Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Τι κουμπαριά είναι αυτά που ακούω καλέ?

Δήμητρα και μην ξεχνιώμαστε αν με το καλό είσαι, η βάφτιση ελπίζω να γίνει στην ειδιαίτερη πατρίδα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εννοειται σερρες κ θα σας καλεσω ολες:tongue: κουμπαρα θα δεσει η κουμπαρια η δεν μπορεις σερρες?:lol::lol::lol: ακομα δεν ειμαστε σιγουροι κ κανονισαμε κ τα βαφτισια χαχαχαχα:lol::lol::lol::lol:

Holy Diver

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσια, τι κανετε??

Εγω τελικα ουτε σημερα καταφερα να δω το γιατρό μου γιατι ειναι τρεις μερες αρρωστος, οποτε μεταφερεται παλι για την αλλη βδομαδα το ραντεβου!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

koritsakia μολις τελειωσε παλι μια κουραστικη μερα!στη δουλεια και τωρα το βραδυ πιατα μαγειρεμα στο σπιτι..mpoumpou μου υπομονη μεχρι την αλλη εβδομαδα να δεις το μπεμπε σου..εγω αυριο εχω ραντεβου με το γιατρο για υπερηχο και να του δειξω και τις εξετασεις που εκανα την περασμενη εβδομαδα..παντως παλι εχω αγχος για αυριο αν θα ειναι ολα καλα...ουφ αυτα.καληνυχτα σε ολες φιλακια

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

καλημερα.. ακομα κανενα νεο απο το μετωπο της αμνιοπαρακεντησης... αν κι εγω εχω προετοιμαστει για το χειροτερο.... αυριο κλεινουμε 2 βδομαδες απο τη μερα της εξετασης κι ακομα να βγουν τα τελικα αποτελεσματα.. εν τω μεταξυ προσπαθω να μη σκεφτομαι για να μην τρελαθω.. θα σας ενημερωσω οταν θα εχω τα τελικα αποτελεσματα..

καλημερα ....πωπωπωπωπωπω νεα.......dimitroula μου σου ευχομαι οτι ποθεις πραγματικα..!!!Στο ειχα πει οτι κοντοζυγωνει το τριτοοοοο :-Pα και τωρα τερμα το τσιγαροοο!!!

mermaid μου σου ευχομαι τα καλητερα αποτελεσματα..γιατι καθυστερουν ομως τοσο??πηγες και σε αλλον γενετιστη???Μη παιρνεις γνωμη μοναχα απο εναν η δυο...υπαρχουν και αλλοι γιατροι που μπορουν να σου πουν δυο πραγματα και το κυριοτερο μην απελπιζεσαι..χωρις να ξερεις με συγουρια επηρεαζεις το μπεμπακι σου!!!

εχθες ειχε ερθει στην δουλεια μια συναδελφος που γεννησε πριν 2 βδομαδουλες με καισαρικη...ολα τελεια μου λεει..μη φοβασαι τιποτα!!!Στην καισαρικη πλεον δεν καταλαβαινεις τιποτα απολυτως , η πρωτη βδομαδα μετα ειναι λιγο δυσκολη με τα τραβηγματα αλλα τωρα μια χαρα!!!

Περασε και ολους του φυσιολογικους πονους πριν ...σαν εντονοι πονοι περιοδου ειναι και θελει λιγο υπομονη..μου εφτιαξε πολυ την διαθεση μπορω να πω και μου εδωσε να καταλαβω πως ειναι κατι το πολυ φυσιολογικο και ομορφο!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Banilitsa εγώ τα βάφω αλλά τα κάνω το τζελ σε γαλλικό. Οπότε είναι διάφανα και το τζελ μου είπανε ότι δεν εισχωρεί μέσα στο νύχι. Από ότι ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα για το παιδί, αλλά δεν πρέπει να έχεις χρώμα γιατί σε περίπτωση που χρειατεί να νοσηλευτείς σε νοσοκομείο οι γιατροί θέλουν να βλέπουν τα νύχια διαφανα για να διακρίνουν την ροή του αίματος.

βρε κοριτσια εσεις βαφεται νυχακια???ελεγα να παω να τα φτιαξω λιγακι ...δεν μου το εχει απαγορευψει απλα εχω μια φοβια...

καλημερα κοριτσια,

βανιλιτσα,απο την πρωτη στιγμη που εμαθα οτι ειμαι εγκυος ,εψαξα το θεμα νυχια και μαλλια

για τα νυχια,απαγορευεται να βαλεις οτιδηποτε,οτι βαλεις αποροφαται απο το σωμα και παει στο αιμα...ψαξτω και στο internet

για τα μαλλια απαγορευονται οι βαφες-ισως οχι οι φυτικες- επιτρεπονται οι ανταυγιες,εγω μονο αυτο εχω κανει

επισης ρωτησα για αποτριχωση-θεωρητικα δεν απαγορευεται ,αλλα δεν ειναι πολυ καλο αν τρομαζεις απο τον ξαφνικο πονο....

αυτα...βεβαια καποιος θα μπορουσε να πει ,αν δεν βαψεις τα νυχια σου και φας ενα σακουλακι γαριδακια κανεις λιγοτερο κακο...δεν ξερω ,μαλλον ο καθενας αποφασιζει για τον εαυτο τουicon3.gif

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

εσυ δηλ ΓΚΕΛΛΥ μου ουτε μακιγιαζ κανεις??γιατι τι να βαζουμε μεικ-απ και ρουζ και κραγιονακι τι να βαψουμε το νυχακι το ενα και το αυτο ειναι μου ειπε ο doctor.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλησπέρα και απο μένα κορίτσια, εχω πήξει λιγάκι και σήμερα...Ουφ λίγες μέρες έμειναν για να χαλαρωσω λίγο!

Μermaid εύχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα του κόσμου!

Εμένα ο γιατρός με αφήνει να βάφω νύχια κανονικά, ανταυγιες επίσης επιτρέπει, βαφή μου είπε καλύτερα να αποφυγω αν και δεν τα εβαφα ποτέ..μονο ανταυγιες εκανα..

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

εσυ δηλ ΓΚΕΛΛΥ μου ουτε μακιγιαζ κανεις??γιατι τι να βαζουμε μεικ-απ και ρουζ και κραγιονακι τι να βαψουμε το νυχακι το ενα και το αυτο ειναι μου ειπε ο doctor.

εχω αλλαξει και τις κρεμες μου και τα ειδη μακιγιαζ ,με φυτικα...

δεν σου λεω οτι ειναι σωστο ,μπορει να ειναι και υπερβολη,εξαλλου ειπα και μπορει να μην βαφεις νυχια και να τρως γαριδακια,οποτε και αυτο να ειναι λαθος

εχω πολλα αντιφατικα παραδειγματα να σου παραθεσω αλλα θα σε ζαλισω

φανταζομαι οτι ο καθενας κρινει και αποφασιζει

επισης δεν θεωρω οτι αυτα που λενε οι γιατροι ειναι παντα νομος

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...