Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα.. ειμαι κι εγω εδω.. φιφη ευχομαι να το ξεπερασεις οσο γινεται πιο γρηγορα.. εγω περιμενω ακομα αλλα προσπαθω να το παρω αποφαση και να προετοιμαστω κι εγω για το χειροτερο σεναριο... καποια στιγμη μεσα στην προηγουμενη βδομαδα, που περιμενα τα αποτελεσματα, αισθανθηκα πως ειχα αρχισει να τρελαινομαι, να καταρρεω.. τωρα δεν ξερω, λεω ο θεος θα κανει το σωστο για μας.. αν ειναι να μην ειναι γερο το μωρο μου τοτε καλυτερα τωρα παρα αργοτερα, ετσι λεω.. βεβαια ελπιζω ακομα σε ενα θαυμα...

kalhmera κι απο μενα..επιτελους κοιμηθηκα οσο ηθελα και ξεκουραστηκα καπως.mermaid μου να εισαι αισιοδοξη.ποτε βγαινουν τα τελικα αποτελεσματα?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Κοριτσια γεια σας, σας γραφω απο το νοσοκομειο. Τελειωσανε ολα ευτυχως καλα και σχετικα γρηγορα. Ξεκινησα εχθες στις 14.00 με τεχνητους πονους και σημερα στις 9,30 σπασανε τα νερα...Τι εμπειρια θεε μου, δεν σας γραφω λεπτομερειες για να μην στεναχωριεστε...εγω τωρα εχω να αντιμετωπισω την καταθλιψη αλλα θα τα καταφερω..να ξερετε οτι το κοριτσακι μου θα βοηθησει απο εκει που βρισκεται να πανε ολα καλα για ολες μας...Mermaid ευχομαι να εχεις καλυτερα αποτελεσματα απο εμενα αλλα εαν κατι παει στραβα να ξερεις οτι ειναι καλυτερα τωρα παρα αργοτερα, ειναι μεγαλος ο πονος. Και παλι σας ευχαριστω για την συμπαρασταση σας , σας ενοιωσα ολους αυτους τους μηνες πραγματικα διπλα μου και δεν θα το ξεχασω ποτε!!! Θελω απο εδω και περα να διαβαζω τα καλα σας νεα και να μου δινετε εμπνευση για την επομενη μου εγκυμοσυνη!!! Φιλακια

fifaki μου γλυκο περασε κι αυτο.ο χρονος θα γιατρεψε την πληγη σου και συντομα θα εισαι ξανα εγκυος και ολα θα πανε τελεια..ειμαστε μαζι σου αυτο να ξερεις.σε αγαπαμε πολυ και σε σκεφτομαστε.να μπαινεις οποτε μπορεις να τα λεμε.εισαι φιλη μας και σε χρειαζομαστε.σου αξιζει ενα υγιεστατο παιδακι κι ο θεος θα σου το χαρισει συντομα.καλη αναρωση φιλακια πολλα.

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

φιφη μου εισαι πολυ δυνατος ανθρωπος το εχω καταλαβει!σιγουρα αυτο που σας συνεβει ηταν παρα πολυ οδυνηρο...αλλα ειμαι σιγουρη πως ξερεις να συνεχιζεις κ να το αντιμετωπισεις.δυστηχως καμια απωλεια δεν ξεπερνιεται 100% αλλα με ενα αλλο μωρακι θα απαλυνει ο πονος.να μπαινεις εννοειται να τα λεμε γιατι μας εχεις λειψει!

Holy Diver

Φίφι ο θεός να σας έχει καλά και να σας χαρίσει σύντομα ένα παιδάκι.Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω, ακούγεσαι δυνατός άνθρωπος και σου αξίζει να μείνεις σύντομα ξανά έγκυος.

γεια σας κοριτσια,ευχομαι σε ολες καλη σαρακοστη!!!!

φιφι,ξερω οτι οτι και να σου πουμε θα ειναι λιγο,αλλα κρατησου,κανε κουραγιο και ο καιρος θα σου φερει αυτο που θελεις:-)

σου το λεει ενας ανθρωπος που μετα απο 3 προσπαθειες εξωσωματικης ενιωσε

τον πονο,ξερω βεβαια οτι δεν ειναι το ιδιο,αλλα βρες το κουραγιο μεσα σου και προχωρα,προχωρα,προχωρα..... η σκεψη μας ειναι μαζι σου αυτες τις μερες...

mermaid ,φυσικα και σε σενα ευχομαστε τα καλυτερα αποτελεσματα,γλυκια μου...

να περασετε ωραια καθαρη δευτερα κοριτσια:-P:razz::-P

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου Καλή Σαρακοστή σε όλες!!!!

Fifi μου,πραγματικά εύχομαι αυτή να ήταν η τελευταία στεναχώρια στη ζωή σου και σύντομα εγκυούλα με ένα υγιέστατο παιδάκι (είμαι σίγουρη γι αυτό)!!!

Mermaid μου,καλά τελικά αποτελέσματα και καλό κουράγιο!!!!!!

Σας φιλώ όλες και καλή Καθαρά Δευτέρα!!!

Διαφημίσεις

Καλή Σαρακοστή κορίτσια. Ευχομαι υγεια σε όλες μας και λιγότερο άγχος για εμας και τα μωράκια μας. Καλή δυναμη να μας δίνει ο Θεος.

Φίφη μου δεν έχω να σου πώ τίποτα, περα απο το ότι ο χρόνος θα κάνει τη δουλειά του και θα γιατρέψει τις πληγές. Να είσαι σίγουρη πως μετά από αυτό κάτι καλό θα συμβεί στη ζωή σου. Δυστυχώς αυτή είναι η ζωή δούναι και λαβειν, κατι μας δίνει κάτι μας παίρνει.

Mermaid καλά αποτελέσματα να έχεις.

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Γεια σας κορίτσια και καλή σαρακοστή.

Μόλις τελείωσα το πλύσιμο ενός σερβίτσιου που είχαμε παραγγείλει από το γάμο, αλλά μας το φέρανε τώρα. Ελπίζω να μην ταλαιπώρησα πολύ το μωράκι μου, γιατί άρχισα να νιώθω πίεση στην κοιλιά και τσιμπήματα. Τι το ήθελα και εγώ.

καλησπερα κοριτσια ...τι γινεται πως περασατε???

εμεις πριν κανα 2ωρο γυρισαμε ωραια ηταν...πολυ φαγητο εχω σκασει!!!

αυριο δουλεια....μπλιαααααααααααχχ:rolleyes:!!

Φιφακι μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ..δυναμη και συντομα με ενα υγιεστατο μωρακι ...!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...