Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

zwza μου ...κοπελα μου ποσο χρονων εισαι και αγχωνεσαι ετσι για την πιεση???ηρεμησε...

Βρε παιδια η fairy baby που ειναι ???εχετε νεα της>???θα πηγαινε και αυτη για β- επιπεδου,..

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βανιλιτσα μπραβο σας πολυ ωραια τα νεα σου για το νινι σου.ελπιζω τωρα να αισθανεσαι πολυ καλυτερα κ να σου εφυγε το αγχος:wink: εγω εκανα κ το αλλο τεστ σημερα κ η γραμμη βγηκε πιο εντονη.δευτερα εχω κλεισει στο γυναικολογο μου να δουμε τι γινεται γιατι πρωτη φορα εχω χαζεψει ετσι.

φιφακι μου το κοριτσακι σου ειναι πολυ καλυτερα εκει που ειναι τωρα να το ξερεις.εκανες το καλυτερο γιαυτο.οι 4 μηνες θα περασουν αμεσως κ τοτε μαζι με την mermaid θα ειστε εγκυουλες.να ξερεις οτι μετα απο εγκυμοσυνη πιανεις πανευκολα νινι γιαυτο ειμαι σιγουρη πως δε θα δυσκολευτητε να μεινετε παλι εγκυουλες κ επειδη θα ειστε οι μονες στην παρεα θα σας εχουμε κ στα ωπα-ωπα

:)

mermaid καλο κουραγιο κοριτσακι μας ειμαστε μαζι σου κ περιμενουμε νεα σου οταν μπορεσεις.να ξερεις πως οπως κ η φιφη μας εκανες αυτο που ειναι καλυτερο για το μωρο σου. σε σκεφτομαστε

Holy Diver

ζωζα ηρεμισε κοπελα μου 11-8 ειναι η ιδανικη πιεση.αυτα που νιωθεις τα φουντωματα κλπ ειναι εξαψεις εξαιτιας των ορμονων.τα ειχα κ εγω που ειμαι υποτασικη κ στις εγκυμοσυνες ειχα πιεση 5-9:rolleyes:

μονο μετα τις γεννες ειχα 11.5-9 κ 12-7.φαντασου μετα απο τοσο ζορι κ ειχα κανονικη πιεση

Holy Diver

BANILITSA ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ!26 ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΠΙΕΣΗ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΝΙΩΘΒ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΖΑΛΑΔΕς ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ -ΜΟΥΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ..ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ..ΑΧ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ Η ΟΧΙ??ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ?ΑΝΤΕ ΜΠΕΜΠΕ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ...ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

τι να σου πω ζωζα αν νομιζεις οτι θα νιωσεις καλυτερα κ δε θα εχεις πια αγχος τοτε παρε πιεσομετρο.αν κ σου ειπα ολα αυτα τα ειχα κ εγω που ειμαι υποτασικη!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Βανιλίτσα μου,μπράβο στο μωράκι σου!!!!!!!!Όλα καλά μέχρι τέλος!!!!

Ζώζα μου,αυτά τα συμπτώματα που περιγράφεις είναι τα αντίθετα της υπέρτασης,έχεις υπόταση.Αυτό έχω κι εγώ!!!!!Βγάλ το από το μυαλό σου!!Όλα θα πάνε μια χαρά!!!

Είμαι σίγουρη ότι η mermaid και η fifi μας σύντομα θα μας ανακοινώσουν τα ευχάριστα και η επόμενη φορά θα είναι μία ευλογημένη εγκυμοσύνη!!!!!Αρκετά πέρασαν τα κοριτσάκια μας!!!

evaki μου μακαρι να μην παθω τιποτα..τωρα που φτανουμε στο τελος ο θεος να μας προσεχει εμας και τα μωρακια μας να πανε ολα καλα.καθε 3 εβδομαδες θα πηγαινω τωρα στο γιατρο αντι για μηνα..λετε ειναι αρκετο που θα με μετραει αυτος?

βρε κολημα με την πιεση:tongue: μια χαρα ειναι βρε αφου δεν εχεις προβλημα.παρε πιεσομετρο αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα.προσεξε ομως μην εισαι ανα μιση ωρα στο μετρημα:tongue:

Holy Diver

ayto leei κι ο αντρας μου..ναι ρε οριτσια αλλα εχω ακουσει οτι μπορει να ανεβει ξαφνικα στα υψη η πιεση στην εγκυμοσυνη χωρις αιτια..αυτο με φοβιζει.και πως θα το καταλαβω?

zwza μου, θα το καταλαβεις μην ανησυχεις.

Δημητρα σε βλεπω για τριτο κοριτσαρα μου. Τα παιδακια ειναι ευλογια οποτε ειμαι σιγουρη οτι αν εχει ερθει θα το καλοδεχτειτε με πολυ χαρα.

Κοριτσια, οσες κανετε κεφι, πηγα σημερα τη μικρη μου baby swimming και εχω βαλει φωτος στο φατσοβιβλιο, οποια θελει να δει.

Κατα τα αλλα, εχω στεναχωρεθει πολυ με τα κοριτσια μας, και ελπιζω ο θεος να τους δινει κουραγιο. Αλλα επραξαν οχι μονο για τα μωρα τους καλυτερα, αλλα και για τους ιδιους. Ειναι μαραζι να εχεις αρρωστο παιδακι.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

mermaid ο χρονος θα τα γιατρεψει ολα....και η ζωη θα σου φερει αυτο που επιθυμεις τοσο πολυ,υπομονη,ειμαστε μαζι σου....

ζωζα ,γιατι δεν το πηρες το πιεσομετρο? δεν χρειαζονται υπερβολες ,μια μετρηση καθε δευτερη μερα και θα σε βγαλει απο την αγωνια σου

ασε που αυτα περιγραφεις εγω τα εχω εδω και 2 μερες και τελικα μου ειχε πεσει το σακχαρο,τρως καλα?

βανιλιτσα ,δεν σου ειπα οτι εσυ θα καμαρωνεις το μπεμπακι σου και εμεις απλα θα χαιδευουμε τις κοιλιες μας...μπραβο ,κοριτσαρα:-P:razz::-P

τωρα εχεις μονο τους μηνιαιους υπερηχους ή κανουμε και κατι αλλο?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

ΤΙ ΚΟΥΚΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙ τι ζουμερη κοιλιτσα ειναι αυτη???καλα αμα τη δει ο αντρας μου που τρελαινεται για μπεμπες θα τα κανει πανω του:tongue: εχει εναν αερα μεσα στο νερο μια ανεση:tongue: γοργονααααα:D γλυκα ειναι!!!

Holy Diver

ναι ρε γαμωτο εχει κοιλιτσα, το εβλεπα κι εγω στις φωτο, ενω στην πραγματικοτητα δεν το πολυβλεπω. και να φανταστεις οτι δεν τρωει και πολυ, που να ετρωγε κιολας.

Η μπουμπουκα που λες, ηταν πολυ σοβαρη, δεν γκρινιαζε ομως καθολου, αλλα ουτε και γελαγε ιδιαιτερα. Φανταζομαι οτι αφου δεν γκρινιαζε μαλλον καλα θα περναγε.

Επεξεργάστηκαν by Smouts

4Rnfp3.png

τιιι δε σαρεσειιιιιιιιιιιιι???εγω τρελαινομαι για κοιλιτσες!η κορη μου ηταν καπως ετσι μωρο !στα μπουτια ειχε 6 διπλες:rolleyes: τωρα δεν εχει καμια:cool: 105 εκ (εβαλε 1 εκ:tongue:)17 κιλα. μοντελο !να το χαρεις τωρα που ειναι ζουμερο γιατι με το που θα περπατησει σε ενα χρονο θα εχουν εξαφανιστει σχεδον ολα!ρουφα το σου λεω:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...