Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια ειπα να σας πω το νεο

εκανα τεστ κ βγηκε παρα πολυ αχνη γραμμη.με το ζορι φαινεται αλλα.....φαινεται...23 περιμενω περιοδο.θα ξανακανω ακομα ενα σε 2-3 μερες κ μετα γυναικολογο

Holy Diver

νεφελακι μου ποσα κιλα εχεις παρει?εγω ειμαι 26 βδ..και εχω παρει 8..αλλα οι αλλο μου λενε δεν παχυνα καθολου..αχ εγω το ξερωωω την πεμπτη εχω ραντεβου με το γιατρο..θα φρικαρει αμα με ζυγισει!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Καλημέρα κορίτσια.

Αχ Ζωή μου εγώ μόλις ζυγίστηκα και πήρα 10 ακριβώς στην 24η εβδομάδα. Αρχίζω δίαιτα.

Δημητρούλα λες να είσαι? Με το καλό να γίνει ότι είναι να γίνει.

Παω για εξέταση αίματος στις 9:30 και έχω ήδη ξελιγωθεί της πείνας.

Διαφημίσεις

καλημέραααααα

Δήμητρα τι διαβάζω ?????????

άντε να δούμε και την έντονη γραμμή

για τα κιλά και εγώ σταμάτησα να αγχώνομαι είμαι 28 εβδομάδα και έβαλα 13 κιλα

δεν νομίζω να με περνάει καμία, το θετικό είναι οτι ήμουν αδύνατη και δεν μου φαίνεται καθόλου

και η γιατρός μου σταμάτησε να μου φανάζει μια και ξέρει οτι τώρα θα μπαινουν πιο εύκολα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια,ειναι κανεις μεσα στο καφε?

δημητρα,μπραβο,δεν ξερω αν το ηθελες το τριτο παιδι, αλλα,εγω σου ευχομαι να βγουν και τα επομενα τεστ θετικα,και σου το λεει ενα ατομο που ηρθε απο το καφε της εξωσωματικης.....

εγω παιδια ειμαι στην 19 εβδομαδα και εχω παρει 6 κιλα :shock::shock:

ημουν και παχουλη και οσοι με βλεπουν ισως να αναρωτιουνται...αυτη παχυνε τοσο πολυ:rolleyes:...

παντως τις συμβουλες σας εγω με δυσκολια μπορω να τις ακολουθησω

φρουτα και σαλατες...εγω κοριτσια στο δευτερο τριμηνο πειναω για μακαρονια,μακαρονια,μακαρονια,μιαμ,μιαμ....

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

ναι βρε γκελυ, κι εγω, μπριζολιτσες μου ελεγε ο γιατρος για να ανεβει λιγο ο αιματοκριτης, μακαρονακια ετρωγα εγω. Στο γραφειο με κοροιδευανε οι συναδελφοι μου. Ετρωγα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ μακαρονια. Τι πραγμα ηταν αυτο. Μακαρονια το μεσημερι (σε ολες τις εκδοσεις) γαλα με Kornflakes το βραδυ. Μιλαμε για πορωση ομως και με τα δυο. Κρεας σε ολη την εγκυμοσυνη πρεπει να εφαγα το λιγοτερο απ' οσο εχω φαει ποτε για μεγαλη διαρκεια.

4Rnfp3.png

ναι βρε γκελυ, κι εγω, μπριζολιτσες μου ελεγε ο γιατρος για να ανεβει λιγο ο αιματοκριτης, μακαρονακια ετρωγα εγω. Στο γραφειο με κοροιδευανε οι συναδελφοι μου. Ετρωγα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ μακαρονια. Τι πραγμα ηταν αυτο. Μακαρονια το μεσημερι (σε ολες τις εκδοσεις) γαλα με Kornflakes το βραδυ. Μιλαμε για πορωση ομως και με τα δυο. Κρεας σε ολη την εγκυμοσυνη πρεπει να εφαγα το λιγοτερο απ' οσο εχω φαει ποτε για μεγαλη διαρκεια.

εμενα λοιπον η ενδοκρινολογος για τον αιματοκριτη μου ειπε πρωτεινη σε καθε γευμα και αν μπορω να τρωω συκωτι,τωρα που θα βρω συκωτι που να εμπιστευομαι σε αυτη την φαση της ζωης μου,στην αθηνα ,δεν ξερω:rolleyes:

εν το μεταξυ αυτες τις μερες ειμαι μονη στο γραφειο ,το οποιο ειναι σε οροφο και πως μου εχει κολλησει οτι θα λιποθυμισω ,και ποιος θα με μαζεψει?

υπερβαλλω?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

καλα μεσα στο μυαλό μου είστε

στο δευτερο τρίμηνο είχα πάθος με τα μακαρόνια

ότι υπήρχε και δεν υπήρχε κάθε μερα

τι ήταν και αυτο, τώρα επέστρεψα στην κανονική μου δόση

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...