Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Ζωούλα πολύ χάρηκα με τα νέα σου, αντε με το καλό να συνεχίσει η μπεμπούλα σου να μεγαλώνει. Μπήκες και στον 7ο ε?

Με την Φίφι δεν έχω μιλήσει εγώ κορίτσια. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο χρόνος να της απαλύνει το πονο όσο γίνεται και σύντομα να της χαρίσει ένα παιδάκι.

Πάω να φτιάξω τα μαλλιά μου τώρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια και απο μενα!!!τι μου κανετε????

Δημητρουλα μου αφου σου βγαινει αχνη γραμμουλα πηγαινε να κανεις βχοριακη...η γραμμουλα σημαινει πως ανιχνευονται ορμονες κυησης οποτε...γιατι χαλας τα λεφτα σου στα τεστακια!!!

zwza μου γιατι αγχωνεσαι για την πιεση???αμα αγχονεσαι θα σου ανεβαινει!!πιεσομετρο μη παρεις ...θα μετρας καθε λιγο και λιγακι και ειναι χειροτερο!!!Μια φορα τον μηνα που μετραει ο γυναικολογος ειναι αρκετο!!!

εγω ειχα κλεισει για β- επιπεδου την Δευτερα το Πρωι αλλα τελικα προγραμματισε τοκετο(με καισαρικη ετακτα λογω ομφαλιου λωρου) και με πηρε τηλ να παω στο Μητερα ΣΗΜΕΡΑ στις 1.Αχ τρεμουν τα ποδαρακια μου ........θα σας ενημερωσω οταν θα επιστρεψω...σε καμια ωρα θα φυγω:wink:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα κοριτσια,

ζωζα,καλα ειναι να εχεις ενα πιεσομετρο και να το κοιτας καθε τοσο,ετσι και αλλιως ενα πιεσομετρο στο σπιτι χρειαζεται!!

εγω αγορασα και μετρητη σακχαρου ,μονη μου ,αρχισα να κανω μετρησεις και οταν πηγα στην ενδοκρινολογο μου ειπε οτι με αυτες τις μετρησεις ,να τις κανω σωστα μπορει να γλυτωσω και την μεγαλη καμπυλη γλυκοζης,που κατα την γνωμη μου ειναι πολυ σπαστικη...

τωρα μην ακους και συ ολα τα κουφα που συμβαινουν σε αλλες κοπελες

εξαλλου η υπερταση εγκυμοσυνης εχει σημαδια ,δεν γινεται απο την μια μερα στην αλλη,ρωτα τον γιατρο σου γιαυτο

εγω εχω πιεση 13-8,5 και μου ειπε απο την αρχη να μην τρωω αλατι

οταν το κανω κατα γραμμα ,ολα οκ,οταν ξεφευγω οπως τις τελευταιες 2 μερες,δεν μπορω να βαλω τα παπουτσια μου...ψυχραιμια

βρε κοριτσια ,χθες γνωρισα μια κοπελα ,στον τριτο μηνα και ειχε παρει 20 κιλα!!!ετρωγε λεει το πρωτο διμηνο μονο γλυκα,εντυπωσιακο!!!

εμενα με αφηνουν μονο ενα την εβδομαδα,κλαψ,σνιφ...

δημητρα να αφησεις για λιγο τα οικιακα τεστ εγκυμοσυνης και να πας οταν θα ειναι η ωρα κανονικα σε ενα εργαστηριο?πολυ ψυχοφθορο μου φαινεται αυτο που σου συμβαινει...παντως θυμαμαι απο το καφε της εξωσωματικης οτι στις 15 μερες δεν ειχαμε ολες οι κοπελες σωστα νουμερα χοριακης,σε πολλες ηταν οριακα ανεβασμενη,και περιμεναμε την 2η και την 3η μετρηση μεχρι να μας παρει η μαια και να μας πει θα πολυποθητο "κα.... ειστε εγκυος" , τι λες?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

βανιλιτσα εχω ραντεβου τη δευτερα αλλα θα σκασω ως τοτε:tongue::tongue:

δε καταλαβα με εσενα τι εγινε?θα κανεις καισαρικη λογω περιτυλιξης?ποτε??

με μπερδεψες!

Holy Diver

καλημερα κοριτσια και απο μενα!!!τι μου κανετε????

Δημητρουλα μου αφου σου βγαινει αχνη γραμμουλα πηγαινε να κανεις βχοριακη...η γραμμουλα σημαινει πως ανιχνευονται ορμονες κυησης οποτε...γιατι χαλας τα λεφτα σου στα τεστακια!!!

zwza μου γιατι αγχωνεσαι για την πιεση???αμα αγχονεσαι θα σου ανεβαινει!!πιεσομετρο μη παρεις ...θα μετρας καθε λιγο και λιγακι και ειναι χειροτερο!!!Μια φορα τον μηνα που μετραει ο γυναικολογος ειναι αρκετο!!!

εγω ειχα κλεισει για β- επιπεδου την Δευτερα το Πρωι αλλα τελικα προγραμματισε τοκετο(με καισαρικη ετακτα λογω ομφαλιου λωρου) και με πηρε τηλ να παω στο Μητερα ΣΗΜΕΡΑ στις 1.Αχ τρεμουν τα ποδαρακια μου ........θα σας ενημερωσω οταν θα επιστρεψω...σε καμια ωρα θα φυγω:wink:

βανιλιτσα καλα αποτελεσματα icon7.gificon7.gif

γιατι τρεμουν τα ποδια σου,αφου εχεις κανει αυχενικη διαφανεια...να χαιρεσαι μονο που οσο ο γιατρος θα μετραει διαφορα εσυ θα κοιτας το μωρακι σου!!!!

:lol::lol::lol:αχ βρε Δημητρα ...η τριτη εγκυμοσυνη σου χει παρει τα μυαλα:tongue::tongue:Θα παω σημερα για την β- επιπεδου επειδη ο γιατρος την Δευτερα εχει προγραμματισμενο τοκετο ΑΛΛΗΣ .....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Γκελλυ μου σε ευχαριστω πολυ πολυ, να σαι καλα και συ και το μπεμπακι σου!!!Εσυ ποσο εισαι ??εχεις κανει β-επιπεδου??

εγω ειμαι στην 19η-οχι δεν εχω κανει β επιπεδου μου την εχουν προγραμματισει 15/3 -να ξερεις οτι θα σε σκεφτομαι,που θα χαζευεις τον μωρακι σου να κουνιεται και να σε χαιρετα..

αντε βρε καλα να περασεις,εγω παω σε πελατη τωρα και ουτε ξερω τι ωρα θα γυρισω,και ο μπεμπης σημερα ειναι πολυ ησυχος...

περιμενουμε νεα σου...icon12.gificon12.gif

καλησπερα κοριτσια!!καλως σας βρηκα!

εγω ειμαι στις 24 εβδομαδες και 4 μερες και εχω ακριβως τα ιδια αγχη και φοβιες με ολες!λες και ακουω τον εαυτο μου!!χιχι

κοριτσακια πιεση δεν εχω ουτε λευκωμα στα ουρα ουτε πρηξιματα..για πιεσομετρο θα το σκεφτω να παρω..νεφελακι μου εσυ δεν θα κανεις τελικα καμπυλη ζαχαρου?βανιλιτσα μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα μεσα απο την καρδια μου.ρε κοριτσια συνεχεια ψιλοζαλιζομαι!και εχω ατονια..παω στη δουλεια παλι1το βραδυ που θα γυρισω θελω να δω ευχαριστα νεα για το β της βανιλιτσας!φιλακια

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...