Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Νεφελακι, καλα αποτελεσματα. Να δουμε αν το φυλλο θα ειναι οντως αυτο που σας ειχε πει ο γιατρός. πες μας μολις τελειωσεις

ΥΓ. Να δουμε αν η Dr. Dimitra ειχε καλο προαισθημα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα :-)

Εκτός από τα Λητώ και Mothercare που αλλού μπορώ να βρώ σουτιεν θηλασμού? Σκεφτόμουν να πάρω από τώρα αφού έχει ήδη μεγαλώσει το στήθος μου. Οι ήδη μανούλες τι λένε γι'αυτό?Μήπως κανω λάθος να πάρω απο τώρα? Και αν είναι να πάρω, πως θα καταλάβω ποιό μέγεθος μου κάνει τώρα? Σε βοηθάνε οι πωλήτριες σ'αυτά τα καταστήματα? Ευχαριστώ πολύ

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

new mummy και το H&M εχει, αλλα και ολα αυτα τα μαγαζια, prenatal, premaman κλπ.

Δημητρα εσυ λες κοριτσι, αλλα ο γιατρός, της ειχε πει απο κατι εξετασεις λεει που ειχε δει οτι ειναι αγορι (ελπιζω να μην κανω λαθος και την μπερδευω με αλλη κοπελα). Να δουμε ποιος δοκτορ θα βγει σωστος.

Νεφεληηηηηη κανα νεο?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσιααα ηρθα ολα πηγαν πολυ καλα!μετρησε τα παντα σχεδον μια ωρ ΚΡΑΤΗΣΕ!ευχομαι σε ολες τα καλυτερα!φιλακια τωρα περιμενουμε το νεφελακι:-P:lol::-P:lol::-P

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Κορίτσια καλησπέρα :-)

Εκτός από τα Λητώ και Mothercare που αλλού μπορώ να βρώ σουτιεν θηλασμού? Σκεφτόμουν να πάρω από τώρα αφού έχει ήδη μεγαλώσει το στήθος μου. Οι ήδη μανούλες τι λένε γι'αυτό?Μήπως κανω λάθος να πάρω απο τώρα? Και αν είναι να πάρω, πως θα καταλάβω ποιό μέγεθος μου κάνει τώρα? Σε βοηθάνε οι πωλήτριες σ'αυτά τα καταστήματα? Ευχαριστώ πολύ

Εαν ειναι να παρεις σουτιεν τωρα, παρε θηλασμου τα εγκυμοσυνης ειναι αχρηστα .Εγω απο τον 2 μηνα εχω παρει θηλασμου η αθλητικο γιατι με μπανελες δεν μπορουσα καθολου.

θηλασμου εμενα δε με βολεψαν καθολου.ολο εβγαινε απο τη θεση του εκεινο που ξεκουμπωνει μπροστα.το στηθος μετα τη γεννα γινεται πολυ πιο μεγαλο.τελικα πηρα χωρις μπαλενες αλλα τα κανονικα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια.

Ολα πήγαν μια χαρά, δόξα το θεό.

Και ναι ειναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

Α ρε Δήμητρα, πολύ ένστικτο, μάλιστα στα μισα της εξέτασης άρχισε να χασμουριέται κιόλας. Και εμείς πάντως για κοριτσάκι είχαμε αίσθηση.

μπραβο σας νεφελακι!!!ειδες που ολα ειναι μια χαρα??ΕΛΠΙΖΩ απο δω και περα να σταματησεις το αγχος!εχει περασει η μιση σου εγκυμοσυνη κ παραπανω!

ειδες το βρηκα το φυλο :tongue::tongue: εκανα διαγνωση απο μακρια :tongue:

Holy Diver

Νεφελάκι μπράβο και σε εσένα. Ωραία να ακούμε τέτοια καλά νέα να πέρνουμε κουράγιο όλες! Τώρα Νεφελάκι που έχετε και σίγουρο το φύλο σίγουρα θα αρχίσουν τα όνειρα να παίρνουν μια πιό συγκεκριμένη μορφή!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...