Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

nai evitaki μου ελπιζω να ειναι καλα η μπεμπουλα μου και να μεγαλωνει φυσιολογικοτατα.εσενα σου ειπε το φυλο του μωρου?β επιπεδου ποτε εχεις?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Κορίτσια γειά σας. Πως είστε? Εγώ είχα καποια μικροπροβληματάκια και δεν εμπαινα στο φόρουμ. Προχθες είχα καποιες συσπάσεις στη μήτρα και ο γιατρός μου εδωσε το prepar.Το έχει πάρει καμια από σας? Είμαι λιγο ανήσυχη αλλά ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλα...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

Ζώζα μου,περιμένουμε νέα σου!!!!!Κοριτσάκι έχω,το μάθαμε την προηγούμενη Παρασκευή και β επιπέδου έχω 11 Μαρτίου.25 Φλεβάρη έχω και υπέρηχο καρδιάς (τον κάνω προληπτικά-ο γιατρός δεν τον συνέστησε)...

κοριτσακια μου ολα καλα τελικα..η μπεμπα μεγαλωνει φυσιολογικα .πλακουντας καλος..αμνιακο υγρο αρκετο και η πιεση καλη..απλα μου ειπε για ενα περιστατικο τωρα στις αποκριες με μια κοπελα που ανεβασε πιεση στον 8ο 18 με 12...και εκανε καισαρικη και ολα στα ξαφνικα...δεν ειχε λεει οταν την μετρουσε..αλλαααα τωραααα..ουφ φοβαμαι μην ανεβασω κι εγω..

μπραβο ζωουλα μου, και μην ασχολεισαι με την πιεση. το οτι το επαθε μια κοπελα, δεν σημαινει οτι το παθαινουν ολες. Μην το σκεφτεσαι, γιατι μερικες φορες ανθυποβαλλουμε τους εαυτους μας

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Ήμουν σίγουρη,Ζώζα μου!Όλα καλά να πάνε μέχρι τέλους!!Να σας ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει.Τα ποσοστά της αυχενικής ενώνονται με τα ποσοστά του β επιπέδου???Εσύ,Ζωζάκι,που το έχεις και πρόσφατο είχες ένα ποσοστό 1 στα.... και το οποίο άλλαξε με τη β επιπέδου????

εκανα το ιδιο τεστ παλι οπως προχθες βγηκε.μια πολυ πολυ αχνη γραμμη!!ουφ τι να κανω?θα παρω κλιαρ μπλου το σαββατο:tongue: ευτυχως ειναι φθηνα εδω 6-8 ευρω

εχω μπερδευτει μαυτη την αχνη γραμμη!!!ισα ισα που φαινεται!!

Holy Diver

evaki μου στην β επιπεδου πηγα σε αλλο γιατρο και δεν ασχοληθηκε με την αυχενικη μου..κοιταξε αλλα πραγματα..δηλαδη τα παντα.απλα μου ειπε οτι αν εβλεπε κατι που δεν του αρεσε θα μιλουσε με το γιατρο μου για την αυχενικη για να βγαλουν πορισμα.παντως το β επιπεδου καλα λενε ολοι ειναι η πιο σημαντικη εξεταση..εξονυχιστικος ελεγχος στο μωρο 45 λεπτα..αλλα ειμαι σιγουρη οτι σε ολες σασ θα πανε ολα τελεια..παντως λετε να παρω πιεσομετρο η οχι??????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...