Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

στην κορη μου πηρα 24 κιλα κ στον γιο μου 9.αν ειμαι εγκυος τωρα θα παρω 4:evil: θα κανω τεστ στις 20 παλι κ εκλεισα κ ραντεβου δευτερα στο γιατρο.

αχχχ ηθελα τριτο αλλα σε 5-6 χρονια.αφου σας ειπα την ιστορια με τον αντρα μου που ειχε φαγωθει για μωρο κ με επιασε στον υπνο επιτηδες.ορμηξα κ γω:tongue: ουτε καταλαβα αν φορουσε προφυλακτικο η οχι...το θεωρησα δεδομενο γιατι εδω κ 2 χρονια ουτε μια φορα δεν ειχαμε κανει χωρις...τελος παντων αν ειμαι....ΕΙΜΑΙ:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι δημητρα,πραγματι μας την ειπες την ιστορια

ομως οσο εκνευριζει εσενα,εμενα μου φαινεται τοσο ....ρομαντικη?! αισιοδοξη?!

σκεψου οτι αυτο που για σενα ειναι ευχαριστα τυχαιο γεγονος ,για αλλα ζευγαρια ειναι προιον εργαστηριου,φαρμακων,αγωνα,δακριων,αγωνιας,ψυχολογικης φθορας,πολλες φορες και πολλων εξοδων...

εγω παντως εχω χαρει πολυ με το νεο σου...

επισης πιστευω ,απο το λιγο που ξερω τα κοριτσια ολου του καφε ,οτι αποκλειεται η δημητρα να αγχωνεται μαζι μας,ειναι εμπειρια βρε παιδια!!!

παλι μονες μας θα αγχωνομαστε,χιχιχι...

τωρα τι τρωμε ? μεχρι να ξαναφαμε? ε? ε?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Γεια σας κοριτσακια, τι κάνετε???

Εγώ σήμερα θα πάω στο γιατρό τελικά... Χθες ειχαμε παρεουλα στο σπιτι είχαμε πει σε ενα ζευγαρι φιλους να ερθουν τελικα μαζευτηκαμε μπολικοι και ο καλος μου εψηνε στο τζακι (εχμμμμ...) Τα φτυσα λίγο αλλα ηταν ωραια!

Γενικα να περασει αυτη η εβδομαδα διοτι και το ΠΣΚ θα δουλευω πυρετωδως και μετα θα χαλαρωσω τα μαλα ελπιζω!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

εχεις δικιο γκελυ μου κ επειδη ακριβως ξερω ποσο προσπαθουν αλλες γυναικες χρονια για ενα μωρο κ ποσο το λαχταρανε κ σε μενα ηρθε τοσο ευκολα..αν ολα ειναι καλα κ επιβεβαιωθει το τεστ θα το κρατησω εννοειται το παιδι ποτε δε θα εκανα κατι αντιθετο σε ενα υγειεστατο μωρο.

οχι δεν αγχωνομαι κοριτσια :tongue: 5η φορα θα ειναι αυτη κ 3ο παιδι.τον πηρα τον αερα:tongue:

τι να φατε???φρουτα κοριτσακια!!εγω θα εφοδιαστω απο βδομαδα με κασονια:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

αληθεια κοριτσια

επειδη αυτες τις μερες ειμαι αρρωστη,ποσο επηρεαζω το εμβρυο με την καταροη και τον βηχα? ξερετε?φαρμακα δεν εχω παρει,μονο εισπνοες με ευκαλυπτο,αλλα ο γυναικολογος μου ειπε και για ronal

δωστε μου τα φωτα σας....

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

ειχα μεινει εγκυος 2 φορες πριν κανω τα παιδια μου οταν μεναμε ακομα ελλαδα αλλα απεβαλα λογω ελλειψη προγεστερονης που ο γιατρος τοτε δε μου εδωσε.η δε σεφτηκε καν να μου δωσει:rolleyes:

Επεξεργάστηκαν by Dimitra83

Holy Diver

Διαφημίσεις

βρηκε δουλεια ο αντρας μου με τριπλα λεφτα απο οσα επαιρνε στην ελλαδα.

προγεστερονη ειναι θυληκη ορμονη που η παραγωγη της αυξανεται στην εγκυμοσυνη.αν δεν αυξανεται τοτε πρεπει να παρει η γυναικα προγεστερονη σε χαπια γιατι αλλιως υπαρχει κινδυνος αποβολης.στην κορη μου μαλιστα την εκανα σε ενεσεις γιατι ειχα μεινει εγκυος 2 μηνες μετα τη 2η αποβολη.σχετικα νωρις δηλαδη.στον γιο μου την επαιρνα κανονικα σε χαπια

Holy Diver

Για σας κορίτσια. Μόλις γύρισα και εγώ. Εντάξει με την εξέταση. Ξεκίνησα με 41 αιματοκρίτη, κατέβηκε στα 32,6 και τώρα έχω 33,4, τι να κάνω δεν ανεβαίνει.

Δημητρούλα άντε με το καλό να ακούσουμε χαρμόσυνα νέα.

Εγώ έχω και οδοντίατρο σήμερα.

Και εμένα ρε γαμώτο δεν μου φαίνονται πια ότι μπήκανε 10 κιλά, αλλά καλύτερα να φαινότανε για να κάνω και λίγο δίαιτα. Εμείς τρώμε γλυκά τελευταία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...