πίεση. Νιώθεις διαφορετικά τελευταία και το στηρίζεις αυτό? Αλλά αφού σου την μέτρησε και δεν είχες καθόλου, μην ανησυχείς τόσο πολύ.

Δημητρούλα, λες να μας έρθεις με κοιλίτσα το καλοκαίρι?

Smoutsaki μάνα και κόρη είστε γλύκα στις φώτο. Η μικρή δείχνει να το απολαμβάνει.

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα κοριτσια!!!Τι μου κανετε??Πηγατε πουθενα χθες???εμεις κλασικα για φαγητο και μετα σινεμαδακι:tongue:!!!

παω να φτιαξω χταποδακι τωρα με μακαρονακι ...μιμιααμιμααμ!!!!

Βρε Δημητρουλα μου τι θα σε κανει τοσο νωρις ο γιατρος???αφου δεν θα δει τιποτα αν δεν κανεις χοριακη????:rolleyes:

Νεφελακι μου τι πηρατε???πηρατε πραματα της μπουμπους????πες μας:P:p:pαντε με το καλο κοριτσι μου....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα κοριτσια..

δεν ειμαι καλα ψυχολογικα απο εχθες και σκεφτηκα να τα πω σε εσας μηπως με καταλαβετε καλυτερα.δεν ξερω γιατι αλλα εχω απιστευτο αγχος στην εγκυμοσυνη μου..

ας ξεκινησω απο τα βασικα..σημερα μπηκα στην 25 εβδομαδα.

απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου ειχα διαφορες φοβιες μηπως χασω το μωρο,μηπως εχω εξωμητριο και ολα αυτα τα δυσαρεστα..οτι ακουγα ή διαβαζα το ειχα και εγω..

περασαν οι μηνες και αρχισα να νιωθω το μωρο.τοτε απεκτησα αλλες φοβιες..αμ πως?ετσι θα εμενα?γιατι κλωτσαει λιγο?γιατι δεν το νιωθω καλα?γιατι κλωτσαει τοσο δυνατα και εντονα?γιατι ειναι τοσο ανησυχο?

οπως καταλαβαινετε την εγκυμοσυνη μου δεν την εχω ευχαριστηθει καθολου..ειμαι μονιμως μεσα στο αγχος και στον φοβο.ευτυχως ο αντρουλης μου ειναι υπομονετικος αλλα ως ποτε???

να σημειωσω οτι απο εχθες εχω κατι πονακια και καθομαι σε αναμμενα καρβουνα..

καταλαβαινω οτι ειμαι υπερβολικη ομως ειλικρινα δεν μπορω να το αλλαξω..μπορει να με περνατε για τρελη αλλα δεν ειμαιιιιιιιι!!!κοριτσια μηπως χρειαζομαι ψυχολογο??

χιλια συγνωμη για το μεγαλο μου μηνυμα..

Βρε Δημητρουλα μου τι θα σε κανει τοσο νωρις ο γιατρος???αφου δεν θα δει τιποτα αν δεν κανεις χοριακη????:rolleyes:

Νεφελακι μου τι πηρατε???πηρατε πραματα της μπουμπους????πες μας:P:p:pαντε με το καλο κοριτσι μου....

βρε θα κανει υπερηχο κ τις προηγουμενες φορες με μια μερα καθυστερηση φαινοταν ο σακος.θα μου παρει κ αιμα αρα λογικα κανουν κ χοριακη

ΚΑΤΙΑ δεν εισαι η μονη:tongue: η Νεφελη κατεχει τα σκηπτρα του αγχους!:tongue::tongue: τι αγχωνεσαι καλε?κ κυριως γιατι πας κ διαβαζεις θεματα με ατυχες εγκυμοσυνες????εεεε????

Holy Diver

Γεια σου Κάτια!

Ολα αυτά που σκεύτεσαι είναι φυσιολογικά, και όλες εμείς κάπως έτσι νιώθουμε. Προσπάθησε να κάνεις πράγματα για να ξεχνιέσαι. Εξάλλου έφθασες και σε καλή εβδομάδα, σε λίγο θα μπεις στον 7ο. Αυτά τα λέω για να τα ακούω και εγώ. Λίγο υπομονή χρειάζεται να κάνουμε ακόμη, σκέψου πως είμασταν στο 1ο τρίμηνο.

Κοριτσάκια το δωμάτιο και την προίκα της μπέμπας τα έχουμε κλείσει από την περασμένη εβδομάδα. Τα πήραμε από τα όνειρα που μας είπε η Rosebaby, μάλιστα διαλέξαμε και το ίδιο δωμάτιο. Χθες μας πήρανε τηλ. να πάμε να δούμε το καρότσι. Μας αρέσε πάρα πολύ, όπως ακριβώς το θέλαμε, είναι το zippy free της inglesina το εκρού. Τώρα θα καθήσω να κάνω και μια λίστα με τα υπόλοιπα που θα χρειαστούμε, τόσο στο σπίτι όσο και στο μαιευτήριο. Εδώ Smoutsaki όταν τα ετοιμάσω θα ήθελα να σε ρωτήσω και κάποια πράγματα.

ελα ντε Δημητρα!και εγω αυτο αναρωτιεμαι αλλα το χερακι μου ολο εκει παει!ποτε θα θο κοψω δεν ξερω!!!

με το καλο και η τριτη εγκυμοσυνη σου...!!!χιχι!!θα γινεις πολυτεκνη!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...