Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια και καλη Σαρακοστη.

Ζωουλα, μηπως να βαλεις λιγο τον κωλο σου κατω και να ξεκουραστείς? Εγκυος γυναικα να δουλευει απο το πρωι ως το βραδυ, δεν ειναι και οτι καλυτερο. Συνεννοησου με τον αντρα σου και κατσε μια εβδομαδα και λιωσε ρε παιδι μου.

Νεφελακι νιοπαντρο εισαι?

Ειχαμε κανενα νεοτερο απο τα κοριτσια μας (φιφι και marmaid)?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Οχι και τόσο νιόπαντρο. Το Μαίο του 2009 παντρευτήκαμε.

Απλά μας αργήσανε να μας φέρουνε το σερβίτσιο και ψιλοτεμπέλιασα και εγώ και κατέληξα να το κάνω σήμερα.

Ρε γαμώτο πορώθηκα και με ένα παιχνίδι στο fc τώρα και φοβάμαι με την ένταση μου να μην κάνω κακό στο παιδί.

Διαφημίσεις

Νεφελι μολις διαβασα τα κ τα αλλα ποστ ειχα καιρο να μπω, καλε ποιοσ σου ειπε οτι αν πλενεισ πιατα , παιζεισ στο νετ κανεισ δουλειεσ κ γενικα κανεισ τα παντα κανεισ κακοστο μωρο? μεχρι κ γυμναστικη μπορεισ να κανεισ , δεν παθενουν τιποτα !!!! μην ξαναακουσω υπερβολες!!! γιαυτο μασ δουλευουν οι αντρες μασ!!

v2T5p2.png

1YZ6p2.png

για γυμναστικη το ξερω κ εγω.η εγκυμοσυνη δεν ειναι αρρωστια.ειναι απλα μια κατασταση.σε μια φυσιολογικη εγκυμοσυνη ολα επιτρεπονται εκτος απο τις καταχρησεις αυτο εννοειται καλα δεν ειπαμε να κανεις κ οριβασεια.εγω παντως εκανα οτι κ πριν μεινω εγκυος.κ δουλειες κ κουβαληματα κ κουρτινες κ καναπεδες αλλα με προσοχη παντα.

εχει αλλες που δουλευουν ως το τελος.η γειτονισσα μου μεχρι που μπηκε στον εννατο δουλευε 13 ωρες την ημερα στο ποδι να σερβιρει σε εστιατοριο κ να σκουπιζει κ να σφουγγαριζει.ενα σκαμπο για 4 σερβιτορους ειχαν.

Holy Diver

ax κι εγω ετσι βλεπω να το παλευω ως το τελος με την δουλεια...και πιστεψτε με ειναι πολυ η κουρασηη..μετα να δω πως θα βοηθαω τον αντρα μου..??γινεται λετε να μεταφερουμε τον υπολογιστη και το φορολογικο μηχανισμο σπιτι οταν γεεννησω??να του βγαζω τουλαχιστον τα τιμολογια και την δουλεια του υπολογιστη?και εκτροπη το σταθερο της εταιριας..κατι τετοιο εχω σκεφτει προσωρινα:confused:

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...