Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Ζωζάκι,ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!!!!!Η πίεσή σου είναι μια χαρά!!!!!!Μην ανησυχείς καθόλου!!Κι αν ποτέ νιώθεις άγχος να πετάγεσαι μέχρι ένα φαρμακείο να σου παίρνουν την πίεση!!!!

Χαίρομαι που όλα τα κοριτσάκια μας είναι καλά!!!

Γαρδένια μου,τελικά δε θα κάνεις αμνιοπαρακέντηση???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια.

Αντε Vanilitsa ήρθε τελικά και η δική σου β. Εύχομαι καλά αποτελέσματα. Περιμένουμε νέα.

Ζωήτσα θα την κάνω στην 26η εβδομάδα. Σε λίγο θα κλείσω 24η. Δεν ανγχώνομαι τόσο για αυτή την εξέταση, πιστεύω ότι θα είναι καλή.

Εμάς μας ειδοποιήσανε να πάμε να δούμε το καρότσι που παραγγείλαμε. Εχω μια αγωνιούλα, γιατί θα είναι το πρώτο πράγμα της μπεμπούλας που θα δούμε. Ελπίζω να μην πέσουμε έξω στην επιλογή μας, γιατί ήτανε δύσκολη. Πήραμε το inglesina zippy free το εκρού, για όποια ενδιαφέρεται να με ρώτησει κάτι.

Ζωζάκι,ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!!!!!Η πίεσή σου είναι μια χαρά!!!!!!Μην ανησυχείς καθόλου!!Κι αν ποτέ νιώθεις άγχος να πετάγεσαι μέχρι ένα φαρμακείο να σου παίρνουν την πίεση!!!!

Χαίρομαι που όλα τα κοριτσάκια μας είναι καλά!!!

Γαρδένια μου,τελικά δε θα κάνεις αμνιοπαρακέντηση???

ευη,εχω κανει ληψη τροφοβλαστη

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

κοριτσια ειδα κοντινη φωτο την κορη της σμουτς.καλα δεν υπαρχει αυτο το πλασμα!!!ειναι ΤΕΛΕΙΑ εχει κατι γατισια ματια!!!!!!ο γιος μου ερωτευτηκε:tongue::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

κοριτσια πηρα το αποτελεσμα και ειναι δυστυχως οπως αρχικα υποψιαστηκαν.. το μωρο εχει τρισωμια και ειναι βεβαιο εκαναν την εξεταση ξανα και ξανα.. αυριο προγραμματισαμε την επεμβαση.. ηταν γραφτο, τι να πω.. κουραστηκα να παλευω, με σκοτωσε η αναμονη και τωρα μαζευω τα κουραγια μου και κανω το σταυρο μου.. αυτα.. λυπαμαι που σας στενοχωρω και σας ευχαριστω για τη συμπαρασταση σας ολο αυτο το διαστημα..

αν και δεν εχουμε ξαναμιλησει στεναχωρηθηκα με το μηνυμα σου..κουραγιο και προσπαθησε οσο μπορεις να εισαι δυνατη...

εστω και με την σκεψη ειμαι διπλα σου..

κουραγιο κουκλα μου...λυπαμαι πολυ...ειχα κ εγω μια ελπιδα πως οι εξετασεις σου θα ειναι καλες..οτι κ να πω δε φτανει.ξερω πως δε μπορουμε να σε παρηγορησουμε αλλα ο χρονος τελικα ολα τα μπορει...

θα σε σκεφτομαστε αυριο.να εισαι δυνατη

Holy Diver

kalhmera η vanilitsa kanena neo akoma? mermaid κουραγιο τι αλλο να πω σε τετοιες στιγμες?η φιφη μας θα εχει γυρισει σπιτι τωρα ελπιζω να ειναι καλα

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

KORITSAKIA ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΣΗ ,...ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ..ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΙΩΘΩ ΑΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΩΡΕς ΩΡΕς ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΙΕΣΗ..ΤΟΝ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΟΧΤΕς ΕΙΧΑ 11 ΜΕ 8.ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩς..ΓΙΟΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ???ΤΙ ΕΠΑΘΑ?ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΡΙΣΕΙς ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟς ΚΑΙ ΤΙς ΦΟΒΙΕς ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ?ΑΧ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ..ΑΝ ΕΙΧΑ ΥΠΕΡΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΡΗΞΙΜΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΜΑ ΣΤΑ ΟΥΡΑ ΛΕΤΕ?

Διαφημίσεις

Σαν σημερα πριν μια εβδομαδα που ηταν ψυχοσαβατο η ψυχουλα της κορης μου ταξιδευε στον ουρανο....Πιστευω οτι ητανε γραφτο αυτη η ψυχουλα να γινει αγγελακι και να προστατευει ολα τα παιδακια του κοσμου. Δυστυχως το ιδιο θα πρεπει να κανει και το μωρακι της mermaid., η οποια σημερα θα περασει οτι περασα εγω το προηγουμενο Σαβατο...

Φιλες μου να ξερετε οτι σας διαβαζω μου κανετε παρεα μεσα στην θλιψη μου και μου δινετε χαρα και αισιοδοξια για το μελλον. Εχω κλαψει παρα πολυ αυτες τις ημερες και ο πονος μου ακομη ειναι μεγαλος...Ομως πρεπει να βρω τον τροπο να προχωρησω μπροστα και να κανω υπομονη και καλη ζωη για να περασουν οι 4 μηνες για να μπορω να ελπιζω ξανα..Θελω πολυ οταν εσεις θα γεννατε να σας ανακοινωσω οτι ειμαι ξανα εγκυος και τοτε να δειτε τι θα παθετε, θα σας ταραξω στις ερωτησεις !!!! Δημητρα, Σμουτς ,Νεφελακο,Ζωζα,vanilitsa,evi ,και σε ολα τα αλλα κοριτσια ενα μεγαλο ευχαριστω για την αγαπη και την συμπαρασταση και σας ευχομαι για αλλη μια φορα καλη συνεχεια και με το καλο τα μωρακια σας .Θα τα ξαναπουμε συντομα.

mermaid μου, καλη δυναμη και σε σενα κοριτσι μου. Ευχομαι να τελειωσει γρηγορα και ανωδυνα σωματικα.

φιφακο μου, κλαψε οσο θες, ξεσπασε, βγαλτο απο μεσα σου. Ολο αυτο θα σε κανει ακομα πιο δυνατη. Θα το δεις στο μελλον. Τωρα απλα σου φαινεται βουνο.

4Rnfp3.png

FIFAKI MOY ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ.ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΛΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΧΕΙς ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..:-P:-P:-P

καλημερες καλημερες και απο μενα ....!!κοριτσια χθες αργησαμε παρα πολυ ..σχεδον 1 ωρα με ειχε στον υπερυχο και μετα ηρθα και ξαπλωσα αμεσως!!!

Δοξα τον Θεο ολα πηγαν καλα...ολα φυσιολογικοτατα ..μας δυσκολεψε λιγο το μπεμπε γιατι τα χερακια τα ειχε γροθιες και δεν τα ανοιγε αλλα μετα απο χτυπηματακια στης μαμας την κοιλιτσα μας εριξε κατι μουτζες :lol:που γενετιστης και γιατρος κοπηκαν στα γελια!!!χασμουριοταν και ανοιγε το στοματακι για να πιει υγρο!!!Φοβερη εικονα...η μαμα εβαλε τα κλαματα...!!!

ειμαστε 550 γραμ και επιβεβαιωθηκε το φυλο!!!

Ευχομαι τα καλητερα για ολες ...:-P

:rolleyes:

mermaid μου υπομονη και κουραγιο...εισαι μεσα στο μυαλο μου συνεχεια και εσυ και το φιφακι μας!το βραδι που ξαπλωνω στρυφογυριζω και σας σκεφτομαι χωρις να σας γνωριζω...ειναι μια δοκιμασια που θα σας ανταμειψει με το παραπανω στο μελλον!!!δεν μπορω να πω κατι αλλο γιατι απλα δεν υπαρχουν λογια..

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...